Mamas and Papas Armadillo má někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
905
4.2.15 17:57

Mamas and Papas Armadillo má někdo?

Má někdo tento kočárek? Doporučili byste jej? vaše zkušenosti? Plusy a mínusy? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12185
4.2.15 18:03

@Fruiko nemam, ale videla jsem ho v obchode. Ktere presne Armadillo chces? Je jich totiz nekolik. Ja videla tusim To Armadillo Flip. Porovnavam ho trochu se Sola2 a Sola2 MTX.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
4.2.15 18:04

@Fruiko http://www.mamasandpapas.com/…mparison.pdf Tady mas kompletni prehled tech Armadillo se zakladnimi udaji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
4.2.15 18:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
4.2.15 18:09

Ani sem nevedela ze je tolik druhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
4.2.15 18:11

@Fruiko aha, takze to zakladni. Je az od 6 mesicu, nebo s pouziti autosedacky, takze na zadne delsi prochazky. Sedacka tusim neni otocna. Konkretne tento jsem tedy nevidela, takze jen podle udaju, ktere jsem nasla. Ale je prostorny a ma tusim dost velkou strisku (vhodne v lete proti slunicku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
4.2.15 18:13

@Fruiko a do jakych podminek chces ten kocarek? Jak stare dite, do mesta ci na vesnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
4.2.15 21:10

No chci jej do města do terénu máme sportovní kočár no a malý má rok:D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
4.2.15 22:06

Tak do mesta si myslim, ze super. Mamas and papas ma dobre kocarky. Sama jsem mela originalni solu (dnesni sola2 pred vylepsenim) a do mesta byl uzasny. Jejich kocarky (celkove) jsou vylozene mestske, park tedy take zvladnou, sedacky maji prostorne, uzasny pristup do kosiku, docela prostorny, skladny a lehky. Ale vylozene mestsky. Pokud mate nejake hodne spatne chodniky, tak mozna bude lepsi se podivat po necem lepe odpruzenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
5.2.15 07:21

Tak se asi poohlednu jinde ppdle videi a fotek vypada paradne asi k nemu vzdy ppstavi male lidi ja mam 176 cm bez bot a ta rukojet by me strasne stvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.3.15 21:10

Dámy, tak dnes dorazilo Armadillo v modré barvě domů a jsme opravdu spokojení :palec: Chlapeček bude mít v červnu dva roky a vejde se tam i s rezervou. Délku ležení má skoro metr :) Je fakt stabilní, jen, co jsme jej vybalili, tak malý v něm poskakoval a ač jsem ho už chytala, tak se nepřevrátil :) Malému je pohodlný, má velký koš a stříška je taky dostatečně dlouhá a má kšilt :potlesk: je k němu originál pláštěnka. Jsme nadšení všichni, já, malý i manžel. Byla to dobrá volba :P to madlo se mi nezdá zas tak nízké :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
24.3.15 13:11

@borůvkam to je super ze si spokojena. Ja ho okukla na veletrhu vic se mi libila ta vylepsena otocna verze. Kazdopadne prostorny byl skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.4.15 00:05

Fruiko
Jo a o to nám šlo :) Každý má asi nějaké parametry a dle toho vybírá. Otočná verze je super, ale korbička je o něco menší do šířky :( nám to, že se nedá otočit až tak nevadí. Malý chce koukat ven a když to má naopak, tak toho tolik nevidí. Kždopádně, ideální kočár neexistuje a vždy musíme z něčeho slevit, záleží na tom, jaké máme priority. Přeji vám všem úspěšný kup, at koupíte cokoli :kytka: a hlavně at jste spokojení, jako my :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.4.15 00:07

Fruiko
ten problém s výškou řešila kamarádka a nakonec koupili kočárek IZZY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...