Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máte nějaké typy na pěkný kočárek - nejlépe trojkombinaci - do 15 000 Kč? Nejlépe, aby byl k vidění někde v kamenné prodejně, ty pěkné, co jsem si našla, jsou bohužel jen internetové..to se trošku bojím risknout. Děkuji všem.
R.
Já kupovala pred rokem tento, krásnej, lehkej trojkombinace ale taky jenom na netu ale kamarádka si nedávno kupovala bílý kočarek Maserati myslim že stojí kolem 13 tis. a viděla jsem ho i v obchodě krásnej a ještě lehčí než můj…kdybych kupovala kočár dneska koupila bych Maserati
![]()
Taky si ted budu kupovat abc viper 4 2017 jiz odskouseno na prodejne
Já mám Abc Viper 4S z roku 2013 a odvozil spolehlivě dvě děti hned po sobě (to druhé se stupátkem, na kterém se vozilo starší), ani jednou jsem nemusela měnit pneu, projela jsem i těžký terén (s upevněnými předními kolečky). Takže taky doporučuju, výborný poměr cena-výkon.
Tak za tu cenu prakticky jakýkoliv polský kočárek - Dorjan, Maked, Camarelo…
Měli jsme Dorjan, odvozil 3 děti. Byla jsem víceméně spokojená. Ale znova bych asi koupila zvlášť autosedačku.
Mám teď pro třeťátko nové Bebetto Murano a jsem z něj nadšená. Trojkombinace s Maxi Cosi vajíčkem přijde tedy cca na necelých 16 tis., ale dá se pořídit i s jejich autosedačkou a vyjde tím pádem o něco levněji. V obchodech ale taky asi nebývá, já to riskla přes internet aniž bych ho viděla. Na starší dvě dětí jsem měla Coletto a X-lander, byly to úžasné kočáry, ale kam se hrabou na Bebetto. Ten je opravdu vymakaný, má spoustu drobností a vychytávek.
Moon Nuova City 2017. Lehky, pekne se s nim jezdi
je to jen dvojkombinace. Autosedacku jsme koupili od kamaradu, Maxi Cosi.
@romik0013 píše:
@zrcadlo prosim te, je ta sportovni sedacka dost prostorna?
Mně přijde, že ano (a novější verze ji snad mají ještě prodlouženou), ale já mám doma spíš malé a drobné děti.
Britax B-motion v trojkombinaci, prostorný sporťák, podvozek přijede vše včetně polních cest a jakýkoliv terén. Autosedačka super, dítě v ní bylo do 15 měsíců bez větších problémů. Korbu jsem měla Affinity a max. spokojenost. Navíc jsem koupila i terénní kola na předek, ale to spíš vychytávka do sněhu a závějí, jinak i bez nich projedou kolečka vše. Navíc oproti ABC (17 kg) vs 11 kg Britax. U větších dětí je každé kilo znát, to byl i hlavní důvod proč jsem zvolila Britax a nikoliv ABC
@Ismail na tom mi vadi jediny, ze korbicka neda otocit po i oproti smeru jizdy ![]()
@robatko23 ja mam vyhlidnuty xlander x mobe, a britax affinizy 2 2017..
jo a supr recenze jsem cetla na kocarky joie, jsou z anglie a chyst okouknout joie crosster, vypada skvele a za rozumnou cenu…