Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Má někdo tento kočárek? Doporučili byste jej? vaše zkušenosti? Plusy a mínusy? ![]()
@Fruiko nemam, ale videla jsem ho v obchode. Ktere presne Armadillo chces? Je jich totiz nekolik. Ja videla tusim To Armadillo Flip. Porovnavam ho trochu se Sola2 a Sola2 MTX.
@Fruiko http://www.mamasandpapas.com/…mparison.pdf Tady mas kompletni prehled tech Armadillo se zakladnimi udaji ![]()
@Fruiko aha, takze to zakladni. Je az od 6 mesicu, nebo s pouziti autosedacky, takze na zadne delsi prochazky. Sedacka tusim neni otocna. Konkretne tento jsem tedy nevidela, takze jen podle udaju, ktere jsem nasla. Ale je prostorny a ma tusim dost velkou strisku (vhodne v lete proti slunicku).
@Fruiko a do jakych podminek chces ten kocarek? Jak stare dite, do mesta ci na vesnici?
No chci jej do města do terénu máme sportovní kočár no a malý má rok:D ![]()
Tak do mesta si myslim, ze super. Mamas and papas ma dobre kocarky. Sama jsem mela originalni solu (dnesni sola2 pred vylepsenim) a do mesta byl uzasny. Jejich kocarky (celkove) jsou vylozene mestske, park tedy take zvladnou, sedacky maji prostorne, uzasny pristup do kosiku, docela prostorny, skladny a lehky. Ale vylozene mestsky. Pokud mate nejake hodne spatne chodniky, tak mozna bude lepsi se podivat po necem lepe odpruzenem.
Tak se asi poohlednu jinde ppdle videi a fotek vypada paradne asi k nemu vzdy ppstavi male lidi ja mam 176 cm bez bot a ta rukojet by me strasne stvala
Dámy, tak dnes dorazilo Armadillo v modré barvě domů a jsme opravdu spokojení
Chlapeček bude mít v červnu dva roky a vejde se tam i s rezervou. Délku ležení má skoro metr
Je fakt stabilní, jen, co jsme jej vybalili, tak malý v něm poskakoval a ač jsem ho už chytala, tak se nepřevrátil
Malému je pohodlný, má velký koš a stříška je taky dostatečně dlouhá a má kšilt
je k němu originál pláštěnka. Jsme nadšení všichni, já, malý i manžel. Byla to dobrá volba
to madlo se mi nezdá zas tak nízké ![]()
@borůvkam to je super ze si spokojena. Ja ho okukla na veletrhu vic se mi libila ta vylepsena otocna verze. Kazdopadne prostorny byl skvele.
Fruiko
Jo a o to nám šlo
Každý má asi nějaké parametry a dle toho vybírá. Otočná verze je super, ale korbička je o něco menší do šířky
nám to, že se nedá otočit až tak nevadí. Malý chce koukat ven a když to má naopak, tak toho tolik nevidí. Kždopádně, ideální kočár neexistuje a vždy musíme z něčeho slevit, záleží na tom, jaké máme priority. Přeji vám všem úspěšný kup, at koupíte cokoli
a hlavně at jste spokojení, jako my ![]()
Fruiko
ten problém s výškou řešila kamarádka a nakonec koupili kočárek IZZY