Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, poraďte prosím slunečník na kočárek. Chci kupovat přes net. Máme kočár Jané. Pasují všechny? Na co dát bacha?
Ahojky, jestli nevadí, připojím se s dotatem na CHicco CT0.4, teď Multiway.
Díky ![]()
Holky já moc neporadím. Před pul hodinou jsem si ho objednala na netu také. Ten neoriginální. Protože origo za příznivou cenu (6OOkč) mají jen v černém provedení a v barevném stojí kolem 1000kč. Tak jsem zvědavá, jak dopadnu. Objednala jsem neorigo tyrkysový za 400kč.
Já jsem taky niděla neorigoš, ale bála jsem se, aby šel… i ten univerzální vypadal, že má držátko dokulata a já potřebuju takový nějaký ovál.
Jak to má ten Jané?
Jé tak to já nevim. Psali tam, že je univerzální na Jane, Teutonia a ještě další. No snad to bude pasovat
. Jestli ne, tak jim to osobně pojedu vrátit. Tak třeba někdo poradí ještě, nebo musime čekat, až ho budu moct vyzkoušet a uvidí se. Ale to bych byla naštvaná, kdyby to nešlo ![]()
Já měla neorigoš na Jané a pasoval super myslím,že jsou takové univerzaly,je to na naštilovaní aspon my to tak měli,ale je fakt,že jsem to nejdříve jela vyzkoušet do krámu ![]()
Ja mam desnik Teutonia, skoro jsem ho nepouzivala a rada ho prodam, je tmavemodry. Snad to nebude inzerce.. ![]()
Ahoj, přidám svůj postřeh. Slunečník máme neoriginální a asi na 20 cm je místo tý „tyčky“ pružina, je sice fajn, že jde díky tomu ohnout, jak potřebuju, ale při najetí kočárku na nějakou terénní nerovnost nebo když foukne vítr ta pružina pruží (překvapivě
) a slunečník se vždycky dost rozhoupe
Takže děs běs.
ahoj,
tak my máme Janéčko a máme slunečník Casualplay - loni ještě Jané neměl originál slunečník - letos ho už prodávají.
S tím co máme jsem spokojená a sedí.
Hezký den
Nikolaa - Chicco sice nemám ale zkusila bych tenhle http://www.detskyraj.cz/…k-ke-kocarku
a nebo i ten co máme my tak jde jak na placatou trubku tak i na kulatou.
Když budeš objednávat přes net a neseděl by - tak ho můžeš vrátit bez udání důvodu.
Hezký den
Fish - DĚKUJU !!!!
- vyzkouším a uvidíme😉, aspoň mám s čím operovat!
Nikolaa píše:
Holky a na to Chicco nevíte nikdo![]()
?
Ahoj já mám CT 0.4 a loni jsem si koupila tenhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
MonaP - jéé, děkuju moc, to jsem potřebovala vědět, jestli ho na tomhle kočíku vůbec někdo měl. Tak to je skvělý.
Děkuji Vám
![]()
Tak slunečník dnes dorazil (ten univerzální) a dobrý. On nemá přímo na tu tyčku u kočáru nástavec, ale je to řešené jako třeba jak jsou kolotoče na postýlku na to sevření. Tak tohle sevření je na tu tyčku na deštník. No snad to mém podání pochopíte
![]()