Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Môže to byť skôr mestský kočík,ale aby zvládol sneh v zime,prípadne cestu po tráve,kamienkoch či vyšľapanom lesnom chodníčku ak by to bolo možné ![]()
Pokud bys slevila z té otáčecí sedačky, tak za sebe můžu doporučit Quinny Speedy (+lůžko Dreami + autosedačka Maxi Cosi).
Geniálně jednoduchý, skladný, příjemně ovladatelný, elegantní, přiměřeně lehký (zrovna jsem si dnes vážila ten sporťák a včetně košíku, pláštěnky, fusaku a 2 hraček a bahna má 12,5kg) , jezdíme s ním i do pořádného terénu, ale i po nákupech, cena je už pod 15tis…
Ta otočná sedačka nám nijak nechyběla, malý šel do sporťáku v 6-ti měs. a venku buď spal nebo chtěl koukat ven…zírání na mě má za celý den doma dost ![]()
nepřihlášená Vulpes
Souhlasím s Vulpes, pokud by jsi slevila z otáčecí sedačky, nic lepšího než speediho doporučit nemůžu
máme ho už od listopadu 07, projel vše, včetně dost náročné tůry krkonošemi, .. lehký, skladný, jednoduchý, žádné mechanismy, co se mohou rozbít
poloh nohou a zad zvlášť, není do úplného lehu, ale dá se vypodložit
má brzdu na zadní kola, ..
otočení sedačky nám nikdy nechybělo.
kočárek je hodně široký a prostorný, takže vydrží i do 2 let!
už má i orig. madlo, od letošní kol., což nemíval…
cenově by ses vešla.
s otočnou sedačkou stojí většinou víc, napadájí mě Mutsy a vlastně už nevím dál
a ty jsou celkem dost drahé… ![]()
napadá mě jedině Implast Bolder. Je to polská značka, ale vyrábí Holanďani. Měli jsme jako 3komb a spokojenost. Hluboká korbička dost prostorná, u 4kolky jsou ta přední kola otočná,u 3kolky je zdvojené přední kolo.
Otáčet jde po i proti směru korba i sedačka, já jsem teda nevyužila,ptž malá chtěla vidět před sebe a ne na mě…
jinak jak píšou holky ostatní jsou už z těch dražších…třeba ještě někdo poradí ![]()
Ďakujem ![]()
mne sa speedy moc nepáči,aj keď čítam všade chvály na neho…a športová časť nemusí byť z tých väčších lebo počítam,že ako aj u prvého synčeka tak vymeníme cca po roku veľký kočík za nejaké golfky..
a musí byť čo najľahší lebo ho žiaľ budem nosiť do schodov..ak ešte dáte tipy budem vďačná ![]()
Lehky a prostorny je Jane Nomad a myslim si, ze do budoucna ti nahradi i golfky. Hanka
v tom případě Jané nomad Air, má zadní nafukovací kola, novinka letos! kamarádka má nomada klasiku, je z dejvic, nemá golfky, používá stále jen nomada.!
jen nevím s tou cenou do 15tis… ![]()
napadá mě ještě moon, konkrétně T3, ale nějak ho nemůžu nikde najít, že by ho přestali vyrábět?? ještě je S3, ale ten se naklápí
T3 byla otočná po i proti směru, s vložnou taškou nebo korbou, maxi cosi sedačka. super nánožník se zipem…
ha - úspěch: http://www.prckove.cz/…znikem-i302/
Milé maminky ste dosť skúsené tak hádam pomôžete

pomôžte mi vybrať kočík,lebo ja už fakt neviem…na základe skúseností svojich či kamarátkiných a podobne
hľadám najlepšie 3kombináciu alebo hlboký-športový,aby veľkostne vydržal tak cca do 15 mesiacov.Trojkolka alebo štvorkolka, s otáčacími kolesami.aby bol čo najľahší,skladný,dobre sa s ním jazdilo,sedačka otočná v oboch smeroch a polohovateľné nožičky a chrbátik zvlášť.Cena tak do 15000 cca.Ďakujem