Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No, nikdy jsem ho nevážila, ale docela bych tomu věřila. S korbičkou to má určitě.
Skládá se velice dobře, ale nenazvala bych ho až tak úplně skladným … pořád v kufru auta zabírá více místa, než třeba kamarádčin Casualplay, i když mu třeba sundám kolečka.
Je to bezva kočár, jsem s ním moc spokojená, ale pokud chceš opravdu lehký a skladný, tak jsou na trhu určitě vhodnější.
Tak tak.
Samotný podvozek má asi 10kg, korba něco kolem pěti, tak to sedí. Mně zas tak strašně těžkej nepřijde, je to stejný jako třeba Quinny Speedi a oproti těm polským kočárům je to pohoda.
M.
diky za odpoved a jeste jedna vec, korbicka asi neni polohovaci?
diky za odpoved a jeste jedna vec, korbicka asi neni polohovaci?
Ja jsem si MUTSY tezkala v krame (podvozek s korbickou) a prisel me dost tezkej a i velkej (robustni). Zal ezi na tom, kde bydlis. Pokud na vesnici, tak asi zadny problem, do mesta me prijde ten kocar dost „neohrabanej“.
Korba není polohovací. Jinak kočárek máme od narození, cca od 7měsíců se sporťákem a jsme spokojení. Přijde mi, že se sním dobře manipuluje, pokud jezdíme v nerovném terénu, kolečka zaaretujeme a je to v pohodě. Pravda je, že poud cestujeme autem a vozíme s seboukočá, je kufr plný. Chystáme se na dovču, tak doufám, že pobereme vše potřebné
.
No váha podvozku je tuším kolem 11 kg a korbička má 5 kg a sportovní asi 4,5 kg. Je docela těžký,ale z vlastní zkušeností znám i o hodně těžší!!!!
je ale pravda,že i když teď používám sporťák tak bych ho i s dítětem třeba z autobusu sama nevytáhla. (myslím tím nízkopodlažním
). Plánuji si ho nechat tak do jara a pak ho prodám a koupím si nějaký lehoučky sporťáček.
Ale jinak skoro spokojenost!!!! ![]()
četla jsem že kočárek mutsy je lehký a skladný - korička s podvozkem ale váží 16 kg podle výrobce - je to tak?