Výběr městského kočárku

435
28.1.12 13:40

Výběr městského kočárku

Ahoj maminy, muzete mi nektera poradit, jaky vybrat co nejlehci a nejskladnejsi kocarek do mesta? V dubnu cekame prvni miminko a nikdy jsem si nemyslela, ze vyber kocarku bude tak slozity:o( Chtela bych nejakou trojkombinaci, aby se dobre skladala do auta, byla lehka ( bydlime ve druhem patre bez vytahu a budu muset nosit sem a tam kazdy den) a dobre se popr. vesla do MHD. Uvazovala jsem o Quinnym Buzz, ale pry je tezky a do mesta nic moc.Libila se mi Mura 4, to je ale pry hotovy tank. Potom me oslnila Bebeconfort Elea, ale pry ma hrozne mala kolecka a spatne se s ni manipuluje......Takze jsem bezradna. Jeste mam ke vsemu rizikove tehotenstvi a musim lezet, takze bohuzel nemam moznost objizdet obchody a zkouset kocarky :o( Za kazdou radu a zkusenost budu vdecna.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
28.1.12 13:47
Evelina31 píše: … bydlime ve druhem patre bez vytahu a budu muset nosit sem a tam kazdy den…

Tý brďo, nemáte tam nějakou kočárkárnu? Představa že tahám kočár s dítětem, ať už sebelehčí, dvě patra, tak mě vomejou.

Jinak já mám jako „městský“ kočár abc design moving light, ale na maličký mimino to neni, není vůbec odpružený, když jsem ho tam jako asi 2m dala, tak se chudák klepal jak sulc :roll: Teď v 7m v pohodě, ale zase je to sporťáček a nemá skoro vůbec opěrku na nohy, tak už mu nohy visej, ale teď je má ve fusaku, tak to tolik neva.

Byla bych řekla vzít golfáče, ale jak to není odpružený, tak ten první půlrok mi to přijde nevhdoné. Jinak bych zvažovala možnost třeba kočárku, ze kterého jde sundat korba a zůstane jen podvozek a vynést do patra jen tu korbu s miminem a podvozek dole připoutat řetězem.

Příspěvek upraven 28.01.12 v 13:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
28.1.12 13:50

já měla na poslední ABC desing tříkolku (je i čtyřkolková verze) a totální spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
435
28.1.12 13:51

Gladys, nemame, je to pakarna. Zatim si nedokazu dost dobre predstavit, jak to budu praktikovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.1.12 13:54
sophinka píše:
já měla na poslední ABC desing tříkolku (je i čtyřkolková verze) a totální spokojenost.

Tak ten jezdí jeden u nás ve městě a mooooc se mi líbí!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
28.1.12 13:59

nahoru bych vzala prvně jen korbičku s mimčem a poř. menším nákupem a pak konstrukci :palec: není drahý,je lehký a já do něj byla zamilovaná :lol:

• Citovat
  • Upravit
435
28.1.12 14:01

Tak jsem to skoukla a vypadaji moc pekne. Jeste k nim neco nastuduju :) U me je proste nejdulezitejsi vaha a skladnost.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.1.12 14:03

No já nevím, ten abc design tříkolka mi přijde dost těžký, teď jsem našla, že uvádějí 13,9kg, to je hodně :nevim:
Pokud by měla zakladatelka tahat kočár sem tam, měl by mít maximálně tak 10kg. Volila bych nějaký sporťáček lehký, s větší ložnou plochou, kam by šla dát vložná taška. Snesla bych rychle kočár, pak zpátky vyběhla pro připravený mimino v tašce.
Případně zkrátka sporťák do lehu od narození a mimino snést v šátku. kočár v ruce složený (akorát pak je otázka, proč ho z šátku vytahovat a tím pádem proč se zaobírat kočárem :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
28.1.12 14:06
sophinka píše:
nahoru bych vzala prvně jen korbičku s mimčem a poř. menším nákupem a pak konstrukci :palec: není drahý,je lehký a já do něj byla zamilovaná :lol:

No jo, budu muset vymyslet nejaky takovy system :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
28.1.12 14:12
Gladys píše:
No já nevím, ten abc design tříkolka mi přijde dost těžký, teď jsem našla, že uvádějí 13,9kg, to je hodně :nevim:
Pokud by měla zakladatelka tahat kočár sem tam, měl by mít maximálně tak 10kg. Volila bych nějaký sporťáček lehký, s větší ložnou plochou, kam by šla dát vložná taška. Snesla bych rychle kočár, pak zpátky vyběhla pro připravený mimino v tašce.
Případně zkrátka sporťák do lehu od narození a mimino snést v šátku. kočár v ruce složený (akorát pak je otázka, proč ho z šátku vytahovat a tím pádem proč se zaobírat kočárem :mrgreen: )

výhodou je právě ,že se dá velice jednoduše sundat korbička ,ta má na boudičce držák a dá se dobře nosit. Rozhodně bych pro novorozeně nevolila sporťák, hluboký jsme fakt využili (i doma na houpání :lol: )

• Citovat
  • Upravit
1505
28.1.12 14:23

Ten ABC měla známá-taky si ho zamilovala. I ta kombinace černo-oranžová. Ale ta korba jde právě tak krásně vyndavat, že když jednou houpala mimčo, tak jí i s tou korbou padlo na chodník :nevim: a výrobce jí pak ani neuznal reklamaci, protože si to prý způsobili sami opětovným sundaváním a nandaváním korbičky :zed: nechápu. koupili ho v pražském Malvíku. kočárek je to tedy fakt krásný, akorát ona měla tenhle problém. a za mě má i dost malou korbičku, prcek se tam stěží vešel, když měl 3měsíce+fusak :)
Já můj nedoporučím, já měla óbr traktor-16kg :mrgreen: ale zas máme nákladní výtah, takže proč ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
28.1.12 14:28

Kamarádka měla Teutonii Spirit, bydleli taky ve 2. nebo dokonce 3. patře, a nosila nahoru jen tu korbičku. Podvozek zůstával připoutaný dole, a byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.1.12 14:36

Já neporadím s výběrem kočárku,ale jsem na tom stejně- není kočárkárna,tak ho zamykám cyklolankem k zábradlí v přízemí. Vršek si beru domů. Nikdo mi nikdy podvozek neukrad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.1.12 14:40

Bugaboo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
28.1.12 14:54

jedině bugaboo :-))) do města nejlepší kočárek podle mě. vyzkoušela jsem jich více a jediný „konkurent“ je teutonia - 4kolová, ale je o mnoho těžší, ošklivější a míň skládací.
Bugaboo normálně unesu celý nesložený v jedné ruce - bez dítěte teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí