Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s praním kočárku v čistírně. Mam kočárek ABC design a bohužel jsem zjistila, že stříška se nedá svléct z konstrukce. V ruce ho prát nechci, bojím se abych stříšku nezničila a navíc jsou na ní i bílé místa, nerada bych fleky zaprala. Tak mě napadlo vzít celou stříšku a odnést do čistírny, ale nevím, jestli v čistírně vůbec takové věci dělají. ![]()
A nejde ta stříška strčit do pračky celá? Já tak peru golfky.
Tak se zkus zeptat přímo v čistírně to máš nejlepší, jinak jako nápad dobrý. to mě nenapadlo ![]()
No to už mě taky napadlo
ale nevejde se, golfky mam doma taky a ty mají stříšku poloviční, tak ta by se vešla, ale bohužel tenhle kočárek je moc velkej ![]()
@Dekastello Tak zavolat do čistírny, taky ti asi neporodíme… ![]()
Ja to tedy prala normalne v pracce a je jako novy
ale trvalo mi dva tydny nez jsem prisla na to jak to svleknout ![]()
To se budu muset zeptat, no.. Právě koukám na nějaké čistírny a zjišťuju, že každá čistírna děla různé věci, tak mě napadlo, jestli už s tím právě někdo nemá zkušenost ať nemusím hledat a obvolávat milion čistíren ![]()
Teda teď jsi mě dala myšlenku, jestli třeba to svléct jde a já na to jen nepřišla
jdu to zkusit znovu, ale je to opravdu záhada.. a nebo nemáte někdo kočárek ABC design turbo 6s?
Ja kdesi zahledla primo „cistirna kocarku a sedacek“, tak skus najit na google neco ve vasem okoli.. taky se na to chystam, ale skusenost zatim nemam..