Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, moc diky za tipy, mam z ceho vybirat.
a o cem premyslet ![]()
@Ivonetaa já jsem taky moc chtěla kočárek, který nikdo nemá a ze kterým se každý ohlídne a našla jsem Patron terix
viděla jsem ho na veletrhu a moc ho chtěla, je fakt, že celá trojkombinace stojí 17tis a to se nechtělo dávat, tak jsem číhala a na inzeráty a dočkala se, pořídila jsem sporták, sice trojkolku (ale dobře se s ní jezdí, ikdyž jsem ji původně vůbec nechtěl),lae za cenu 4000kč a ještě více jak rok v záruce a bez známek používání, je jako nový
chtěla jsem modrý pro kluka, ale pak jsem vzala i ten lososový a je moc hezký
dobře se s ním jezdí, má nafukovací kolečka velký a dá se vozit jak po směru, tak i proti směru, jenom jedna nevýhoda na něm je, že má malý košík
jinka jsem s ním moc spokojená a nepotkala jsem ho u nikoho tady v okolí, jezdí jich opravdu málo
@Sluka píše:
Já ho loni prodala celkem pod cenou, a pak jsem se ještě několik měsíců potom dohadovala s paní, co ho koupila, zda to byl originál nebo nějaký dle ní falz z Indie![]()
![]()
Příště lépe zvážím ceny, za které prodávám.
Co je pod cenou? Já za něj dala tehdy cca 30tis. (měla jsem plno věci navíc, jako zimní kola, přebalovací tašku, slunečník). Na netu jsem viděla, že to holky prodávají za 10-15tis. Doufala jsem, že za 10 to prodám, ale jistá si tedy moc nejsem. ![]()
@Ivonetaa píše:
@Wiolla a mas uz nekde inzerat? Ze bych mrkla…
Nemám. Já měla kupce. Proto jsem ten kočár dávala do pucu. Ale drahá polovička kupce prohlásila, že za kočár víc jak 2tisíce nedá. Tak do toho jsem zase nešla já. Takže mám vypucovaný kočár v obýváku a přemýšlím, jak dál.
@Ivonetaa píše:
@e-lili vyjdou tam levneji? O kolik tak?
To nevim jestli levnejsi. Kazdopadne nakupovat do toho nakupniho centra chodi s yemito kocary - prachaci ![]()
@Wiolla píše:
Co je pod cenou? Já za něj dala tehdy cca 30tis. (měla jsem plno věci navíc, jako zimní kola, přebalovací tašku, slunečník). Na netu jsem viděla, že to holky prodávají za 10-15tis. Doufala jsem, že za 10 to prodám, ale jistá si tedy moc nejsem.
Já měla kočár i s doplňky za něco málo pod padesát (asi čtyřicet šest, pokud se nepletu), bavíme se o Donkey Duo. A prodávala jsem ho za osmnáct v momentě, kdy se obdobně jeté prodávají kolem dvcaceti pěti. Taky byl okamžitě pryč.
Bohužel.. Pak jsem ještě dlouho poté vysvětlovala, jak se pozná originál od falzifikátu, upozorňovala jsem i na čárové kódy, které měl dole na konstrukci - prý to se dá taky zfalšovat
![]()
To je jako někomu, kdo doposud nosil kabelky od Vietnamců, vysvětlovat, jak pozná originál Luis Vuitton - nemá to smysl. ![]()
@Sluka ty jo tos ho prodala dost pod cenou.
Ja jdu v patek kupovat donkey. Cca 45 zaklad.
Bazarovy sem nenasla za min jak 30,spis vic…
Jinak osla zatim nikdo nekopiruje - pry. Ostatni bgb ve velkym. Hlavne na aliexpres apod.
@e-lili Nikdy, nikdy víc už nepůjdu pod cenu. Dělá to špatný dojem..