Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, nemáte některá z vás zkušenosti s tímto kočárkem? V obchodě nám tvrdili, že na něj jde pouze jejich sedačka. Zajímalo by mě, jestli některá nevíte jestli přeci jen se na něj nedají sehnat adaptery na autosedačku maxi cosi. Moc děkuji za příspěvky ![]()
Ahoj to je naprosto krasny kocarek taky jsem na nej uz narazila, jsem zvedava na zkusenosti.
Ahoj, zkušenost nemám, kořárek je to krásný, ale podle fotky mi teda korbička přijde extrémně malá
jen tak OT…
@cecil7 píše:
Ahoj, zkušenost nemám, kořárek je to krásný, ale podle fotky mi teda korbička přijde extrémně malájen tak OT…
Korba 85×35cm, to je lepší průměr na dnešní dobu
Taška vypadá šíleně. Jinak na málo poláků jde maxi cosi, na většinu jde fakt jen ta k setu
Jinak to bude asi jako každý polák, buď budeš mít kliku na kus nebo ne ![]()
@araw píše:
Korba 85×35cm, to je lepší průměr na dnešní dobuTaška vypadá šíleně. Jinak na málo poláků jde maxi cosi, na většinu jde fakt jen ta k setu
Jinak to bude asi jako každý polák, buď budeš mít kliku na kus nebo ne
fákt jo? ty brďo, na obrázku to teda vůbec nevypadá ![]()
@Meggynka píše:
Ahoj holky, nemáte některá z vás zkušenosti s tímto kočárkem? V obchodě nám tvrdili, že na něj jde pouze jejich sedačka. Zajímalo by mě, jestli některá nevíte jestli přeci jen se na něj nedají sehnat adaptery na autosedačku maxi cosi. Moc děkuji za příspěvky
http://www.kifik.cz/…o-watermelon
když koukneš na doplňkové zboží tak tam je adaptér na maxi cosi
ale dá se koupit jen s kočárkem…
@araw Rozhodovala jsem se ještě Tako, ten je taky polský a je na něj docela chvála. Jinak mě vždy taky odrazovaly polské věci, ale zase u některých typu kočárků slyším chválu.