Roan Marita korba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
3.9.15 18:50

Roan Marita korba

Mám dotazík - dá se někde koupit čistě jen korbička s podvozkem? Mám Valco Snap 4 a jsem spokojená, ale na 3. dítě bychom chtěli novou korbu (snad už růžovou:-). Přijde mi zbytečné kupovat dvojkombinaci, ale asi hledám marně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.9.15 19:33

@kathanz seženeš.. od někoho, komu dosloužil podvozek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.9.15 20:06
@martina.se píše:
@kathanz seženeš.. od někoho, komu dosloužil podvozek :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to nevím, zda je to co chce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chce korbu s podvozkem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.9.15 20:07

Můžeš koupit dvojku, neseženeš, ale když koupíš bazarový, tak můžeš sedačku i vyhodit :lol: stejně je naprd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.15 20:11
@araw píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to nevím, zda je to co chce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chce korbu s podvozkem :mrgreen:

twl :mrgreen: jdu se zahrabat.. :oops:

jj, dá se sehnat i jen hlubokej, nebo jen sporťák  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.9.15 07:44

Jo, to teda je sport. sedačka naprd - absolutní souhlas! Jinak by se asi tak nebáli prodávat jen korbu s podvozkem. Bazarový nechci, bude to 3. mimi a leccos „zdědí“, takže chci nový kočár a chci si vybrat barvu (líbí se nám jen tento kočárek a jen Prestige růžový s bílou a pak červený s puntíkem a kytičkou) a na bazarech tyto dva bohužel nikde nejsou. Obrážela jsem už leccos, všude spíš klučičí nebo neutrální, jeden růžová s černou, vypadá ale dost „hrubě“, takže asi zbyde jen koupit tu dvojkombinaci. Holt. Ale díky za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí