Kočárek Chicco- trojkombinace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
18.8.07 12:34

Kočárek Chicco- trojkombinace

Velice prosím o radu, mám možnost koupit použitý kočárek Chicco-trojkombinaci. Najde se nekdo kdo se podělí o zkušenost s tímto kočárkem? Jedná se mi hlavně o praktičnost a funkčnost této značky kočárku.
Moc děkuji za rady. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
18.8.07 12:39

Myslíš tenhle model?
http://www.chiccoshop.cz/…308.0520.jpg

Sada Trio S3 Top …

Viděla jsem ho v reálu a mě nezaujal, loňská kolekce byla snad s nafukovacíma kolečkama, teď jsou ty gumové (někdo je radši, já ne), malý košík a přišel mi vinklavý…
Jinak jsem po trojkolky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.07 14:07

Chicco

Moc děkuji za odpověd, mám možnost koupit jiný model. Je to trojkombinace ale s 4 kolečky. Je skoro nepoužitý za 5 000Kč. V pátek bych se na něj měla jet podívat.

Ještě napísi , zatim pa.

Pavla

• Citovat
  • Upravit
126
30.8.10 19:50

Ja bych nesouhlasila…moje sestra ma tuto trojkombinaci a je s nima strasne moc spokojena.Jezdi s nim po mnoha vyletech. Ja s nima taky casto jezdim a jsou fajn. Jsou prostorne, lehce ovladatelne…segry syn je velikej a presto v nich ma naproste pohodli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.8.10 14:19

já zase musím nesouhlasit s posledním příspěvkem..

tuhle kombinaci jsem měla ve výběru před třemi lety a už tehdy mě nepřesvědčila.. natož teď, když už kočárků znám trochu víc :mrgreen: navíc ho má známá, s korbičkou byla spokojená jakžtakž, kromě faktu že už během jízdy s ní podvozek děsivě vrzal a namazat nešel ničím!
sporťák jí ale dorazil úplně.. dítě je v něm hrozně utopené, madlo úpřed ním nemá ani cenu, nedošáhne na něj, kočár vrže tak, že se to nedá už vydržet. polohování není nic extra, nemá polohování nožiček..

obecně chicco bývala dobrá značka před lety,ale honba za nízkou cenou udělala svoje :-? bohužel.. kvalitní kočár za takové peníze prostě neumí nikdo, ani chicco.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí