Kočárek - chodítko Smoby

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
684
15.3.13 11:33

Kočárek - chodítko Smoby

Ahoj ženské,
měli jste doma někdo tento kočárek? Moc se mi líbí jako první kočárek, doporučili byste jej? Je při prvních krůčcích stabilní? Přece jen se může stát, že dítě ztratí rovnováhu a trošku se více opře, nepřevrátí se?
Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
15.3.13 12:32

Ma znama, neprevraci se, akorat kdyz se opre, taj ji ujede a nabije si cumak, my meli choditko od FP, pak slo dat i jako odrazedlo, to bylo super, ale taky ujizdelo…treba na lino, nebo parkety blby, kdyz dite jeste nechodi samo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
15.3.13 13:24

@čarodějka1311 Máme :dance: A závidí nám ho široké daleké okolí. Je pevný a stabilní - dole pod sedátkem má menší úložní prostor a kočárek může a nemusí hrát - melodie je velice příjemná, taková motivačně chodící :mrgreen:

Ale nepoužívali jsem jej jako aktivní chodítko, malá ho má ještě nyní v cca dvou letech jako první kočárek. Koupili jsem jej, když jí bylo asi 18 měsíců. A máme i hodně obdobnou panenku. V této kombinaci je to neodolatelné :srdce:

Převrátit se určitě nepřevrátí, ale pochopitelně může ujet a záleží, co dítě udělá, zda jej pustí a nějak spadne. Nebo se nepustí a spadne na čumák. Proto jsem jej takto nechtěla používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.3.13 13:31

Super, díky. Taky jsem jej myslela jako první kočárek, ale v tomto případě je stabilita ještě důležitá. Budu ráda za další zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
15.3.13 13:35

@čarodějka1311 Tak se ptej, napadá tě ještě něco, co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.3.13 13:36

Jak tam drží panenka? Nevidím nikde žádné kšíry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
15.3.13 13:41

@čarodějka1311 Drží tam úplně v pohodě, pochopitelně záleží na stylu jízdy. Panenka vydrží krásně sedět. Malé nikdy nevypadla. Panenka by měla být taky přiměřeně veliká, ale i 40cm tam sedí hezky. To sezení je vytvarované do sedu a ten sed je takový hluboký.

Ještě k té stabilitě a pevnosti. Občas si na to stoupne jak na Segway, nikdy se nepřevrátil. Malá má 10 kilo a sama si do něj občas sedne a odráží se nožkama. Tady hrozí, že může povolit ta látka, drží tam na patenty. Nebudeme jej dále prodávat, tak mi až tak nevadí, když se zničí, poněvadž jsme jej nekupovali za draho, ale v nějakém výprodeji v TESCO. Ale mám pocit, že je to velmi bytelná a téměř nerozbitná hračka. Malá si s tím kočárkem hodně vyhraje. Jo a vozí v něm i našeho 10ti kilového psa a ten si tam tak hezky hoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
15.3.13 13:46

@čarodějka1311 A je parádně skladný, parkuje ho ve spodní části svoji šatní skříně a v pohodě tam dál visí bundy, mikiny, svetry a šaty. Ještě se jí to ani nepodařilo tím kočárkem servat z ramínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.3.13 13:46

Zvažuju koupi z druhé ruky, tak jsem ráda, že je tak trvanlivý. Malá má boží kočárek Quinny - hlubokou korbu i sporťák, moc s ním chce jezdit, ale je jí ještě velký. Proto bych teď na jaro pořídila tento jetý, klidně, ať jej v létě dorazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
15.3.13 13:47

@čarodějka1311 A jestli se mohu přimluvit, tak pořiďte tu panenku SMOBY, pasuje do toho bezvadně - má látkové tělíčko a je nádherná. Existuje dokonce víc druhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
15.3.13 13:50

@čarodějka1311 Ten jsem taky zvažovala, ale na později. Navíc bojujeme s místem, tak se bude muset pořídit něco multifunkčního, ale je nádherný. Možná jako sporťák ji ho nakonec koupíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
15.3.13 13:51

@čarodějka1311 Jen počítej, že použití poznáš hodně na kolečkách. Pokud budeš kupovat z druhé ruky. Plast je plast :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.3.13 13:53

Máme baby Annabell - my first, malá bude chtít vozit tuto. Jinak máme ještě další dvě, takže na novou panenku to nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
15.3.13 13:55

@čarodějka1311 Ta vaše je taky krásná. Já jen, kdyby jste třeba přemýšleli i nad panenkou, když jsem ji na tom obrázku zahlédla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.3.13 13:55

Jo, je z druhé roky, ale v super stavu… Uvidíme, třeba nakonec koupíme nový (ale to mi asi neprojde, je to vážně pálka)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí