Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jo a korbička bugaboo má největší co jsem viděla - větší i než teutonia. A krásnej je:-) a když na něj nandáš přední větši kola tak máš tank i do sněhu, do lesa, všude
sophinko - no to asi není tak podstatný jako to jeslti se líbí zakladatelce a co ona potřebuje
Cybex Callisto ! ![]()
http://www.detskydum.cz/…isto-106902/
Jinak noseni nahoru a dolu myslim neni nic tak neobvykleho, ma to tak spousta maminek. Kocarkarny jsou snad jedine v panelacich a novostavbach - nekterych.
My bydlime ve druhem dome ve stare zastavbe v centru Prahy, a kocarkarna nebyla nikde.
Sikovna moznost je dat si dole v baraku - pokud je misto - zamykaci bednu na kocarek. Od truhlare. Mimi sneses v lehatku apod., dole prendas. Ja to tak praktikovala na starsiho, na mladsiho jsem mela kocarek v garazi ve dvore naseho baraku.
Moznosti jsou, pohledej v diskusich, casto se to tu resi ![]()
mam mamas a papas sola na to korbičku urbo.je krasnej,lehkej,super do města.korba velika a hluboka,sportak do uplnyho lehu,dlouhy.dobry nakupni košík,plno doplnku.všechno jen lehce nasadiš.ja chtěla bugaboo,ale manžel nechtěl a přeci jen u nas ve sněhu jsem měla docela obavy.se solou projedu i vyššim sněhem,břečkou.taky jsem se bala a super
![]()
mucinka2 píše:
mam mamas a papas sola na to korbičku urbo.je krasnej,lehkej,super do města.korba velika a hluboka,sportak do uplnyho lehu,dlouhy.dobry nakupni košík,plno doplnku.všechno jen lehce nasadiš.ja chtěla bugaboo,ale manžel nechtěl a přeci jen u nas ve sněhu jsem měla docela obavy.se solou projedu i vyššim sněhem,břečkou.taky jsem se bala a super![]()
Mucinko, dekuju za typ
Vypada uzasne, lehce, skladne a hlavne ty barvicky jsou nedherny ![]()
Mišmiš píše:
jedině bugaboodo města nejlepší kočárek podle mě. vyzkoušela jsem jich více a jediný „konkurent“ je teutonia - 4kolová, ale je o mnoho těžší, ošklivější a míň skládací.
Bugaboo normálně unesu celý nesložený v jedné ruce - bez dítěte teda.
souhlas, právě jsem se vrátila z procházky, máme tu asi půl metru sněhu a se zimníma kolama naprosto v pohodě. Složený ho mám tak za minutu, dá se sundat jen korbička a tu vezmeš nahoru. A myslím, že je to snad jeden z nejlehčích kočáru na trhu.
Mišmiš píše:
jo a korbička bugaboo má největší co jsem viděla - větší i než teutonia. A krásnej je:-) a když na něj nandáš přední větši kola tak máš tank i do sněhu, do lesa, všudesophinko - no to asi není tak podstatný jako to jeslti se líbí zakladatelce a co ona potřebuje
pravda pravdoucí ![]()
elfans píše:Mišmiš píše:souhlas, právě jsem se vrátila z procházky, máme tu asi půl metru sněhu a se zimníma kolama naprosto v pohodě. Složený ho mám tak za minutu, dá se sundat jen korbička a tu vezmeš nahoru. A myslím, že je to snad jeden z nejlehčích kočáru na trhu.
jedině bugaboodo města nejlepší kočárek podle mě. vyzkoušela jsem jich více a jediný „konkurent“ je teutonia - 4kolová, ale je o mnoho těžší, ošklivější a míň skládací.
Bugaboo normálně unesu celý nesložený v jedné ruce - bez dítěte teda.
Vypada uzasne, to je pravda, jen nevim, jestli mi doma projde jeho cena......
Muj manzel jako asi kazdy chlap me vymysly ohledne kocarku nechape a koupil by prvni, ktery by mu padl pod ruku ![]()
mucinka2 píše:
mam mamas a papas sola na to korbičku urbo.je krasnej,lehkej,super do města.korba velika a hluboka,sportak do uplnyho lehu,dlouhy.dobry nakupni košík,plno doplnku.všechno jen lehce nasadiš.ja chtěla bugaboo,ale manžel nechtěl a přeci jen u nas ve sněhu jsem měla docela obavy.se solou projedu i vyššim sněhem,břečkou.taky jsem se bala a super![]()
Ten vypadá super, váha taky vypadá dobře ![]()
Ahoj, ja budu tahat do prvniho patra a mame kocarek Maxi Cosi Mura 3, prvni pujde bud samotny mimi nebo korbicka s nim a pak az konstrukce asi…mimochodem korbicka taky obrovska
Jinak nejlehci bude asi opravdu Mamas and papas, ale ten se mi zas moc nelibi…a nebo zkusit ten sportak s tou vloznou taskou ![]()
Gladys píše:mucinka2 píše:Ten vypadá super, váha taky vypadá dobře
Vypada uzasne
Uz jsem skoukla na youtube nekolik videi a je fakt nadhernej. Celkove vypada, ze se bude lehce skladat, moc nevazi, rozmerove ok a barevne je taky krasnej
Cekame holcicku, ale nejvic se mi libi ta zelena varianta
Tak mam dalsiho horkyho favorita ![]()
jane-e píše:
Ahoj, ja budu tahat do prvniho patra a mame kocarek Maxi Cosi Mura 3, prvni pujde bud samotny mimi nebo korbicka s nim a pak az konstrukce asi…mimochodem korbicka taky obrovskaJinak nejlehci bude asi opravdu Mamas and papas, ale ten se mi zas moc nelibi…a nebo zkusit ten sportak s tou vloznou taskou
Mne se ta Mura taky moc libi, ale nekde jsem se prave docetla, ze je sirsi a do mesta nic moc
Kdybych na nej mela v prizemi misto a neplanovala jezdit mhdeckem, tak bych si asi taky objednala ![]()
Evelina31 píše:jane-e píše:Mne se ta Mura taky moc libi, ale nekde jsem se prave docetla, ze je sirsi a do mesta nic moc
Ahoj, ja budu tahat do prvniho patra a mame kocarek Maxi Cosi Mura 3, prvni pujde bud samotny mimi nebo korbicka s nim a pak az konstrukce asi…mimochodem korbicka taky obrovskaJinak nejlehci bude asi opravdu Mamas and papas, ale ten se mi zas moc nelibi…a nebo zkusit ten sportak s tou vloznou taskou
Kdybych na nej mela v prizemi misto a neplanovala jezdit mhdeckem, tak bych si asi taky objednala
No uprimne doufam, ze jsme vybrali spravne, ale to uvidime az v praxi, zatim jsme nadseni
je to veda vybrat ten spravny, tak drzim pesti ![]()
Mura mi přijde těžká
Teda orientuju se jen podle toho, co najdu na netu, ale našla jsem 15,5kg, to už je fakt hodně.
Já jsem po zkušenosti s quinny freestyle řekla, že mi do baráku nesmí nic těžšího než 11kg
A zatím to dodržuju, nosítek a šátků mám doma podstatně víc ![]()
bugaboo si mi teda ale nelíbí