Kočárek do malého prostoru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
10.12.24 15:02

Kočárek do malého prostoru

Ahoj, měl bych prosbu. Začínáme aktivně hledat kočárek (nejlépe trojkombinaci) který by se po složení vešel do auta.
Problém je, že v kufru mám klec na psa a vedle něj nic nedám, takže bych kočárek dával na zadní sedačku vedle autosedačky anebo na přední sedačku. Žádný informace jsem o tom nikde nenašel.
Zaujal mě Jané Slalom Pro, i díky dobrým recenzím. Hledáme převážně z druhé ruky. Nízká váha by byla jen obrovské plus (kvůli přítelkyni, může s ním kdykoliv a kamkoliv jet).
Poradíte?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
10.12.24 16:23

Lehčí a skladnější bývají až sporťáky a musí být ta klec furt v autě? Lepší je koupit dvojkombinaci a kvalitní vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
10.12.24 16:28

U druheho jsem to řešila tak, že jsem ke sporťaku dokoupila korbu. Kocar byl lehký skladny a korbička se dala složit na placku, ale neni to echt hezký… mně šlo primarne o funkčnost. Měla jsem joie liteteax air. I vajíčko od Joie.

Příspěvek upraven 10.12.24 v 18:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2906
10.12.24 16:42

1. Trojkombinace nemivaji dobra vajicka (pokud v tom neni Cybex a podobne “sedackove” znacky)
2. Davat kocarek do auta vedle sedacky… no potes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.12.24 18:08

@LednovaLocika Klec je napasovaná v autě. Když jedeme někam my, tak s námi jede i pes. Na zadní sedačce vedle mimina ho nechávat nebudu, ještě k tomu když tam zvrací. Proto musí být v kufru. Bohužel si dodávku pořizovat nebudu, tu bych ve městě pohřbil. Nad 2v1 + vajíčko taky přemýšlím, ale zajímají mě zkušenosti ohledně kočárků, které se dají rozložit co nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.12.24 18:08

@Pidulka1991 Zkusím se podívat, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.12.24 18:11

@Maggdallena

1. Děkuji za info. Chtěl jsem původně vajíčko na ISO FIX, ještě se budu ohlížet.
  2. Musím pracovat s tím co mám. A pokud ukotvím kočárek na zadní sedačce, tak v tom nevidím problém.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
10.12.24 19:22

@Vitr966 já bych hlavně koupila poradny kočárek, ať je ženě i miminku pohodlný…ale my máme dvě auta a psa nemáme, s dětmi jezdím denně někam…neumím si představit, že jezdíte jen jedním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10853
10.12.24 19:41
@Vitr966 píše: Více

A jak ten kocar uvnitr upoutas? Pri havarii ti umlati dite, nebo vas vepredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
10.12.24 20:00

Proč pracovat s tím, co máš? Co koupit Sharana/Alhambru atd? To jde za slušný peníz, do kufru se to dá házet vidlema a klec se určitě taky vejde. K dítěti přibyde i spousta věcí, co se furt vozí, což mě -neznalou- překvapilo (my vozili často cestovní postýlku, pěnovou podložku, tašku hraček, někdy vaničku a těch věcí kolem, k moři, na lyže a tak), a jak rychle a ráda jsem nakonec vyměnila kombíka za toto auto. Velký kufr, auto prostorné - nekope se nohama v autosedačkách do předních sedadel, v pohodě si sednem vzadu mezi dvě autosedačky, kočár vůbec neskládám, vejde se vcelku. Taky oceňuju, jak je auto vyšší, že se mi do sedaček dítě lépe dostává, nemusí se člověk tolik ohýbat. A parkuje se s tím velice dobře, není to dodávka, do města je to normální auto, bydlím na sídlišti, kde je parkování fakt naprosto šílené a nevidím rozdíl oproti předchozímu combi. S výběrem malého kočárku nepomohu, ale volila bych cestu většího auta a kvalitního kočárku, vhodného pro dítě i matku. Nebo kolikrát, když řídí manžel, si sednu dozadu a zabavuju, chybělo by mi prostě i to sedadlo, kde by byl kočárek. Když si vzpomenu na staré auto a tu námahu dotáhnout všechny věci s dítětem k autu a ještě sklátat kočár a nakládat vše v předklonu, obzvlášť v začátcích po porodu, s hnutými zády a záněty šlach v rukách, brrr… Bránila jsem se zuby nehty, ale Sharana bych už nedala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
10.12.24 20:24
@LednovaLocika píše: Více

Jaky pořadný kočarek je pohodlny pro ženu a dítě? :think: To by me zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.12.24 20:31

Jane Slalom jsem měla na děti v roce 2004/05/06. Tehdy velmi dobrý kočár a velmi žádaný a oblíbený ( asi jako dnes Thule ). Za mě tedy chybu neuděláte.
I ta korbička s možností na placku na převoz byla fajn.

Jen nevím jak chceš kočár kotvit v autě.
Případně bych vyndala klec z kufru, dal mříž a vozila tam psa i kočár.

Příspěvek upraven 10.12.24 v 20:49

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
10.12.24 20:47

@Rukavice Co je na Janě Slalom nepohodlného? Za své éry to byl velmi oblíbený kočár. Měla jsme ho a projel s námi kde co ( včetně polních cest ). Navíc prostorově byl velmi ok. Dal se řídit jednou rukou, unesla jsem ho sama do MHD.
Jasný, jeho éra je pryč …. Ale že by byl Jane nějaký nebezpečný jsem nikdy neznemenala.
I jeho nástupce Crosswalk mi přišel fajn ( taky osobní zkušenost ). Ten byl do terénu úžasný úplně.

• Citovat
  • Upravit
13
10.12.24 20:54

@LednovaLocika Máme taky 2 auta, ale když budeme jezdit na výlety, tak budeme jezdit všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.12.24 20:56

@Tarena Existují pásy, kurty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie