Výběr kočárku pro holčičku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.6.21 06:33

Výběr kočárku pro holčičku

Ahoj holky, mám cca za 2 měsíce termín a doposud jsem nenašla kočárek pro naší princeznu.. Myslela jsem si, že to bude brnkačka, ale na naopak. Všude vidím jenom černé a šedé a těch barevných moc není. Prosím o vaší barevnou inspiraci. S jakým kočárkem jste spokojený? Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12858
25.6.21 06:46

Bylo by fajn, kdybys napsala, jaké máš další požadavky kromě barvy, aby ti tu někdo nenabízel to, co nechceš. A na určité odstíny barev si dávej pozor, jsou oblíbené u hmyzu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
25.6.21 06:52

No, podle mě je barva až ten poslední parametr. Důležité jsou jízdní vlastnosti, lehkost, snadnost ovládání a skládání, velikost korbičky atd.
Tohle je jako kdybys vybírala auto a řekla, že chceš červené.
Nejdřív si rozmyslí konkrétní typ kočárku a pak řeš barvu.
Jinak já s tebou souhlasím, také se mi nelíbí černé kočárky. Evokuje mi to rakev pro dítě… Pro děti jsem měla šedostříbrný se zelenými prvky a sporťák pak čokoládově hnědý a druhý pak červený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
25.6.21 07:06

Jediný tvůj požadavek na kočárek je barva…???Já třeba měla požadavky aby měl nafukovací kola nebo gelová ještě lepší, nepíchnou. U sporťáku aby pak bylo dlouhé ležení pro dítě, dlouha střecha proti slunci. Aby šel sporťák dát do uplného lehu, neboť korbičky bývají bohužel dosti malé. Aby měl alespoň minimálni odpružení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.21 07:13

Tak to jsem si zase naběhla :zed: :lol: :lol: :lol: samozřejmě, že barva je až na posledním místě. Nebudu vybírat kočárek poprvé, už s tím zkušenosti mám.. Jenom mě teď překvapilo, že jsou takové smutné barvy… Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12858
25.6.21 07:18
@slunicko101 píše:
Tak to jsem si zase naběhla :zed: :lol: :lol: :lol: samozřejmě, že barva je až na posledním místě. Nebudu vybírat kočárek poprvé, už s tím zkušenosti mám.. Jenom mě teď překvapilo, že jsou takové smutné barvy… Nic víc.

No a ty požadavky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.21 07:19

@slunicko101 vidíš a mě se zdálo jak jsme vybírali my, že pro holčičky toho je hodně a krásných růžových, kytičkovaných ale pro kluky jen takové smutné max mintové :?… Pohledej na netu určitě najdeš barvy a na prodejně když se ri bude nějaký libit určuitě budou mít více barevmých variamt jen nevystavených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
@slunicko101 píše:
Tak to jsem si zase naběhla :zed: :lol: :lol: :lol: samozřejmě, že barva je až na posledním místě. Nebudu vybírat kočárek poprvé, už s tím zkušenosti mám.. Jenom mě teď překvapilo, že jsou takové smutné barvy… Nic víc.

Barevných kočárků je na trhu habaděj. Jenom prostě těžko radit nějaký konkrétní, když kromě barvy neuvedeš vůbec žádný pro tebe podstatný parametr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
@slunicko101 píše:

Koukni na britax bmotion 4+. Já ho měla jako sportak a za mě super. A má různé barvy stříšek. A korbičku na něj pořídíš, i kvalitni vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
25.6.21 07:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14588
25.6.21 07:42

Měla jsem na dceru červený Tako Accoustic, teď mám pro syna Lonex, korbička je proutěná kombinovaná s námořnicky modrou s bílými puntíky, šlo by asi i pro holku. Ale oba to jsou klasické kočáry v retro stylu, takže dost možná něco, co by ti funkčně absolutně nevyhovovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
25.6.21 07:43

Tak si kup Bugaboo a můžeš mít barvu každý týden jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14588
25.6.21 07:44

Jo a být tebou, tak už si radši trošku pospíším, na to Tako jsme dva měsíce čekali. Lonex byl naštěstí přímo na prodejně a hned ho posílali k nám, ale zase jsme ho kvůli koroně kupovali jen podle obrázku, bez osahání, což taky není ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
25.6.21 07:48

Joolz je super kocar a ma krasny vyber barev v nove kolekci. Ten pudrovoruzovy bych brala hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68901
25.6.21 08:02

Takoví ti levní Poláci barvami jenom hýří :mrgreen: Ale ne, chápu to, taky jsem na barvičky, před lety jsme vybrali Gessleina a když už jsme konečně vybrali model, co splňoval, co jsme od něj chtěli, tak měli na výběr asi třicet neutrálních barev a k tomu jen červenou, tyrkysovou a takový ten odstín zelené „všecky mouchy sem“. Tak jsme pořídili červený jako barevně neutrální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí