Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky chci se zeptat jaké mate zkušenosti s kočárkem casual play přikládám odkaz na ten který by rád tatínek já si nejsem jistá jen tím že má tři kola, budu ráda za Vaše názory děkuju Lenka
Ahoj, já ho moc chtěla, ale nakonec (díky ceně) zvítězil quinny speedi
Kamarádka ho má už podruhé a maximální spokojenost, jsou to kvalitní kočárky. Korbička je sice docela malá, ale to u většiny kočárků, nevím, co je to za módu
Kdy máš termín? Jestli v zimě, tak ideální, mimčo se ti tam vejde i s fusakem a pak nalehko i přes léto a na podzim už sbohem korbičko ![]()
ahoj
ja ho mela a 100% spokojenost..stabilni, dobre jezdil i v terenu, ve snehu…
Ahoj,
tak přesně ten mám objednaný ![]()
Má ho sestra tak ho mám už vyzkoušený,je stabilní i do terénu,sestra bydlí na horách a vůbec se nepřevracel a hlavně má brzdu a tu já u kočárku využívám.Takže pro mě dobrá volba.
Ahojda,
nevím jestli jsem ta pravá na hodnocení… Ale kočárek jsem měla půjčený od kamarádky na 14dní… A horší kočárek jsem neřídila… Jo ještě Loola UP od Bebe Confort…
Strašně těžký, velký kočár. Přišel mě i dost těžký na ovládání. Babička když byla vozit, prosila ať příště už přivezu něco jiného, že s tím procházku absolvovat nebude… Malou si nemohla otočit aby na ni viděla (třeba teď jsou už i otočné). Ale za mě určitě ne! Máme Bugaboo Cameleon - a luxusnější a prádanější kočár jsem neřídila…
![]()
Ahoj tak já ho mám pro dcerku.. ale až od spor´táku… ale to je podle mě stejně jedno, jak je ta korbička veliká.. malá mi stejně v korbě řvala, tka jezdila od 3 měsíců ve sportáku na bříšku.
Skvěle se sním jezdí, skvělý do terénu, dobře se skládá i rozkládá. Polohování nožiček i zádíček mi maximálně vyhovuje.
Vadí mi, že se nedá otočit, tak aby jsi na mimčo viděla, ale zvykla jsem si… (i když je můj sen mít přehazovací rukojet
) A také mi přijde celkem maličký sporták… malá je drobnější, takže já to řešit nemusím, ale třeba dvou letý syn od sestry se tam navašel… měl boudu až na hlavě a nožky uplně pokrčené… Ale ten je zase celkem velký no. taky nevím jak s fusakem, to ještě nemám odzkoušeno. Ale nánožník je taky hodně malý.
každopádně bych si ho asi koupila znovu… hrozně se mi líbí… pokud bych tedy nenašla pěkný kočárek s přehazovací rukojetí a se kterým by se mi tak dobře jezdilo
Dituska píše:
Ahojda,
nevím jestli jsem ta pravá na hodnocení… Ale kočárek jsem měla půjčený od kamarádky na 14dní… A horší kočárek jsem neřídila… Jo ještě Loola UP od Bebe Confort…
Strašně těžký, velký kočár. Přišel mě i dost těžký na ovládání. Babička když byla vozit, prosila ať příště už přivezu něco jiného, že s tím procházku absolvovat nebude… Malou si nemohla otočit aby na ni viděla (třeba teď jsou už i otočné). Ale za mě určitě ne! Máme Bugaboo Cameleon - a luxusnější a prádanější kočár jsem neřídila…![]()
je to asi trošku o zvyku nebo podle toho co komu sedí, já bych teda neměnila.. měla jsem x-lander a golfky… a tohle mi sedí nejvíc. Jak se ti jezdí třeba v terénu… ve sněhu nebo po českých chodníkách? S těma maličkýma kolečkama ve předu? Já bych ani z autobusu nevystoupila ![]()
Já teda mám vyzkoušený i Jané a Quiny,ale ten CP se mi zdá nejlepší.Jané byl nestabilní i při přejíždění z cesty na chodník.
A těžký se mi teda vůbec nezdá
Ale asi na každém se něco najde,hold nevýhoda toho,že je jich na trhu více .
