Kočárek Dada Paradiso Group Watermelon

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1281
4.9.15 11:13

Kočárek dada paradiso group watermelon

Ahoj holky, nemáte některá z vás zkušenosti s tímto kočárkem? V obchodě nám tvrdili, že na něj jde pouze jejich sedačka. Zajímalo by mě, jestli některá nevíte jestli přeci jen se na něj nedají sehnat adaptery na autosedačku maxi cosi. Moc děkuji za příspěvky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
4.9.15 11:17

Ahoj to je naprosto krasny kocarek taky jsem na nej uz narazila, jsem zvedava na zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
4.9.15 11:22

Ahoj, zkušenost nemám, kořárek je to krásný, ale podle fotky mi teda korbička přijde extrémně malá :-( jen tak OT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.9.15 11:42
@cecil7 píše:
Ahoj, zkušenost nemám, kořárek je to krásný, ale podle fotky mi teda korbička přijde extrémně malá :-( jen tak OT…

Korba 85×35cm, to je lepší průměr na dnešní dobu :pankac: Taška vypadá šíleně. Jinak na málo poláků jde maxi cosi, na většinu jde fakt jen ta k setu :nevim: Jinak to bude asi jako každý polák, buď budeš mít kliku na kus nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
4.9.15 11:52
@araw píše:
Korba 85×35cm, to je lepší průměr na dnešní dobu :pankac: Taška vypadá šíleně. Jinak na málo poláků jde maxi cosi, na většinu jde fakt jen ta k setu :nevim: Jinak to bude asi jako každý polák, buď budeš mít kliku na kus nebo ne :mrgreen:

fákt jo? ty brďo, na obrázku to teda vůbec nevypadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
4.9.15 11:55
@Meggynka píše:
Ahoj holky, nemáte některá z vás zkušenosti s tímto kočárkem? V obchodě nám tvrdili, že na něj jde pouze jejich sedačka. Zajímalo by mě, jestli některá nevíte jestli přeci jen se na něj nedají sehnat adaptery na autosedačku maxi cosi. Moc děkuji za příspěvky :)

http://www.kifik.cz/…o-watermelon

když koukneš na doplňkové zboží tak tam je adaptér na maxi cosi :-) ale dá se koupit jen s kočárkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
4.9.15 12:37

@cecil7 Korbička má na délku 85cm, takže malá není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
4.9.15 12:38

@cecil7 Děkuji za odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
4.9.15 12:41

@araw Rozhodovala jsem se ještě Tako, ten je taky polský a je na něj docela chvála. Jinak mě vždy taky odrazovaly polské věci, ale zase u některých typu kočárků slyším chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí