Kočárek Cam Dinamico 2012

Máte zkušenost s Cam Dinamico?

Přidejte zkušenost s Cam Dinamico
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4312
18.4.12 10:17

Mne sa ale zdá, že každá farba má iné zdobenie. Napríklad, ako som už písala vyššie, chcela som ten bordový a je pravda, že na fotkách nebolo nikde vidno, že strieška, tuším na hlbokej vaničke je zo zadnej strany dosť posypaná tými kamienkami. A je pravda aj to, že ma to zdobenie tiež zarazilo a práve preto som sa rozhodla pre ten svetlobéžový, na ktorom to tak nebije do očí a vypadá decentnejšie… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
18.4.12 10:31

@skjaninka taky mi to z těch fotkek tak přijde. Ty kamínky jsou vidět jen na tom bordo, tmavě modrém a světle béžovém. ALe na tom tmavě béžovém a šedém vidět nejsou vůbec. Tak jsem z toho jelen :jazyk: Chtěla bych ten tmavě šedý, ale s kameny mi doma určo neprojde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
18.4.12 10:32

Teraz ešte kukám do katalógu, síce tam dinamico nie je, ale cortina je úplne to isté len s troma kolieskami. Nikde na nete nejde nájsť obrázok, kde by tie kamienky bolo nejak extra vidno, ale na obrázku v katalogu je to viac výrazné. Pokúsim sa naskenovať a ak sa zadarí tak to sem hodím… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TatianaH
18.4.12 10:35

Ja som bola v Prievidzi v obchode, tam mali vystavenu kazdu farbu od Cam - niektore Dinamico, ostatne farby boli este na Cortine a na Dinamicoch mali vsetky farby tieto kamienky. Ono to tam vobec neprekaza podla mna, ja som si to najskor ani nejako extra nevsimla :-) Jedine, co je rozdiel, niektore kociare mali navyse v prevedeni „s mašličkou“, neviem, ci si to videla, ale je to tak, ze na hlbokej vanicke je na fusaku zlozena deka (ktora inak nie je vo vybave) vo farbe kociara a ono to potom vyzera, akoby tam bola masla. Ked tu deku odtial vyberies, tak nic nevidno, ostane tam iba taky limec, kde tu deku vies vlozit. V tomto obchode to mali zrovna na tom uplne najsvetlejsom. Na tom svetlom hnedom, co sme my kupili to nebolo.

• Citovat
  • Upravit
4312
18.4.12 10:44

Áno mašlu má aj ten bordový… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
18.4.12 10:46

Kvalita asi na hovno, je to zoskenované len cez tlačiareň, ale aj tak ešte nevidno zo zadu na strieške a najviac vynikli na tom bordovom… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
18.4.12 10:49

Já jsem viděla u bordó varianty kamínky po celém fusaku do tvaru asi slunce a pak to samé na boudičce. Ale třeba u béžové varianty jsem viděla kamínků pár na fusaku a na korbě do tvaru asi čtverce. Tak nevím, jestli je možné si to vybrat a nebo jestli záleží tvar a počet aplikace na barvě… Ale tak i tak je to hodně elegantní kočárek. I můj manžel, a to by s žádným načančaným nejezdil, říkal, že je to skvělý a maximálně designový kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
18.4.12 10:55
@maritimka píše:
Já jsem viděla u bordó varianty kamínky po celém fusaku do tvaru asi slunce a pak to samé na boudičce. Ale třeba u béžové varianty jsem viděla kamínků pár na fusaku a na korbě do tvaru asi čtverce. Tak nevím, jestli je možné si to vybrat a nebo jestli záleží tvar a počet aplikace na barvě… Ale tak i tak je to hodně elegantní kočárek. I můj manžel, a to by s žádným načančaným nejezdil, říkal, že je to skvělý a maximálně designový kočárek :)