Muchitos píše:Dituska píše:je to asi trošku o zvyku nebo podle toho co komu sedí, já bych teda neměnila.. měla jsem x-lander a golfky… a tohle mi sedí nejvíc. Jak se ti jezdí třeba v terénu… ve sněhu nebo po českých chodníkách? S těma maličkýma kolečkama ve předu? Já bych ani z autobusu nevystoupila
Ahojda,
Strašně těžký, velký kočár. Přišel mě i dost těžký na ovládání. Babička když byla vozit, prosila ať příště už přivezu něco jiného, že s tím procházku absolvovat nebude… Malou si nemohla otočit aby na ni viděla (třeba teď jsou už i otočné). Ale za mě určitě ne! Máme Bugaboo Cameleon - a luxusnější a prádanější kočár jsem neřídila…![]()
Naprosto super, skvěle a lehce se ovládá, a když je sníh a nebo náročný terén jen přehodím kola na zimní… A je to super… Parádní je buď přehození rukojeti a nebo se dá přehodit i korbička… Velkej koš, a spousta doplňků… V zimě s fusakem paráda… ![]()
Nop ale ty zimní kola jsou na pevno ne? A sporták nejde dát uplně do leže, to by mi asi vadilo nejvíc… A je fakt , že to teda neí můj styl… ale tak každému se líbí něco jiného…
No Casualplay S4 mam. Jezdim s nim 16 mesicu. Kola ma 4. jen ty predni 2 jsou blizko u sebe. Nevim v jakem budes jezdit terenu…
Ze zacatku jsem z nej byla maximalne nadsena. Je krasny. Libi se mi dodnes. Z hlediska prakticnosti uz na nem vidim chyby.
Velike pro napr. Oproti zminovanemu bugaboo cameleon je, ze je pro dite prostornejsi, pevnejsi (hlavne v zime) a sportak jde do lehu. Takze tam muze nesedici dite. V cameleon pokladas celou sedacku takze ma ditko nozky nahoru a nekterym detem to muze vadit.
Nevyhoda S4 je ze se relativne rychle rozvrza. Takze pokud planujes kocar do terenu volila bych spise red castle ci easy walker.
S4 ve snehu jezdit jde ale v podstate jen s aretaci prednich kolecek. Kluka mam kvetnoveho a do sportaku sel v rijnu. Nevadilo to. Ale nekomu to muze vadit. Byl v lehu a zachumlany dost. Mel fusak a pres to jejich nanoznik a zima mu nebyla.
Na slozeni je docela velky, ale vejde se mi do kratke fabie. Tezsi je, ale pocituju to jen v momentu kdy cpu kocar do kufru auta. Pri bezne jizde to nevadi.
Taky bych rekla ze nebude pro vetsi deti. To ze neni sportak otocny mi treba vubec nevadilo. Koukam na nej furt a on na mne tak aspon venku ma vyhled.
Kdyz se koupi S4 reverse tak je uzsi nez standartni a se sportovni sedackou jde sice otocit po smeru i proti ale stejne jako cameleon pokladas celou sedacku, takze ma nozky nahoru…
Jo a vsimla jsem si ze to chcete s autosedackou zero.
My mame primu - ta je takova vetsi nez klasicke vajicko a i v prime jsme meli problem s prechodem na dalsi velilost. Autosedacky od 9 kg maji podminku ze ma mit dite pevny sed a to malej jeste nemel. A na sedacku uz byl moc dlouhy.
Takze toto bych jeste zvazila…
mám termín 24. října právě holčička bude malinkatá ale jen 3 kg odhadují
pro pampelišku:
jo čtyři kolečka má ale právě jak jsou ty dvě u sebe přední tak jsem nevěděla jak se stabilitou, a ta autosedačka zero teda špatná ??? my právě vybrali tuhletu kombinaci v tom odkaze protože je za super penízky jinak bych si asi kočár za 22 tis nekupovala říkala jsem max 15 měla jsem ještě vybraný tento chci si také ozkoušet ale tu značku neznám, jen mě zaujal a líbí se mi
http://www.malvik.cz/…Alpiron-2011