Designové kočárky

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
10.2.15 16:01

Designove kočárky

Holky, poraďte, chci sportak. Ale nejaky fakt pekny, neokoukany, abych ho nepotkavala na kazdem rohu…
Neznate nějaký obchod, ci eshop, kde se da vybrat. A samozrejme ne kocar za 50 tisic…
Moc.diky za tip. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
445
10.2.15 16:06

Bugaboo nejsou jen sporťáky a začínají být časté, ale co nějaký Stokke, Mima… Ale hlasuju za Bugaboo, nejlepší kočárky na světě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
10.2.15 16:08

@Ivonetaa záleží, co myslíš designovým kočárem. Designový je třeba Stokke nebo Bugaboo, ale těch jezdí třeba v našem městě dost. My máme Gesslein F4 combi, je to sporťák, ale dá se kěnmu pořídit vložná taška nebo hluboká korba, nebo po dokoupení plátěné sedačky ho předělt na golfky. Nebo se dá rovnou pořídit ve verzi golfky. Designovým kočárkem bych ho nenazvala, ale je pěkný, poměrně neokoukaný, u nás jsem Gessleinů pár viděla, ale není jich moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
10.2.15 16:09

Tak nejlepší na světě není, když si pořídíš Graco Symbio, tak v porovnání s Bugaboo má ještě k tomu všemu otočnou rukojeť (což je dobré třeba do výtahu) a navíc je lehčí.
Mima Kobi mě uchvátila na první pohled, takový kočárek do Star Treku :lol: Ale korbička mi přišla moc malá :think:
Hlasuji pro Stokke, zkoušela jsem s ním jezdit, a ač vypadá, že zvládne jen naleštěné podlahy, tak na dlažebkách jednou rukou krásně jezdil, stabilita taky dobrá.. Za mě je nejkrásnější ze všech, kor s těmi zimními kožešinkami :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
10.2.15 16:10
@ptacak píše:
Bugaboo nejsou jen sporťáky a začínají být časté, ale co nějaký Stokke, Mima… Ale hlasuju za Bugaboo, nejlepší kočárky na světě!

Ten mě napadl taky, ale jestli chce zakladatelka neokoukaný kočárek, tak to je snad nejhorší volba. U nás není problém jich potkat za procházku pět, šest, plus dvě tři nepovedené napodobeniny, takže bych řekla, že okoukaný je dost. Ale jinak ho samozřejmě nechci kritizovat co do kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
10.2.15 16:15

@Ivonetaa
já teď pro našeho ročního prcka jako sporťák zvolila Joolz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.2.15 16:17
@Sluka píše:
Tak nejlepší na světě není, když si pořídíš Graco Symbio, tak v porovnání s Bugaboo má ještě k tomu všemu otočnou rukojeť (což je dobré třeba do výtahu) a navíc je lehčí. …

Bugaboo přece má otočnou rukojeť. :think: Nebo tím máš na myslí něco jiného?

Já jsem měla na obě děti jediný kočár - bugaboo (cameleon). Hluboký, sporťák, s autosedačkou (vajíčko), golfky jsem se nakonec rozhodla nepořizovat a zůstat u bugaboo v té sporťákové úpravě. A co se týče "profláknutosti, tak i když jsme velké město, tak je moc nevídám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525

Kocarek Origami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445

@Hoa Mai Proto jsem psala, že BGB začínají být časté… ale za mě fakt nejlepší, Joolz se mi tak dobře neřídil, Stokke taky ne… Mimu jsem neměla nikdy v ruce ani na pět minut, ale ta by to splňovat mohla, ještě je hodně neokoukaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.2.15 16:19

@Sluka :think: :think: :think: Bugaboo snad má otočnou rukojeť… nebo co myslíš? Já jen, že můj BGB otočnou měl a nový objednaný má též :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
10.2.15 16:19

Já jsem objevila kočárek cosatto vzhledově mě natchnul, navíc jsou jen limitované edice :D chystám se na něj zajet podívat :) škoda, že jsem ho neviděla v listopadu kdy jsme kočárek sháněli na poslední chvíli.. :( Nicméně jsem rozhodnutá, jestli se mi bude líbit..vyměnit ho za ten současný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
10.2.15 16:20

@Sluka Graco symbio jsem také hrozně chtěla, do chvíle než jsem u něj stála v prodejně, byli jsme zklamaní jaká je to rachotina :( Vzhledově je nádherný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
10.2.15 16:25
@Wiolla píše:
Bugaboo přece má otočnou rukojeť. :think: Nebo tím máš na myslí něco jiného?Já jsem měla na obě děti jediný kočár - bugaboo (cameleon). Hluboký, sporťák, s autosedačkou (vajíčko), golfky jsem se nakonec rozhodla nepořizovat a zůstat u bugaboo v té sporťákové úpravě. A co se týče "profláknutosti, tak i když jsme velké město, tak je moc nevídám…

Jezdila jsem s Bugaboo Donkey, a u něj šlo pouze otočit korbu, ale rukojeť nešla přehodit na druhou stranu přes kočár. Jiné typy to mají?
V každém případě, jak stárnou a matky, co kupovaly originály, je postupně dávají dál do oběhu, tak Bugaboo má dneska opravdu snad každý druhý.. Jen včera jsem u nás viděla tři :roll: To s Gracouškem jsem byla absolutně jediná - výhoda značek, které nevytváří masívní reklamu :palec:
Jinak Joolz je taky pěkný a přemýšlím, kdy jsem nějaký naposledy viděla :think: Ale mít jedno dítě, u mě vyhrává Stokke - kožešinky a možnost výškové úpravy korby, to je geniální tah na mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
10.2.15 16:28
@timoti píše:
@Sluka Graco symbio jsem také hrozně chtěla, do chvíle než jsem u něj stála v prodejně, byli jsme zklamaní jaká je to rachotina :( Vzhledově je nádherný..

8o Jezdila jsem s ním rok, než přišla druhá dcera, a teď jsem se k němu po dalším roce opět vrátila. Projezdili jsme s ním tenkrát hory, lesy, bláta, louže, a kočár je ve stejném stavu, jako BGB, které jsem po roce a něco ježdění již dvěma dětmi prodala :nevim: Nejsou na něj doplňky jako na BGB, ale vychytaný technicky a naprosto nejlépe ze všech kočárů, co jsem měla v ruce, ovladatelný.
Já ho ještěkupovala v době, kdy s doplňky vyšel na necelou třicítku, teď už se Češi umoudřili, a jestli se nepletu, spadl pod dvacku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
10.2.15 16:31

Tak já mám od kamarádky kočárek po dvou dětech. Neokoukaný rozhodně je, protože už ho nikdo nemá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí