Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
A ta cena tedy souhlasi? Chtěla bych to taky střídat musi to být super ![]()
Látka byla moje, takže platilo se jenom za práci, a to 754 CZK.
nat, mohla bys sem vložit fotečku??? Já si budu taky kupovat tento kočár, o paní vím, nechala jsem si už od ní ušít nánožník v černé barvě, ale zajímalo by mě jak vypadá kočárek z nějaké pestrejší barvy. Díky
Ještě jsem se chtěla zeptat. Nemá větší dítě(2 roky) hlavu ve stříšce u toho sportáku??
Derido, tady vkládám www, je to totiž náš kočár v převleku
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Co se týče té druhé otázky, zatím neporadím, dceři je 14 měsíců, zatím se na výšku do sporťáku v pohodě vejde. Anebo vzít s sebou k nákupu dvouletý dítko nějaké kamarádky ![]()
jé, ten je hezkej. To vás nikdo nepřehlídne!!! a určo takovej kočárek nikdo mít nebude, já právě chci taky kočárek, kterej nikdo nemá, ještě než jsem narazila na tu paní z mimibazaru, tak jsem si objednala limitovanou edici metalic silver(na přeslečení). Je něco na tom kočárku s čím nejsi spokojená??
No tak něco málo by se našlo, třeba že sporťák vlastně musíš od podvozku oddělit, abys ho dala do kufru auta, u jiných kočárů prostě sporťák složíš a je to. Ale jinak super, i na brzdu jsem si zvykla, že je taková tužší při uvolňování. Spíš jsem byla sklamaná z doplňků, koupila jsem takový ten skateboard na kolečkách pro syna, ale ohromně blbě se to tam nasazuje, takže ho vůbec nepoužívám, to jsem se asi dvakrát totálně při instalaci orosila a řekla si dost. A taky přebalovací taška Bugaboo je na prd - neuvěřitelně tuhá, žádná vůle, takže moc se tam toho v podstatě nevejde…
Já chtěla ten skate koupit taky, tak se na to vyprdnu. Ten sporták snad přežiju, že se musí oddělovat. Zatím jsem totiž nenašla lepší kočárek, kterej by se mi líbil jak designově, tak i vlastnostma. Budu si kupovat ještě jeden, concord neo a tam mi pán říkal, že sice jde sporták složit spolu s podvozkem, ale je lepší to skládat samostaně, i kvůli tomu, že pak kočár není špinavej, Tak moc díky.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s tímto typem… mám možnost si koupit tento kočárek za celkem dobrou cenu, ale jelikož já s kocarkama nemám žádnou zkušenost tak se ptám Vás 😊 kočárek bych chtěla spíše do terénu mám k němu i větší kolečka… Chci se tedy zeptat zda je vhodný do terénu? Pak me trosku vyděsila jen ta latkova boudicka, čekám mimco v srpnu, takže celou zimu budu kočárek potrebovat, přeci jen nerada bych aby mi dítě nastydlo a popřípadě jiné věci které bych Nela vědět
předem děkuji za odpovědi ![]()