Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky, jelikož si moc přeji bugaboo cameleon 3,projíždím různé bazary a hledám kde by ho měli nejlevněji. Našla jsme na jedné stránce velmi zajímavou nabídku, ale bojím se jestli by kočárek vůbec dorazil. Na této stránce: http://bazar.rodina.cz/…-sahara.aspx
Zajímalo by mě jestli nemáte některá zkušenost z objednáním od child care? Psala jsem jim email velmi rychlá a slušná komunikace, prý pocházejí z anglie a samozřejmě se zboží musí uhradit dřív než zboží přijde. Takže bohužel žádná kontrola na místě, ale jen doufat že peníze které za kočárek pošlu, tak za ně opravdu kočárek přijde. Co vy na to maminky? Šly by jste do toho.
Předem děkuji za jakou koliv odpověď či informaci. ![]()
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonJá osobně bych do toho nešla. Radeji bych objednala od autorizovaného prodejce (Babypark, Chytrý hračky, Anna & Viktorie), kde máš jistotu, kladné ohlasy a zkušenosti maminkek. Navíc BB a AV teď mají akci: autosedačku zdarma..
Příspěvek upraven 19.02.14 v 21:32
Navíc ta cena se mi zdá podezřele nízká
Peníze bych dopředu rozhodně neposílala. Nevím no, třeba se ozve nějaká maminka, která s nimi má zkušenost..
Jako ze jim posles penize a budes cekat, jestli ti dorazi vubec neco? to fakt ne…
mimochodem ten kocarek stoji v anglii pres 25tis. pokud ho nekdo prodava novy za 16tis, tak je to dost podivne ![]()
No tak to vůbec. To mi připomíná ten trik s auty. Teď z Anglie přichází moc podvodů. Na Facebooku jsou toho plné diskuze.
No právě holky, já čekám kdyby náhodou někdo od nich objednával, ale pokud ne tak nejsem milionář abych jen tak někomu poslala tolik peněz a oni pak mě nic. Právě že vím že ceny bugaboo jsou úplně jinde, takže…:-)
Teď jsem hodila ten název do googlu a oni mají inzeráty i na slovensku a nabízejí ještě za velice nízké ceny Stokke a Orbit něco.
Buď to bude čínský fejk, která je tak dobrý vzít a hodit ze skály nebo podvod.
@NNatálie a i ty inzeraty vypadaji, ze jsou prelozene jen googlem translate..
ta cestina tam moc nesedi. to komunikuji cesky?? bych do toho nesla..
No ta komunikace mi přišla divná a teď jak píšeš tak je pravda, že je to fakt přeložené. A vždy se podepisuje slovenským jménem. No holky máte pravdu je to asi kravina…
Kamarádka chtěla „dvojkovej“ našla ho za 18. Jejímu příteli se to nezdálo, pátral, pátral…a vypátral, přítel paní prodávající jakýsi exotický cizinec, k němuž se vázaly ne úplně pěkné recenze. Kočár byl podle všeho asijskej fejk, měl snad přes 16 kilo, to bgb nemá asi ani s dítětem a nákupem, a čím jsou barvený ty potahy nechci ani vědět. Blbost to kupovat.
Já s objednávala bugaboo z holanskýho eshopu, vyšel o třerinu levněji i s dopravou
www.babyplus.nl, když jim napíšeš, pošlou ti cenu i za kolik by byla doprava
Jo je to pravda me nak nenapadlo ze uz i kocary muzou byt vlastne napodobeniny.
Jo holky a jeste se chci zeptat na prodej bugaboo v obchode www.malvik.cz? Slysela jsem ze nemaji s bugaboo prodejcem smlouvu ci co je prodavat? Tak by me zajimalo kde je berou oni?