Designové kočárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
10.2.15 16:52
@Izzz píše:
Tak já mám od kamarádky kočárek po dvou dětech. Neokoukaný rozhodně je, protože už ho nikdo nemá :)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
10.2.15 17:01

Tak zrovna stokke je jeden z nejokoukanejsich…je krasnej, ale je jich moc.
Mne by se libil nejaky barevny, alespoň striska, treba s motylkama, spiralkama, kytickama, nebo tak neco…
Sportak, ne hluboky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
10.2.15 17:06

A mozna jsem to napsala blbe, nehledam luxusni kocarek, spis mi jde o barvy nez luxus.
Cosatto maj nadherny, tak neco takovyho..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
10.2.15 17:12

Já mám iCandy a za celou dobu jsem potkala jen dva další. Naštěstí tady není tak rozšířený jako v Anglii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.2.15 17:21

Mamas&papas jsou malo caste, navic maji fajn barvy v limit. edicich
Ale moje srdcovka je bugaboo, i kdyz je pravda ze jsou posledni dobou uz bezne k videni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
10.2.15 17:24

Stokke a bgb v outletu na Hatich jedinydva kocary. Kazdy se otocil za takem co tlacila takova mladicka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.2.15 17:32
@Ivonetaa píše:
Mne by se libil nejaky barevny, alespoň striska, treba s motylkama, spiralkama, kytickama, nebo tak neco…
Sportak, ne hluboky.

Tomu by odpovidal bud BGB v limitkach Andy Warhole, ale ty uz nesezenes a jensportak asi nekoupis.

Takze asi Polaci, ty maji tyhle vzory :-D Ale je fakt, jak. clovek zjisti, jak se da slovo „designove“ pouzit :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
10.2.15 17:51

Já jsem teď furt čumákuju na kočárky a ty barvičky jak říkáš má ABC VIPER, ten je teda cenově uplně jinde než zde zmiňovaný, celý se dá sehnat do 15 tisíc. Já jsem uvažovala, ale pak jsem ho potkala asi u 3 maminek u nás ve městě, a tak koukám o třídu vejš. Aby nebyl tak oukaný, a jelikož sem lesní žena nadchnul mě Peg perego GT3 ale já to mám ještě za dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.2.15 21:02
@Sluka píše:
Jezdila jsem s Bugaboo Donkey, a u něj šlo pouze otočit korbu, ale rukojeť nešla přehodit na druhou stranu přes kočár. Jiné typy to mají? …

Ano, BGB Cameleon měl jak otočnou korbu, tak otočnou rukojeť. Mohla sis vybrat, co zrovna otočit. :mrgreen:

Já jsem se ještě nedostala k tomu BGB prodat. Mám ho z roku 2008, přežil obě děti. Teď jsem ho na prodej dávala dokupy (celý víkend jsem ho prala a čistila, v tom je geniální, že se všechno dá strčit do pračky) a je jako nový, dokonce na dálku voní… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.2.15 10:02
@Busy Bee píše:
Já mám iCandy a za celou dobu jsem potkala jen dva další. Naštěstí tady není tak rozšířený jako v Anglii.

iCandy jsem měla ve výběru na dvojkočár jako první. V Malviku jsem pak málem omdlela, když jsem naživo viděla, jak jsou ty korbičky malé - jako pro panenky 8o Verze pro jedno dítě je v tomto ohledu vychytanější? Protože kočár je to celkem hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.2.15 10:07
@Ivonetaa píše:
Sportak, ne hluboky.

K tomu mě napadá Bugaboo v edici Andy Warhol - tam najdeš motýlky, vážky, auta, hvězdičky nebo vlčí máky, či to to bylo za kytky :think:
Pak ještě zcela jiná možnost, jak být originální a výrazně ušetřit - kup si jakýkoli kočár, který se ti líbí tvarově, a na mimibazaru si vyhledej ženské (jsou tam asi dvě nebo tři zavedené), které ti ušijí nový potah na boudu a krytku korby v různých vzorech či s nášivkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.2.15 10:10
@Wiolla píše:
Ano, BGB Cameleon měl jak otočnou korbu, tak otočnou rukojeť. Mohla sis vybrat, co zrovna otočit. :mrgreen:Já jsem se ještě nedostala k tomu BGB prodat. Mám ho z roku 2008, přežil obě děti. Teď jsem ho na prodej dávala dokupy (celý víkend jsem ho prala a čistila, v tom je geniální, že se všechno dá strčit do pračky) a je jako nový, dokonce na dálku voní… :mrgreen:

Já ho loni prodala celkem pod cenou, a pak jsem se ještě několik měsíců potom dohadovala s paní, co ho koupila, zda to byl originál nebo nějaký dle ní falz z Indie :cert: :cert: :cert: Příště lépe zvážím ceny, za které prodávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
11.2.15 10:31

@Ivonetaa řešila jsem něco podobného a vyhrálo Urbo od Mamas and Papas :palec:

Nebo ještě je pěkný od Mamas and Papas SOLA. Ta má barevné a vzorované potahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.2.15 13:38

@Sluka to neni spatny napad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
11.2.15 13:39

@Ladie ty jsou krasny! Poguglim.