Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@NNatálie Není autorizovaný prodejce. A navíc, ten jejich přístup
![]()
Kupují to od různých obchodníků v zahraničí. Jak už tady bylo psáno, tak v ČR jsou pouze tito autorizovaní prodejci:
Anna&Viktorie
Mybabystore.cz
Chytrý hračky
Babiez
Baby Centrum Pardubice
Babypark
Ajesre k tomu Malviku a maji teda originalni bgb a nebo nake napodobeniny? A nevite jestli tito originalni prodejci nebudou mit nakou akci na zlevneni? Moc dekuji
Zlevňovat se asi nebude. Naopak s novou kolekcí 2014 Bugaboo mírně zdražovalo. K tomu navíc slavný zásah ČNB… Je to špatný.
No já jsme koukala s těma cenama je to masakr…Spíš jsem měla namysli ňáké akce obchodů. Občas mají ňáké slevy…
Babypark ma casto 15% ale vetsinou jen na quinny, maxi cosi.. Na bgb jsem jeste nevidela..
S těma slevama je to těžký. Je potřeba to neustále sledovat. Každý obchod má občas něco jiného. BBP třebas sedačku zdarma, Mybabystore ke Classic Collection fusak zdarma atd.
U Malvíka je problém s tím, že jakožto neautorizovaní prodejci prodávají kočárky vlastně neoprávněně - tím pádem pro zákazníky bez záruky. A krom toho prodávají kočárky i za vyšší ceny než autorizovaní prodejci…
Teď jsem holky koukala, že Malvík má o víkendu slevu 20% a na BBG cameleon to vychází koupě ani né na 20tis. což je dobrý ne? Kdybych měla ty prachy, tak bych si ho u nich hned koupila. Takhle budu šetřit a čekat.:-)
Ahoj všechny, mam prosbicku, taky se rozkoukavam po Bugaboo Cameleon 3,ale vůbec nevim co vse je zapotřebí koupit. Kdyby by mi nějaká dobra duše pomohla, v nove zakoupenem je korbicka a takový ten sportak? Nic víc? Moc dekuji předem. ![]()
Ahojky, v základu je hluboká korba a sporťák, musíš dokoupit kryt+stříšku na hluboké lůžko. Stříšku použiješ samozřejmě i na sporťák. Jinak pak je spoustu doplňků. Doporučuji kouknout na www.chytryhracky.cz tam je veškeré zboží ohledně bugaboo a udělá ti v tom jasno:-)