Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Dinamico?
Přidejte zkušenost s Cam DinamicoMne sa ale zdá, že každá farba má iné zdobenie. Napríklad, ako som už písala vyššie, chcela som ten bordový a je pravda, že na fotkách nebolo nikde vidno, že strieška, tuším na hlbokej vaničke je zo zadnej strany dosť posypaná tými kamienkami. A je pravda aj to, že ma to zdobenie tiež zarazilo a práve preto som sa rozhodla pre ten svetlobéžový, na ktorom to tak nebije do očí a vypadá decentnejšie… ![]()
@skjaninka taky mi to z těch fotkek tak přijde. Ty kamínky jsou vidět jen na tom bordo, tmavě modrém a světle béžovém. ALe na tom tmavě béžovém a šedém vidět nejsou vůbec. Tak jsem z toho jelen
Chtěla bych ten tmavě šedý, ale s kameny mi doma určo neprojde ![]()
Teraz ešte kukám do katalógu, síce tam dinamico nie je, ale cortina je úplne to isté len s troma kolieskami. Nikde na nete nejde nájsť obrázok, kde by tie kamienky bolo nejak extra vidno, ale na obrázku v katalogu je to viac výrazné. Pokúsim sa naskenovať a ak sa zadarí tak to sem hodím… ![]()
Ja som bola v Prievidzi v obchode, tam mali vystavenu kazdu farbu od Cam - niektore Dinamico, ostatne farby boli este na Cortine a na Dinamicoch mali vsetky farby tieto kamienky. Ono to tam vobec neprekaza podla mna, ja som si to najskor ani nejako extra nevsimla
Jedine, co je rozdiel, niektore kociare mali navyse v prevedeni „s mašličkou“, neviem, ci si to videla, ale je to tak, ze na hlbokej vanicke je na fusaku zlozena deka (ktora inak nie je vo vybave) vo farbe kociara a ono to potom vyzera, akoby tam bola masla. Ked tu deku odtial vyberies, tak nic nevidno, ostane tam iba taky limec, kde tu deku vies vlozit. V tomto obchode to mali zrovna na tom uplne najsvetlejsom. Na tom svetlom hnedom, co sme my kupili to nebolo.
Kvalita asi na hovno, je to zoskenované len cez tlačiareň, ale aj tak ešte nevidno zo zadu na strieške a najviac vynikli na tom bordovom… ![]()
Já jsem viděla u bordó varianty kamínky po celém fusaku do tvaru asi slunce a pak to samé na boudičce. Ale třeba u béžové varianty jsem viděla kamínků pár na fusaku a na korbě do tvaru asi čtverce. Tak nevím, jestli je možné si to vybrat a nebo jestli záleží tvar a počet aplikace na barvě… Ale tak i tak je to hodně elegantní kočárek. I můj manžel, a to by s žádným načančaným nejezdil, říkal, že je to skvělý a maximálně designový kočárek ![]()
@maritimka píše:
Já jsem viděla u bordó varianty kamínky po celém fusaku do tvaru asi slunce a pak to samé na boudičce. Ale třeba u béžové varianty jsem viděla kamínků pár na fusaku a na korbě do tvaru asi čtverce. Tak nevím, jestli je možné si to vybrat a nebo jestli záleží tvar a počet aplikace na barvě… Ale tak i tak je to hodně elegantní kočárek. I můj manžel, a to by s žádným načančaným nejezdil, říkal, že je to skvělý a maximálně designový kočárek
No práve, ja som si myslela, že ten môj s ním nebude súhlasiť a sama som ostala prekvapená, že spomedzi všetkých možných, krásnych tohtoročných modelov, čo sme obzerali na veľtrhu, sa mu najviac páčil tento… ![]()
no tak mi to nedalo a bola som odfotit ten nas
Fotila som to do mobilu, tak nie je to uplne super, ale je to tam vidiet.. A tiez si myslim, ze tie kociare su v 2 variantach, tie s maslou maju kamienky do kruhu, ostatne takto do stvorca ako mame my. Takisto su aj na taske kamienky v jednom stvorci. Mozno by sa na predajni dalo dohodnut na vymene, ak by mali na sklade viac kociarov.
Přesně tohle jsem měla namysli. Mně se to nezdá jako moc kamínkové. Podle mě je to hezčí, než kdyby ten kočárek byl jen černo-barevný. Jen by mě zajímalo, co ty kamínky vydrží. Pračka, déšť, později nenechavé ručky… No uvidíme, stejně pořád vyhrává ![]()
Ahojte holky
Barvy a kamínky jsou dané…V kolekci 2012 u Dinamica je pět barev, nelze je kombinovat a taky ty kamínky jsou dané pro každou barvu, takže ta tmavší béžová a šedá je mají do toho čtverce a ostatní barvy (světle béžová, bordó, černá)- ty je mají do kulata a je jich tam o hodně více
Taky materiál je o něco jiný u té tm.béžové a šedé, než u těch dalších tří barev. Ale přijdou mi dobré oba typy
Tak snad jsem trochu pomohla ![]()
@Charlesková píše:
Ahojte holkyBarvy a kamínky jsou dané…V kolekci 2012 u Dinamica je pět barev, nelze je kombinovat a taky ty kamínky jsou dané pro každou barvu, takže ta tmavší béžová a šedá je mají do toho čtverce a ostatní barvy (světle béžová, bordó, černá)- ty je mají do kulata a je jich tam o hodně více
Taky materiál je o něco jiný u té tm.béžové a šedé, než u těch dalších tří barev. Ale přijdou mi dobré oba typy
Tak snad jsem trochu pomohla
Díky za info ![]()
Ještě malý dotaz - ty 3 barvy, jak mají kamínky do kulata, mají zároveň i přikrývku ve tvaru mašle, je to tak? Ostatní dvě ji nemají…
Ahojte, Tatiana prosím Ťa a akú farbu máš ty? Všade na obrázkoch tie farby vyzerajú rôzne. Strašne sa mi páči tento kočík, len som chcela niečo do ružova a fotky čo sem pridala Tatiana vyzerajú pekne ružové ![]()
TatianaH moc děkuji, to je perfektní, mám vybraný ten tmavě šedý a ten by měl mít jak říká Charlesková kamínky taky do čtverce a to nevypadá ani moc zdobeně, to mám radost. Moc děkuju holky, jste skvělý!
![]()
@Sonlique píše:
Ahojte, Tatiana prosím Ťa a akú farbu máš ty? Všade na obrázkoch tie farby vyzerajú rôzne. Strašne sa mi páči tento kočík, len som chcela niečo do ružova a fotky čo sem pridala Tatiana vyzerajú pekne ružové
ahoj, no asi ta sklamem, ale to ani zdaleka nie je ruzove
My cakame chlapceka, takze som chcela taky viac-menej neutralny, lebo sivy na mna posobil velmi tmavo a modru farbu maju Cam nie velmi peknu. Toto je svetlo hneda farba - ako mliecna kava, aj ked to tak z fotiek nevyzera
Potom mas este tu uplne svetlu farbu, no na mna to nazivo posobilo az prilis svetle.