Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminy,chci se zeptat mate uz skuset s vyprani Buga boo kocaru.Mame vse v oranzove barve mam strach, ze kdyz to vyperu strati to barvu.Je sice v navodu,ze se to da prat,ale zeptam se mamin,ktere uz maji nejakou zkusenost.Moc dekuji za rady.
máme taky oranžovou, prala jsem a dobrý. Na 30 stupňů. Spíš mám už ale lehce šislou boudičku od slunce… :-/, tak ale to je bohužel asi normální…
Moc děkuji
Jak dlouho máte kočárek že mu takhle sluníčko ublížilo? Já tam chsi malou držet jen do 2,5 let páč chceme další,myslíš že to vydrží?
Kočár jsem kupovala v listopadu 2007, mám na něj i náhradní stříšku, přesto je ta oranžová lehce šislá, ale není to samozřejmě žádná tragédie ![]()
a mate i destnik? mame si ho poridit? kocarek je muj vysneny,mame ho z ameriky prece jen byl levnejsi
ale destnicek tam nebyl.
Taky jsem si ho původně chtěla pořídit z USA, ale pak bych nemohla reklamovat, kdyby se něco stalo, tak jsem to nechala tak. Deštník máme, ale ne originál, takový tmavěmodrý univerzál ještě z kočárku po synovi.
Super moc děkuji.Takže jsi spokojena? Já na něj nedam dopusti,samozřejmě i on ma male chybky,ale jinak je nej,nej.Jdu juknout na destniky.Mockrát děkuji.
Jsem maximálně spokojená, je lehoučký, vleze se skvěle do auta a je krásný ![]()
no jasne ze je uzasny.Divala si se na mimibazar? pani tam sije na buga boo kocarky.Jsou tam moc pekne vzory.Vejdes se do ctyr tisic.Tak nejakna tom uvayujeme,zjistime kolik stoji original a podle toho bycho to zvazovali ![]()
Vím o ní, mám od ní právě ušitou náhradní boudičku, potah přes hlubokou korbu a polstr do sporťáku ![]()
A dobry? No tak to je super.Jak jste si vybrali barvu dala ti pani nejak bybrat? maji i jednobarevne?
Já jsem si vybrala sama a látku jsem jí poslala, dej email, pošlu ti, jak to vypadá ![]()
Tak ten je moc pěkný
Nechala sis jen vršek? No a v té stejné barvě i sporták? Jsem z toho nadšená
Mužu se ještě zeptat kde si sehnala tu látku? At vím kde mam shánět.
Nechala jsem si ušít tři věci - stříšku, potah na korbičku a vložku do sporťáku pod záda. Látka je z IKEA, plus si musíš pořídit látku, co bude vespod, já jí měla také z IKEA - zelenou.