Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, praskla mi u kočárku kožená přezka - Firkon Swing- nějak jí nemůže najít na netu jako náhradní díl, ale možná se to jmenuje nějak speciálně- stalo se to něko mu a kde jste jí sehnali??
Díky
Máte zkušenost s Firkon Swing Retro?
Přidejte zkušenost s Firkon Swing Retro@Klarindas Ahoj, můžu se prosím zeptat, jak si spokojená s tímto kočárkem? Už jsme pro něho téměř rozhodnutí, ale přeci jen je rozdíl ho vidět v obchodě a mít osobní zkušenosti… Hledali jsme kočárek převážně do lesa, polní cesty a taky do sněhu… Moc recenzí přímo na tento typ jsem nenašla, spíše lidi asi kupují verano a s tím moc spokojení nejsou, tak jsem pořád tak trochu na vážkách… Díky moc za každou radu a postřeh. ![]()
No my jsme původně na Verano také koukali, ale pak jsem si v obchodě vyzkoušeli Verano, Vario i Swing a zjistili jsme, že nejvíc by nám vyhovoval Swing. Vario bylo úplně o ničem, člověk se na něm strašně nadřel (což mě osobně překvapilo) a Verano jsme nakonec zamítli kvůli tomu, že přeci jen je lepší mít do terénu pevná kola. Jo a co mě také překvapilo bylo to, že třeba Camarelo se nám mnohem lépe (snadněji) ovládalo, než Verano, ale to je myslím subjektivní pocit…
Můžu se ještě zeptat, jestli si spokojená se sportovní nástavbou? To mají totiž všechny typy stejné… Myslím teda tu boudičku… Někdo tvrdí, že se mu rychle vytrhalo uchycení postroje (nebo jak se tomu říká). Já vidím riziko v tom, že střížka není moc dlouhá, tj. mám strach, jestli tam nebude moc foukat a pršet? (sporťák nám vyjde na zimu)
Sice je Nikolce už půl rok ale ještě máme dost místa v korbě takže se sportákem ještě neporadím zatím jsme jen vyzkoušeli ale Nikolka je ještě malá do sportáku.
Já mám swing a do terénu je super
sportovní korbu zatím nemám a ani ji neplánuju, a pokud ano tak budu mít stejně obyč kšíry, ne to co tam je - teda ani jsem to vlastně nezkoumala co tam je:-))
Dobrý den,
taky nám praskla přezka. Můžu poprosit o zaslání toho odkazu, kde se dá sehnat? Děkuji, hezké svátky
@JaMitr odkaz jsem poslala snad je to ono jsem na mobilu tak se to hur hleda