Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, ma z vas nekdo zkusenost se sportakem Chicco Artic? Chci si ho koupit ale nikde jsem na nej nenasla recenzi od uzivatele. Ted mam Mutsy Transrange (transporter) a tam mi nevyhovuje sportak.Diky za prispevky.
Ahoj,
chtela jsem se zeptat, zda jste nakonec kocarek Chicco Artic koupili a jak jste s nim pripadne spokojeni? Chtela bych si ho take koupit, ale recenze na kocarky Chicco me zatim nijak vyrazne nepresvedcili. Budu vdecna za jakykoliv nazor.
Dekuji a preji hezky den,
Simona
Ahoj, kocarek jsme nekoupili, protoze ma nosnost jen 15 kg a dcera v te dobe mela 7,5 kg. Nakonec jsem se rozhodla pro Gesslein F6, ale bazarovy a jsem s nim maximalne spokojena, ma spoustu vychytavek a mam ho v plne vybave. Ten ma nosnost 20 kg.
Zdravím přidávám moji zkušenost, mam Chicco artic a přijde mi ze se sním blbe jezdí je dost těžký a ne nafukovací kola jsou dost pitomá:(v obchodě mi to klouze.Mela jsem předním Janě slalom což byla jízda o něčem jiném…záleží kam kočárek chcete zdali do města ho do terénu??kocar je dobrý v tom ze je veliký, velký Kosík velká bouda
Zdravím chcem sa spýtat chcem si kočík kupit len ked čítam toto všetko rozmýšlam či je to dobrá volba viem ze na každý kočík niečo je ten je taký ten taký žaden nemá všech 5 P nevadí mi na kočíku že vrže ako je na youtube video ako chicco artc vrzgá ved to sa dá namazat ale chcem vedieť viac o tom či sa oplatí čítam že priestorný velký to potrebujem je to naozaj zlé s tym že je ťažký? akože v čom sa vám zdá ťažký? možťe mi to poísať? dá sa aj trocha hojkat? za rýchlu odpoveď díky žienky..pekný deň
![]()
@Eriperi píše:
Zdravím chcem sa spýtat chcem si kočík kupit len ked čítam toto všetko rozmýšlam či je to dobrá volba viem ze na každý kočík niečo je ten je taký ten taký žaden nemá všech 5 P nevadí mi na kočíku že vrže ako je na youtube video ako chicco artc vrzgá ved to sa dá namazat ale chcem vedieť viac o tom či sa oplatí čítam že priestorný velký to potrebujem je to naozaj zlé s tym že je ťažký? akože v čom sa vám zdá ťažký? možťe mi to poísať? dá sa aj trocha hojkat? za rýchlu odpoveď díky žienky..pekný deň![]()
také zdravím. Kočárek je moc fajn, jen já jsem rozmazlená tou trojkolkou:)takže na moje ruce, takže to je pouze muj problém:)je super velká bouda, která se dá dát až k nohám dítěte, otočné sezení je taky fajn. Zeptám se, kdy kočárek chcete kupovat? já ten muj chicco artic prodávám, je používaný tři měsíce, v záruce. Jestli chcete pošlu vám fotky na email? muj je slundinka@centrum.cz díky pavla
@Pštrosice píše:
také zdravím. Kočárek je moc fajn, jen já jsem rozmazlená tou trojkolkou:)takže na moje ruce, takže to je pouze muj problém:)je super velká bouda, která se dá dát až k nohám dítěte, otočné sezení je taky fajn. Zeptám se, kdy kočárek chcete kupovat? já ten muj chicco artic prodávám, je používaný tři měsíce, v záruce. Jestli chcete pošlu vám fotky na email? muj je slundinka@centrum.cz díky pavla [/
kočárek je hodně prostorný(mě se tam vešla s přehledem moje tři letá dcerka) myslím do sportáku. Je hodně prostorný.
já som určo za nový predávam teraz po jednom dítku kočík a rozhodla som sa pre nový ale kamoška chce ten chicco idem vám napísat pošlite mi fotky na email dakuje pekný den ![]()
@Eriperi píše:
Zadali ste dobrý email? nejde mi napísat vám
omlouvám se že píši až ted, byla jsem pryč, email je slundinka@centrum.cz zkuste prosím znovu, fotky určitě pošlu
To je v pohode inak skúšam zase vyhadzuje že je zle ten email skuste na pevno poslat fotky erjan@centrum.sk ![]()