Kočárek - Chicco I Move

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.1.12 20:29

Kočárek Chicco I move

Ahoj, máte někdo osobní zkušenost s kočárkem Chicco I move? Jízdní vlastnosti, prostornost, ovládání, materiál potahu atd. … Kočárek se mi moc líbí, zatím jako jediné negativum se mi jeví minimální úložný prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.3.12 09:11

Ahoj maminky!
Opravdu se nenajde ani jedna majitelka tohoto kocarku? :) Zda se mi prakticky & vzhledove take moc pekny…jen se bojim kolecek, zda jsou odpruzene aby moc „nedrncal“ na hrbolatejsim povrchu.
Co myslite holky? :)
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvkaSed
19.5.12 14:54

:-)

ahoj, neviem ci ste si ho uz kupila, ale ja mam tento kocik a som s nim spokojna, kolieska su celkom v pohode, sem tam sa na hrbolatom povrchu zaseknu a musim kocik nadvyhnut to by sa mi ale zdalo v pohode lenze mam este jeden kocik s mensimi kolieskami a ten hrbolce zvladne bez problemov. a inak cely kocik dost vrzga. Co sa tyka konfortu pre dieta je uplne super, ma makke sedadlo aj vankusik. plus co je vyhoda na kociku otacanie vrchnej casti. :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
5483
21.7.12 16:56

Ahoj holky, chci se zeptat zda tu nepřibyla nějaká maminka, která si tenhle kočárek koupila? Chci se zeptat, zda je s ním spokojená a na klady a zápory tohoto kočárku, moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
30.7.12 11:22

Holky, nevíte, kde bych si tento kočárek mohla vyzkoušet na prodejně? Nějaká prodejna v severních Čechách? Nechce se mi kvůli tomu zas vážit cestu do Prahy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marykah
23.9.12 20:13

i move

Ahoj, kočárek používám již 4 měsíce, koupila jsem ho v Teplicích prodejně u Kačenky. Jsem s ním spokojená. Zatím jezdíme v hluboké korbě, sporťák jsem ještě nevyskoušela. Kočárek je lehký, dobře se skládá. Všechny funkce fungují dobře, nejvíce jsem v létě ocenila otáčení korby (kvůli sluníčku), nyní používám nadzvedávání dna korby do sedu (to když už se malému nechce ležet). Kočár je opravdu díky kolečkům jen do města, hrbolaté povrchy mu nesvědčí. Co se týče terénu - projede v pohodě po trávníku i po lesní cestě, která teda není moc divoká. Ale nejlíp mu je na chodníku!!!

• Citovat
  • Upravit
5483
29.9.12 13:53
@marykah píše:
Ahoj, kočárek používám již 4 měsíce, koupila jsem ho v Teplicích prodejně u Kačenky. Jsem s ním spokojená. Zatím jezdíme v hluboké korbě, sporťák jsem ještě nevyskoušela. Kočárek je lehký, dobře se skládá. Všechny funkce fungují dobře, nejvíce jsem v létě ocenila otáčení korby (kvůli sluníčku), nyní používám nadzvedávání dna korby do sedu (to když už se malému nechce ležet). Kočár je opravdu díky kolečkům jen do města, hrbolaté povrchy mu nesvědčí. Co se týče terénu - projede v pohodě po trávníku i po lesní cestě, která teda není moc divoká. Ale nejlíp mu je na chodníku!!!

moooc děkuji za informace, už jsme ho koupili a máme ho zatim u mamči doma, protoze rodim az za mesic :roll: :roll: to kdybych vedela, ze ho maji i v teplicich u kacenky, tak si ho koupim tam, protoze jsem z Usti nad Labem.. Kdyz jsem tam byla tenkrat s kamaradkou tak tam meli akorat levnejsi kocarky typu Dorjan a tak, takze by me teda vubec nenapadlo, ze tam budou mit I-move :think: my ho objednavali nakonec z netu.. tak jsem moc rada, ze jsi spokojena, protoze ja dlouho nemohla najit zadnou diskuzi, kde by maminky hodnotily jak jsou s kocarkem spokojeny.. Jediny, co me prekvapilo, ze to ma docela maly kosik pod kocarkem :think: díky za info :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evitasa
14.2.13 09:40

chicco i-move

Maminky nema někdo vice zkušenosti s chicco i-move :D slyšela jsem že je to rozvrzalek a ten sportak mi přijde no nevim jako židle :roll: rozhoduji se mezi BGB cameleon a chicco BGB jsem měla a vim do čeho bych šla ale u chicco nevim