No práve, ja som si myslela, že ten môj s ním nebude súhlasiť a sama som ostala prekvapená, že spomedzi všetkých možných, krásnych tohtoročných modelov, čo sme obzerali na veľtrhu, sa mu najviac páčil tento… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TatianaH
18.4.12 11:20

no tak mi to nedalo a bola som odfotit ten nas :-))) Fotila som to do mobilu, tak nie je to uplne super, ale je to tam vidiet.. A tiez si myslim, ze tie kociare su v 2 variantach, tie s maslou maju kamienky do kruhu, ostatne takto do stvorca ako mame my. Takisto su aj na taske kamienky v jednom stvorci. Mozno by sa na predajni dalo dohodnut na vymene, ak by mali na sklade viac kociarov.

• Citovat
  • Upravit
7449
18.4.12 11:23

Přesně tohle jsem měla namysli. Mně se to nezdá jako moc kamínkové. Podle mě je to hezčí, než kdyby ten kočárek byl jen černo-barevný. Jen by mě zajímalo, co ty kamínky vydrží. Pračka, déšť, později nenechavé ručky… No uvidíme, stejně pořád vyhrává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Charlesková
18.4.12 11:46

Ahojte holky :) Barvy a kamínky jsou dané…V kolekci 2012 u Dinamica je pět barev, nelze je kombinovat a taky ty kamínky jsou dané pro každou barvu, takže ta tmavší béžová a šedá je mají do toho čtverce a ostatní barvy (světle béžová, bordó, černá)- ty je mají do kulata a je jich tam o hodně více :) Taky materiál je o něco jiný u té tm.béžové a šedé, než u těch dalších tří barev. Ale přijdou mi dobré oba typy :) Tak snad jsem trochu pomohla :lol:

• Citovat
  • Upravit
7449
18.4.12 13:19
@Charlesková píše:
Ahojte holky :) Barvy a kamínky jsou dané…V kolekci 2012 u Dinamica je pět barev, nelze je kombinovat a taky ty kamínky jsou dané pro každou barvu, takže ta tmavší béžová a šedá je mají do toho čtverce a ostatní barvy (světle béžová, bordó, černá)- ty je mají do kulata a je jich tam o hodně více :) Taky materiál je o něco jiný u té tm.béžové a šedé, než u těch dalších tří barev. Ale přijdou mi dobré oba typy :) Tak snad jsem trochu pomohla :lol:

Díky za info :)
Ještě malý dotaz - ty 3 barvy, jak mají kamínky do kulata, mají zároveň i přikrývku ve tvaru mašle, je to tak? Ostatní dvě ji nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonlique
18.4.12 13:26

Ahojte, Tatiana prosím Ťa a akú farbu máš ty? Všade na obrázkoch tie farby vyzerajú rôzne. Strašne sa mi páči tento kočík, len som chcela niečo do ružova a fotky čo sem pridala Tatiana vyzerajú pekne ružové :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
12127
18.4.12 13:36

TatianaH moc děkuji, to je perfektní, mám vybraný ten tmavě šedý a ten by měl mít jak říká Charlesková kamínky taky do čtverce a to nevypadá ani moc zdobeně, to mám radost. Moc děkuju holky, jste skvělý! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TatianaH
18.4.12 13:53
@Sonlique píše:
Ahojte, Tatiana prosím Ťa a akú farbu máš ty? Všade na obrázkoch tie farby vyzerajú rôzne. Strašne sa mi páči tento kočík, len som chcela niečo do ružova a fotky čo sem pridala Tatiana vyzerajú pekne ružové :potlesk:

ahoj, no asi ta sklamem, ale to ani zdaleka nie je ruzove :-))) My cakame chlapceka, takze som chcela taky viac-menej neutralny, lebo sivy na mna posobil velmi tmavo a modru farbu maju Cam nie velmi peknu. Toto je svetlo hneda farba - ako mliecna kava, aj ked to tak z fotiek nevyzera :-) Potom mas este tu uplne svetlu farbu, no na mna to nazivo posobilo az prilis svetle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4