Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
pomalu se začínám pokukovat po kočárku.
Máte někdo už tento? Je to prý novinka, viděla jsem ho teď na prodejně, a líbí se mi, že se dá celý složit i se sedačkou v obou směrech, a ani nezabere moc místa v kufru.
https://www.imrnous.cz/…frost_z2223/
Kdyby měl někdo už zkušenost, budu ráda ![]()
Muzu se zeptat, jestli ste nakonec kocarek koupila? Ma odpruzeni?
Koupili jsme kocarek cavoe axo protoze mi vyhovoval ve všech parametrech a byl cenove dostupný. Sice to byl risk jelikož na něj nejsou žádné recenze. Dnes jsme měli první jízdu venku. V první řadě bych chtela podotknout že ač vsude pisou, že ma teleskopickou rukojeť, tak NEMA. Zítra budu volat do obchodu a zeptám se, protože i v instruktážním videu rikaji ze to teleskopickou rukojeť nemá práve kvuli snadné skladnosti. Takže VÝHODY… Odpružení všech 4 kol i kdyz trochu tuzsi což může být způsobeno novosti, gumová kola, velmi snadné rychle složení jednou rukou i se sedačkou v obou směrech, obousměrná sedačka, velmi snadná jízda a manévrování, kocarek je lehký a snadno ovladatelný. NEVÝHODY… sedačka působí docela krehce, ale nemám zkušenosti s jinýma sportakama tak treba je to normální, polohování sedačky chce trochu cvik obcas to nejde sklopit na první pokus (ale třeba jsem jen marná ja
), jak už výše zmíněno-tuhé odpružení, při jízdě na nerovném povrchu se ozývá drkotavy zvuk který je asi způsoben tím jak o sebe klepou dva spoje které se při skládání oddělují, holt neni to žádná hitparáda, co si budem povídat. Asi jsou kvalitnější kocarky, ale za me je to dobrý kocarek a nam vyhovuje. Jen mě docela stve výběr barev… Mit tři odstíny šedé je fakt trapas jako by výrobce neměl fantazii
osobně byhh uvítala výraznější barvy kvuli bezpečnosti, ale co už. Ještě uvidíme jak pojedem do terénu jak to kocarek zvládne, kdyz tedy výrobce říká, že je i do terénu. Uprimne si tím nejsme úplně jistá na hory to asi nebude
snad recenze někomu pomohla