Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo tento kočárek? Má nějaký mínus? Kde ho ideálně koupit? Bývají někde akce? Potěší mě jakákoliv další informace ke kočárku, díky. ![]()
Měla jsem Bgb Cam3 a Bee, kočárky super, jen doporučuju koupit z druhé ruky, ideálně po jednom dítěti. Kočár bude jak nový a cena poloviční. Já koupila Cam3 za 25tis ve VandaStore a ještě v záruce, po servisu ho prodala za 12tis, a to jsem byla ráda.. na Fb jsou různé prodejní skupiny.
Minus - drahy a nizky.
Vzdycky kdyz vidam maminky, jak se nad prckem hrbi, tak si rikam, jestli jim ta znacka za to stoji
.
@Lucie_Sx píše:
Minus - drahy a nizky.
Vzdycky kdyz vidam maminky, jak se nad prckem hrbi, tak si rikam, jestli jim ta znacka za to stoji.
Ja merim 162 cm, tak hledam prave kocarek do ruky akorat pro me
Mame jeste Hartana po prvnim diteti, ale zdal se mi na me velky. Chlap je zase vysoky, tak jemu bude vic sedet Hartan. ![]()
@TinaAn píše:
Měla jsem Bgb Cam3 a Bee, kočárky super, jen doporučuju koupit z druhé ruky, ideálně po jednom dítěti. Kočár bude jak nový a cena poloviční. Já koupila Cam3 za 25tis ve VandaStore a ještě v záruce, po servisu ho prodala za 12tis, a to jsem byla ráda.. na Fb jsou různé prodejní skupiny.
Pan ve Vanda store nam prave rikal, ze ho pak prodame za 25 tis…ze si drzi cenu.
@MartinaCV Bývávalo.. tak před 5 lety možná, opravdu. Bgb jsem měla na 2 děti a situace byla jiná.
@TinaAn píše:
@MartinaCV Bývávalo.. tak před 5 lety možná, opravdu. Bgb jsem měla na 2 děti a situace byla jiná.
Servis delaji ve VandaStore jen kdyz to koupime u nich…nevis?
@MartinaCV Když ho koupíš u nich, máš v době záruky 3 servisy zdarma (1× ročně). Pokud ho koupíš jinde, jsou servisy placené ( částku nevím). Tak jsem to aspoň četla kdysi, já tam kočár kupovala před 6lety.
@Lucie_Sx píše:
Minus - drahy a nizky.
Vzdycky kdyz vidam maminky, jak se nad prckem hrbi, tak si rikam, jestli jim ta znacka za to stoji.
Bugaboo jsem měla a tento poznatek teda nemám. ![]()
Je vidět, že vůbec nevíš o čem mluvíš …
@MartinaCV přidej se do fb skupin Bugaboo. Tam si přečteš veškeré pro a proti, od holek, které tyto kočáry skutečně mají.
A fungují i jako prodejní skupiny. Třeba tam najdeš nějaký, který se ti bude líbit.
Holky o ty kočárky velmi dobře pečují a prodávají je i s bohatou výbavou.
@MartinaCV píše:
Servis delaji ve VandaStore jen kdyz to koupime u nich…nevis?
Servis ti tam udělají, i když bys ten kočár koupila třeba z páté ruky ![]()
@Šmoulice píše:
Bugaboo jsem měla a tento poznatek teda nemám.
Je vidět, že vůbec nevíš o čem mluvíš …@MartinaCV přidej se do fb skupin Bugaboo. Tam si přečteš veškeré pro a proti, od holek, které tyto kočáry skutečně mají.
A fungují i jako prodejní skupiny. Třeba tam najdeš nějaký, který se ti bude líbit.
Holky o ty kočárky velmi dobře pečují a prodávají je i s bohatou výbavou.
Jak se přesně jmenuje ta skupina? Je jich tam víc. Dík
@MartinaCV píše:
Jak se přesně jmenuje ta skupina? Je jich tam víc. Dík
Bugaboo mania a Bugaboo maniačky jsou dvě takové největší ![]()
https://m.facebook.com/…561733332729?…
A tady je přímo Bugaboo Fox ![]()
@Šmoulice píše:
https://m.facebook.com/…561733332729?…A tady je přímo Bugaboo Fox
@Šmoulice píše:
Bugaboo jsem měla a tento poznatek teda nemám.
Je vidět, že vůbec nevíš o čem mluvíš …
No, kdybych nevedela o cem mluvim, tak to nepisu.
Zrovna nedavno jsem potkala, vysoka holka, podpatky, a nad kocarem ohnuta snad do praveho uhlu
.