Kočárek do 15 000,-

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16098
20.7.17 20:44
@romik0013 píše:
@Ismail na tom mi vadi jediny, ze korbicka neda otocit po i oproti smeru jizdy :zed:

Jestli ti jde o tohle, tak upozorňuju, že ten ABC Design Viper 4S měl u sporťáku proti směru jízdy (koukáš dítěti do obličeje) dost blbé těžiště - jezdilo se s ním o hodně hůř, než když bylo dítě po směru jízdy. Já tedy vozila čelem k sobě první dítě jen snad 2 týdny, protože jakmile dítě zjistilo, že ve sporťáku vidí, tak se stejně otáčelo a chtělo vidět dopředu, i když chtělo vidět mě, tak jsem sklopila kočár a bafla na něj shora. A u druhého dítěte už jsem sporťák měla rovnou po směru jízdy (právě kvůli pohodlnějšímu ježdění).
I co vím od kamarádek, tak sporťák čelem k sobě nikdo moc dlouho nevyužíval (vlastně jedna kamarádka využívala to, že šel sporťák otočit i za jízdy, tak dítě otáčela podle sluníčka, ale to byl nějaký drahý kočárek, tuším Jané).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.7.17 00:02
@zrcadlo píše:
Jestli ti jde o tohle, tak upozorňuju, že ten ABC Design Viper 4S měl u sporťáku proti směru jízdy (koukáš dítěti do obličeje) dost blbé těžiště - jezdilo se s ním o hodně hůř, než když bylo dítě po směru jízdy. Já tedy vozila čelem k sobě první dítě jen snad 2 týdny, protože jakmile dítě zjistilo, že ve sporťáku vidí, tak se stejně otáčelo a chtělo vidět dopředu, i když chtělo vidět mě, tak jsem sklopila kočár a bafla na něj shora. A u druhého dítěte už jsem sporťák měla rovnou po směru jízdy (právě kvůli pohodlnějšímu ježdění).
I co vím od kamarádek, tak sporťák čelem k sobě nikdo moc dlouho nevyužíval (vlastně jedna kamarádka využívala to, že šel sporťák otočit i za jízdy, tak dítě otáčela podle sluníčka, ale to byl nějaký drahý kočárek, tuším Jané).

Souhlasím, jakmile je dítě větší 6-7M a více ( doba, kdy se přechází na sporťák),tak dítě chce rozhled a vidět, takže směr k sobě je spíše pro maminky než dítě. A pokud se bojíte sluníčka, tak se dá pořídit sluneční clona nebo přehodit plenka a je po problému. Ve stříšce je okénko a tím na dítě vidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
21.7.17 00:19

My jsme meli kocarek od Tako baby heaven a je to uz davneji, ale myslim, ze vysel na nejakych 10-12 tisic, zalezi co si k tomu clovek vybere, pokud si dobre pamatuju, tak autosedacka vajicko se dokupovalo zvlast, ale to uz mam v te cene :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.7.17 07:51

@Ismail ja to chtela kvuli vetru treba, vim, ze nektere kocarky ty boudicky nemaji nejak stahovaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.7.17 09:51
@romik0013
@romik0013 píše:
@Ismail ja to chtela kvuli vetru treba, vim, ze nektere kocarky ty boudicky nemaji nejak stahovaci :think:

Toto jsem řešila dokoupením clony na část, kde má Britax ve stříšce síťku, která právě stříšku rozšíří do maximálního zakrytí a používala to, jak v létě proti sluníčku, tak v zimě proti větru a sněhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.7.17 11:58

@Ismail jo takhle..tak to by slo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.7.17 12:14

Podívejte se zde @romik0013 https://www.emimino.cz/…oly-1229012/
Pokud by vás ještě něco zajímalo, ozvete se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.7.17 12:42

Jo a nenastavitelna operka nohou neni problem, kdyz bych ho chtela dat uplne do lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.7.17 13:09

Tak dobry, uz jsem nasla b motion 4 plus, ma polohovatelny nozky..pujdu ho okuknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.7.17 13:23
@romik0013 píše:
Jo a nenastavitelna operka nohou neni problem, kdyz bych ho chtela dat uplne do lehu?

Já si polohování nožiček nechala vyrobit na zakázku a super, malá v něm spinkala s vodorovnými nožičkami, ale dělají i plus verzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 16:36

Zdravím, chtěla bych se zeptat zda by jste mi některá nemohla poradit s výběrem kočárku. Potřebuji městský kočárek, aby se vešel do auta. Nejlépe s nafukovacima kolama a změnou směru jízdy. (Tu rukojeť myslím). Dejme tomu aby byl třeba do 12000kc :palec: Dekuju za každou radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
3.9.17 17:09

My měli a máme baby design husky.
1. Má větší nafukovací kola, takže se s ním děsně dobře jezdí - po městě, po kostkách, po lese
2. dobře se skládá, když se korbička sundá a dá na kolečka nezabere moc místa
3. Přijde mi, že je nesmrtelný, už se v něm bude vozit brzy druhé miminko. První je raubíř, po kočárku kolikrát skákal a furt drží. A projezdili jsme s ním neskutečná místa
4. Hezký design (to je ale otázka názoru)
5. Na zimu prodávají „zimní výbavu“ (rukávníky, obal na lahev), má dobře zateplenou korbu a sporťák má zimní a letní variantu té podložky na které dítě sedí (buď zateplenou, nebo z druhé strany takovou tečkovanou prodyšnou)
5. My ho tenkrát kupovali za 12tis. dvojkombinaci, jaká bude cena teď nových modelů nevím, ale bude to podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 17:37

My si vybrali tento - Baby Design Lupo Comfort Limited 2017. V šedé.
Původně jsme se jeli podívat na verzi Husky, ale ta se nám nelíbí, působí na nás ty materiály jak termo taška :-) Ale to už je detail, mají na výběr více typů - materiálů/barev, ale podvozek mají stejný a ten je fakt super, hrozně dobře ovladatelný, zkoušela jsem v obchodě několik kočárků a tenhle za mě top, lehoučký, stabilní. A cena taky super - 11900kč. A ten kočárek má i super recenze, i tady na emiminu, je hodně chválený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.9.17 18:05

@Skritecek13 o lehoučkém kočárku mám teda jinou představu, fakt ne necelých 14,6 kila čistě kočár :roll: to je spíš takový horší průměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 18:09

@debra.morgan Myslím co se týče ovládání hlavně :-) Fakt jsem těch kočárků zkoušela několik a s tímhle byla ta manipulace nejjednodušší. A do auta ho zas tak často zvedat nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí