Kočárek Cavoe axo

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
28.7.20 12:19

Kočárek Cavoe axo

Ahojky,
pomalu se začínám pokukovat po kočárku.

Máte někdo už tento? Je to prý novinka, viděla jsem ho teď na prodejně, a líbí se mi, že se dá celý složit i se sedačkou v obou směrech, a ani nezabere moc místa v kufru.

https://www.imrnous.cz/…frost_z2223/

Kdyby měl někdo už zkušenost, budu ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
216
31.3.21 18:18

Muzu se zeptat, jestli ste nakonec kocarek koupila? Ma odpruzeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.5.21 21:01

Koupili jsme kocarek cavoe axo protoze mi vyhovoval ve všech parametrech a byl cenove dostupný. Sice to byl risk jelikož na něj nejsou žádné recenze. Dnes jsme měli první jízdu venku. V první řadě bych chtela podotknout že ač vsude pisou, že ma teleskopickou rukojeť, tak NEMA. Zítra budu volat do obchodu a zeptám se, protože i v instruktážním videu rikaji ze to teleskopickou rukojeť nemá práve kvuli snadné skladnosti. Takže VÝHODY… Odpružení všech 4 kol i kdyz trochu tuzsi což může být způsobeno novosti, gumová kola, velmi snadné rychle složení jednou rukou i se sedačkou v obou směrech, obousměrná sedačka, velmi snadná jízda a manévrování, kocarek je lehký a snadno ovladatelný. NEVÝHODY… sedačka působí docela krehce, ale nemám zkušenosti s jinýma sportakama tak treba je to normální, polohování sedačky chce trochu cvik obcas to nejde sklopit na první pokus (ale třeba jsem jen marná ja :lol:), jak už výše zmíněno-tuhé odpružení, při jízdě na nerovném povrchu se ozývá drkotavy zvuk který je asi způsoben tím jak o sebe klepou dva spoje které se při skládání oddělují, holt neni to žádná hitparáda, co si budem povídat. Asi jsou kvalitnější kocarky, ale za me je to dobrý kocarek a nam vyhovuje. Jen mě docela stve výběr barev… Mit tři odstíny šedé je fakt trapas jako by výrobce neměl fantazii :lol: osobně byhh uvítala výraznější barvy kvuli bezpečnosti, ale co už. Ještě uvidíme jak pojedem do terénu jak to kocarek zvládne, kdyz tedy výrobce říká, že je i do terénu. Uprimne si tím nejsme úplně jistá na hory to asi nebude :lol: snad recenze někomu pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.5.21 21:03

Pár fotek pro predstavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie