Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky poraďte kdo máte zkušenosti. Vyhlédla jsem si dva kočárky. Camarelo malaga a maked lucky a nevím, který bude lepší, který si vybrat.Co vi na to, který by jste zvolili vy? Díky za rady ![]()
Máte zkušenost s Camarelo Malaga?
Přidejte zkušenost s Camarelo MalagaMám maked lucky a jsem nadmíru spokojená
Je prostorný, ale možná těžší, nemám to s čím porovnat.
@Bambulcina vazne? ja jsem z neho nadsena.. vlastne me po jinych ani nebavilo koukat… tezky se mi nezdal
jakou mate barevnou kombinaci? ![]()
Tak já již třetí měsíc jezdím s camarelo malaga - tmavě šedivá barva a nemám připomínku, lehký, snadno složitelný a ještě je pěkný:-)za rozumnou cenu.
http://www.lovebaby.cz/…-lucky-wiki/ máme tenhle černý s červenou konstrukcí. Jinak je také opravdu snadno složitelný, lehce se přendavá sedačka, korbička a sporťák.
Ahoj holky co máte camarelo malaga. Mám ještě jednu otázku. Rukojeť na kočárku jde dát jen nahoru nebo aj dolů? Jde mi o to, že měřím 159cm a kočárek je celkem vysoký, tak jestli jde rukojeť i snížit, abych u něj nevypadala jako trpaslík
díky za odpověď
Ahoj holky, mám prosbičku. Máme kočárek Maked lucky a jsme spokojeni. dnes jsme prvně vytáhli sportovní verzi, vše ok, akorát stříška, když je zatažená, prostě nedrží pevně. necvakne, nesedne si…stačí pak do ní jen cvrnknout a složí se. nemůžete mi některá poradit co s tím? jestli to má nějakou pojistku, kterou jsme přehlédli, nebo tak něco??
@Leny0 ja bohuzel neporadim…ale muzu se zeptat? Jste vazne spokojeni? Ja o nem porad uvazuju… a preci jen pozitivni chvala by me povzbudila do koupe… cekame v cervnu tak se to pomalu blizi ![]()
Spokojený jsme moc. máme šedý len a je úžasný. lehce složitelný, hezky ovládatelný ![]()
@pida01 My ho máme a naprostá spokojenost. Líbí se mi jak vypadá, je lehký, dobře se rozkládá a skládá…je do každého terénu…prostě nám 100% vyhovuje. A rukojeť se dá dát i dolů a to hodně. Mám 160 cm a blbě u něj nevypadám
(aspoň si myslím)
@rachele díky moc, to jsem moc ráda, protože jsem se do něj doslova zakoukala ![]()
@pida01 Já také…jak jsem ho viděla, tak mě už nic jiného nezajímalo. Dobře se i veze.