• Citovat
  • Upravit
japeši
12.3.13 11:34

Ahoj, kočárek mám doma zelený :palec:,mám 14 dní do porodu už se moc těším až ho vytáhnu :D, je úžasnej, maminka jak tady psala že vrže, to jako hodně? za ty peníze by mě to fakt mrzelo

• Citovat
  • Upravit
japeši
12.3.13 11:37

Ještě se optám kdo ho máte déle jak je to na zimu se sporťákem? dá se tam dát klasicky zimní fusak? protože ten nánožník určitě není na zimu že? děkuji za odpovědi :lol:

• Citovat
  • Upravit
1
20.4.13 14:19

Ahoj, moc prosím maminky které nedávno psaly, že si koupily kočárek Trio I Move aby napsaly jak jsou s ním spokojené. Moc děkuji za odpověďi :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristy87
16.5.13 13:42

Tak teď řešíme co s nim, protože nám začalo pískat přední kolečko. Problém je v tom, že přední nejdou odmontovat. Reklamace by trvala měsic, což ale nevim v čem 9. měsiční dítě vozit celý měsic. Je pravda, že už od koupě rukojeť vrzala, po 9. měsicích se mi zda, že vrže ještě víc. Jinak hezký design, a dítě se cití v korbě docela dobře. Špatně zvládá hrboly nebo velké dlaždice, myslím tim, že pokud je nějaká blbá jáma, tak se v ní kolečky zasekne. Materiál dost vdrží. Žádné fleky po deští nejsou. Do koleček se zasekáváji malé ostré kamínky, ale to by zas tak nevadilo. Ráda bych možná u dalšího dítěte zkusila nový kočárek, ale co s timhle když stál 20.000 Kč. Docela škoda, a prodat ho asi neprodam, když tak vrže… Výhodu vidim v tom, že korba je zároveň jako autosedačka. Dobře se s tím kočárkem cestuje a vzhledově vypadá pořád jako nový. Snad jsem poradila.

• Citovat
  • Upravit
japeši
16.5.13 15:47

8o to mě vůbec nestrašte :cert:,je fakt že trochu vrže od začátku ale je to tím že má vše pohyblivé, já sem s ním zatím spokojená, ale je fakt že jezdíme teprve 2 měsíce

• Citovat
  • Upravit
691
9.7.13 21:15

Zdravím maminky :) do kočáru jsem se na první pohled zamilovala, já jsem od přírody prcek, takže hledám kočár k mé výšce a váze :roll: aby byl lehky a ne úplně velký… Kočárek jsem už i naživo viděla a i ozkoušela sice na jemných dlaždicích v obchoďáku. Rodím až v prosinci, takže si zajedu ještě do jedno obchodu, kde mají různé povrchy a tak je možné si kočárek vyzkoušet na ruzných cestách… Což je fajn… Cena ovšem moc příznivá není, ale doufám, že s ním budu spokojená. Co tady tak čtu tak je to tak 50na50 :D tak vůbec nevím… Ale do jiného se mi moc nechce tenhle je fakt super… Akorát váham o barvách kočáru… Líbí se mi zelená, hnědá a ta béžová je fakt luxusní, ale nevim nevim jestli je to fajn na údržbu… Co myslíte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.8.13 21:52

prodám v záruce

:mavam:,maminky neměl by někdo zájem o zelený CHICCO I MOVE??? ježděný 3 měsíce, jen pro info nevrže :lol:,ale chtěla bych ze sestrou chodit na tůry a tohle mi neumožnuje :nevim:,záruka do 15.11.2014,jako dárek přidám zelenou tašku do kočárku, super stav, klidně i osobní odběr, nechám za 11490kč i s poštou :lol:

Příspěvek upraven 23.08.13 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4