Pomôžte mi vybrať kočík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
26.3.09 20:31

Pomôžte mi vybrať kočík

Milé maminky ste dosť skúsené tak hádam pomôžete 8)
pomôžte mi vybrať kočík,lebo ja už fakt neviem…na základe skúseností svojich či kamarátkiných a podobne :wink:
hľadám najlepšie 3kombináciu alebo hlboký-športový,aby veľkostne vydržal tak cca do 15 mesiacov.Trojkolka alebo štvorkolka, s otáčacími kolesami.aby bol čo najľahší,skladný,dobre sa s ním jazdilo,sedačka otočná v oboch smeroch a polohovateľné nožičky a chrbátik zvlášť.Cena tak do 15000 cca.Ďakujem :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.3.09 07:45

Môže to byť skôr mestský kočík,ale aby zvládol sneh v zime,prípadne cestu po tráve,kamienkoch či vyšľapanom lesnom chodníčku ak by to bolo možné :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.3.09 08:47

Pokud bys slevila z té otáčecí sedačky, tak za sebe můžu doporučit Quinny Speedy (+lůžko Dreami + autosedačka Maxi Cosi).
Geniálně jednoduchý, skladný, příjemně ovladatelný, elegantní, přiměřeně lehký (zrovna jsem si dnes vážila ten sporťák a včetně košíku, pláštěnky, fusaku a 2 hraček a bahna má 12,5kg) , jezdíme s ním i do pořádného terénu, ale i po nákupech, cena je už pod 15tis…
Ta otočná sedačka nám nijak nechyběla, malý šel do sporťáku v 6-ti měs. a venku buď spal nebo chtěl koukat ven…zírání na mě má za celý den doma dost :wink:

nepřihlášená Vulpes

• Citovat
  • Upravit
10482
27.3.09 17:14

Souhlasím s Vulpes, pokud by jsi slevila z otáčecí sedačky, nic lepšího než speediho doporučit nemůžu :D máme ho už od listopadu 07, projel vše, včetně dost náročné tůry krkonošemi, .. lehký, skladný, jednoduchý, žádné mechanismy, co se mohou rozbít :D poloh nohou a zad zvlášť, není do úplného lehu, ale dá se vypodložit :wink: má brzdu na zadní kola, ..
otočení sedačky nám nikdy nechybělo.
kočárek je hodně široký a prostorný, takže vydrží i do 2 let!
už má i orig. madlo, od letošní kol., což nemíval…
cenově by ses vešla.

s otočnou sedačkou stojí většinou víc, napadájí mě Mutsy a vlastně už nevím dál :oops: a ty jsou celkem dost drahé… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
27.3.09 17:30

napadá mě jedině Implast Bolder. Je to polská značka, ale vyrábí Holanďani. Měli jsme jako 3komb a spokojenost. Hluboká korbička dost prostorná, u 4kolky jsou ta přední kola otočná,u 3kolky je zdvojené přední kolo.
Otáčet jde po i proti směru korba i sedačka, já jsem teda nevyužila,ptž malá chtěla vidět před sebe a ne na mě…

jinak jak píšou holky ostatní jsou už z těch dražších…třeba ještě někdo poradí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.09 19:18

Ďakujem :-)
mne sa speedy moc nepáči,aj keď čítam všade chvály na neho…a športová časť nemusí byť z tých väčších lebo počítam,že ako aj u prvého synčeka tak vymeníme cca po roku veľký kočík za nejaké golfky..
a musí byť čo najľahší lebo ho žiaľ budem nosiť do schodov..ak ešte dáte tipy budem vďačná :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.3.09 23:09

Lehky a prostorny je Jane Nomad a myslim si, ze do budoucna ti nahradi i golfky. Hanka

• Citovat
  • Upravit
10482
28.3.09 10:15

v tom případě Jané nomad Air, má zadní nafukovací kola, novinka letos! kamarádka má nomada klasiku, je z dejvic, nemá golfky, používá stále jen nomada.!
jen nevím s tou cenou do 15tis… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.3.09 12:39

napadá mě ještě moon, konkrétně T3, ale nějak ho nemůžu nikde najít, že by ho přestali vyrábět?? ještě je S3, ale ten se naklápí :( T3 byla otočná po i proti směru, s vložnou taškou nebo korbou, maxi cosi sedačka. super nánožník se zipem…
ha - úspěch: http://www.prckove.cz/…znikem-i302/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4