Slunečník na kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7584
3.4.09 20:46

slunečník na kočárek

Ahoj holky, poraďte prosím slunečník na kočárek. Chci kupovat přes net. Máme kočár Jané. Pasují všechny? Na co dát bacha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4666
3.4.09 21:35

Ahojky, jestli nevadí, připojím se s dotatem na CHicco CT0.4, teď Multiway.

Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
3.4.09 22:09

Holky já moc neporadím. Před pul hodinou jsem si ho objednala na netu také. Ten neoriginální. Protože origo za příznivou cenu (6OOkč) mají jen v černém provedení a v barevném stojí kolem 1000kč. Tak jsem zvědavá, jak dopadnu. Objednala jsem neorigo tyrkysový za 400kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.4.09 22:13

Já jsem taky niděla neorigoš, ale bála jsem se, aby šel… i ten univerzální vypadal, že má držátko dokulata a já potřebuju takový nějaký ovál.

Jak to má ten Jané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
3.4.09 22:30

Jé tak to já nevim. Psali tam, že je univerzální na Jane, Teutonia a ještě další. No snad to bude pasovat :roll: . Jestli ne, tak jim to osobně pojedu vrátit. Tak třeba někdo poradí ještě, nebo musime čekat, až ho budu moct vyzkoušet a uvidí se. Ale to bych byla naštvaná, kdyby to nešlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
3.4.09 22:32

Já měla neorigoš na Jané a pasoval super myslím,že jsou takové univerzaly,je to na naštilovaní aspon my to tak měli,ale je fakt,že jsem to nejdříve jela vyzkoušet do krámu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
4.4.09 06:46

Ja mam desnik Teutonia, skoro jsem ho nepouzivala a rada ho prodam, je tmavemodry. Snad to nebude inzerce.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
6.4.09 20:13

Ahoj, přidám svůj postřeh. Slunečník máme neoriginální a asi na 20 cm je místo tý „tyčky“ pružina, je sice fajn, že jde díky tomu ohnout, jak potřebuju, ale při najetí kočárku na nějakou terénní nerovnost nebo když foukne vítr ta pružina pruží (překvapivě :D) a slunečník se vždycky dost rozhoupe :roll: Takže děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
7.4.09 15:04

ahoj,
tak my máme Janéčko a máme slunečník Casualplay - loni ještě Jané neměl originál slunečník - letos ho už prodávají.
S tím co máme jsem spokojená a sedí.
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.4.09 15:16

Holky a na to Chicco nevíte nikdo :( :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
8.4.09 10:50

Nikolaa - Chicco sice nemám ale zkusila bych tenhle http://www.detskyraj.cz/…k-ke-kocarku
a nebo i ten co máme my tak jde jak na placatou trubku tak i na kulatou.

Když budeš objednávat přes net a neseděl by - tak ho můžeš vrátit bez udání důvodu.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.4.09 11:06

Fish - DĚKUJU !!!! :huban: - vyzkouším a uvidíme😉, aspoň mám s čím operovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
8.4.09 11:24
Nikolaa píše:
Holky a na to Chicco nevíte nikdo :( :wink: ?

Ahoj já mám CT 0.4 a loni jsem si koupila tenhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
8.4.09 11:43

MonaP - jéé, děkuju moc, to jsem potřebovala vědět, jestli ho na tomhle kočíku vůbec někdo měl. Tak to je skvělý.
Děkuji Vám :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.4.09 14:04

Tak slunečník dnes dorazil (ten univerzální) a dobrý. On nemá přímo na tu tyčku u kočáru nástavec, ale je to řešené jako třeba jak jsou kolotoče na postýlku na to sevření. Tak tohle sevření je na tu tyčku na deštník. No snad to mém podání pochopíte :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí