Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminky. Strašně se nám líbí kočárek CAM DINAMICO 2012? Máte s ním někdo zkušenosti? Jak se vám s ním jezdí? Jak je velký, jak odpružený atd. atd. Za každou informaci budu ráda. Zatím jsme se na něj nebyli dívat. Líbí se mi hlavně jeho přednost oproti kočárku CAM PULSAR odpružené kolečka a samozřejmně všechno ostatní ![]()
Máte zkušenost s Cam Dinamico?
Přidejte zkušenost s Cam DinamicoAhojky, kočárek jsem si koupila, je super
nemám ho sice ještě doma, ale váhala jsem mezi Pulsarem a tímhle…Dinamico vyhrál
, lépe se mi s ním jezdilo, je odpružený, nevím sice jak oproti ostatním kočárkům, ale mě to stačilo, je měkký, skladný, lehký…no co víc si přát
Tak snad jsem ti aspoň trošku pomohla… Ještě ale váhám mezi béžovou a šedou barvou
ale to už jsou maličkosti ![]()
Tak to je super, děkuju. Už se na něj těším. Béžová je krásná, taky se mi líbí, akorít nevím jestli to bude praktické. Ale líbí se mi ještě i bordó. A co korbička? Je dost velká? Čekáme mimi v létě, tak doufám, že nám ještě přes zimu vydrží, nebo aspoň do zimy ![]()
No šedá by byla určitě praktičtější, ale ta béžová je hezčí
No je fakt, že jsem si to v prodejně nepřeměřovala, ale někde jsem četla, že vnitřní rozměr by měl být buď 76, nebo 78cm, takže snad to bude v pohodě a přišla mi celkem prostorná…
taky budeme mít mimi v létě
V obchodě měli vystavené všechny barvičky, takže jsem je viděla a jsou moc pěkné fakt všechny…Tím hůř se rozhodnout,co?
Tak uvidíte, když si ho prohlídnete naživo…
Ahojky, kde jste se, prosím, byly na cam dynamico podívat naživo?
Přeji příjemné odpoledne,
kočárek CAM Dinamico máme už 14 dnů u rodičů doma, naprosto jsem se do něj zbláznila.. měla jsem nejdřív vybraný Jané hlavně kvůli nafukovacím kolům..ale nechtěli jsme trojkolku..nakonec jsme objevili tento kočárek a pořád hledám nějaká negativa, ale zatím se mi nepodařilo nic najít…tak uvidíme v praxi..mimi čekáme začátkem července, tak už se nemůžu dočkat…
Korbička mi příjde dostatečně široká, co je super, tak je bouda u sporťáku, která jde překlopit až před mimi, a při sklopení sporťáku do lehu se dá stáhnout zadní část boudičky, takže když by bylo velké teplo, nemusí být mimčo uzavřené v kočárku, ale může mu pěkně větrat u hlavičky…další plus je u hluboké korbičky to, že se dá polohovat, což má dle mě málo který kočárek..takže až je mimčo větši a je třeba ho mít pořád v hluboké korbě, už může polosedět..
Tak se těším na další názory, ale kočárek je fakt krásný …
Pěkný den,
H.
Jee tak to je super holky. To jste me nazhavili jeste vic nez jsem byla ![]()
My pojedem pro nej asi do Brna. Malo kde ho maji, tak to ma clovek z ruky. Ale pres net se ho bojim vzit.
Určitě je lepší ho vidět osobně a osahat si ho
vyzkoušet, projet se a ták
Přeji teda šťastný kup ![]()
Tak já měla možnost vidět tento kočárek na výstavišti minulý týden a zamilovala jsem se do něj
. Splňoval vše co jsem si přála - čtyři kola (nechtěla jsem tři), odpružený, trojkombinace, madlo!!! (strašně mi vadí u kočárků co mají kamarádky, že tam není madlo, ale dvě držadla - hůř se mi s tím jezdí, ale to je asi subjektivní pocit). A prostorný je opravdu dost podle mého. A hlavně je moooc krásný na pohled. Nejvíc se mi líbila barva béžovo černá:-) Je pravda, že ho nemají všude, dnes jsem se ptala ve dvou obchodech a marně, ale v Brně v Modřicích je prý prodejna, která tuto značku hodně prodává. Každopádně já z něj byla nadšená a líbil se i manželovi takže si pořídíme určitě tento
![]()
Už se na něj nemůžu dočkat. Škoda, že nemají víc barevných variací. Béžovočernou jsem teda ještě neviděla. Ale volala jsem si jestli dostanou i jiné barvy a bohužel až na podzim ![]()
Suzan určitě viděla:-) všechny jejich kočárky jsou vespod černé - tak jsem to myslela:-D prodává se jako béžový, ale část korbičky je černá stejně jako u jiných barev:-) Jen jsem to asi špatně napsala.
Jo tak to jo. Ten je krásný ten béžový. Asi do něj taky pudem ![]()
Ahoj holky, původně jsem byla rozhodnutá pro Concord, ale po návštěvě obchodu v Brně Modřicích jsem vše přehodnotila. Korbička u Cam je mnohem prostornější (miminko čekáme koncem května), sporťák si můžete otočit i směrek k sobě, nákupní košík je skvěle přístupný. Sestra měla Cam Cortinu a byla s ním maximálně spokojená - žádná závada. Já nechtěla tříkolku, takže Dinamico je ideálním řešením.
Vřele doporučuji navštívit obchod v Brně v Modřicích. Prodavačky se nám ochotně věnovaly a vše ukázaly ! Kočárek si tam určitě koupíme.
Ahojte baby,
velmi zaujimave citanie, pretoze mne sa tento kociar tiez paci ![]()
Chcem sa ale spytat tych mamiciek, co ho uz mate kupene - da sa sportova cast dat az do uplneho lahu? Podla obrazkov na nete sa mi zda, ze neda
A tiez ma zaujima ci zadne kolieska su vzduchove alebo su plastove.
Dakujem ![]()
Ahoj Tatiano,
kočárek má zadní kola nafukovací a přední plastové. Což se mi zdá super řešení.
Sporťák se dá dat do téměř úplnéh lehu - neviděla jsem jiný kočárek, kde by se to dalo sklopit ještě víc. Výhodou je, že i když dáš kočárek do lehu, tak boudičika je tak velká, že ji stáhneš i nad miminko, takže na něj nefouká ani nesvítí.