Kočárek do malého prostoru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
10.12.24 20:58

@Rukavice Měl jsem jako pracovní větší auto, na prostor nebylo špatné, ale mám své důvody nevzdávat se svého auta. Jiné auto beru už jen jako poslední možnost. Tak holt bychom jezdili dvěma autama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.12.24 21:01

@kocourGarfield nad mříží jsem taky přemýšlel, zase nechci, aby lítal pes volně na kočárek a aby si ublížil.
Kotvit se dá více způsoby, už mám nějaké zkušenosti s kotvením věcí v autě, takže toho bych se nebál. Byla by to práce navíc, ale to by mě nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.12.24 21:39

@Vitr966 Já bych asi hned auro nepořizovala. Naše poslední dítě kočár nesnášelo. Kolikrát bylo v hluboké korbě bych spočítala na prstech … Prostě tam odmítalo jezdit. Samozřejmě takové děti nejsou všechny, většina je s nim ok. Ale tak děje se.

A nemůžeš ten kočár nějak poutat v tom kufru?
Do normálního kombíka psa ( tak velikosti NO ne dogu ) a kočár dáš.

• Citovat
  • Upravit
13
10.12.24 22:17

@kocourGarfield Přemýšlím právě nad tou mříží, ještě bych musel vyrobit dělící pes/kočárek a teoreticky by to šlo. Budu to muset přeměřit. Hlavně musím zjistit průměrné rozměry rozloženého kočárku. Klidně ho tam budu dávat na bok, potřebuju, aby se pes mohl otočit a normálně si lehnout.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
11.12.24 09:27

@Vitr966 Mevim co máte za plemeno, ale do kobmíka se nám 35 kg pes ( typu RR ) vešel i s kočárem a korbou na placku. Pes se stočil ok.

• Citovat
  • Upravit
13
11.12.24 09:34

@kocourGarfield BŠO, ale já tam nemám jen klec, mám tam víc věcí. Musím právě vymyslet co a jak kam dát. V kufru nemám moc dobré úložné prostory, pod podlahu nic nedám, tam mám hned rezervu. Asi mi nezbyde nic jiného, než dát klec pryč. A mám trochu praštěnýho psa, ten by byl schopný si po cestě lehnout na kočárek a ublížit si. Nepoučil by se z toho a dělal by to furt :D.
Hlavně hodně pouští chlupy, tak proto i potřebuju oddělit kočárek a psa, aby nebyl kočárek plný chlupů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
11.12.24 09:38

@Vitr966 přes kočár se dá dat deka, plachta, atd… BŠO jsme hodně kdysi měli taky :) :kytka:
Věci jsme měli v rakvi na střeše, než bylo větší auto ( máme hodně psů a dětí). A nějaký ten základ pod nohama dítěte ač to nebylo úplně bezpečné.

• Citovat
  • Upravit
335
11.12.24 12:15

@kocourGarfield já kočár nehodnotila, třeba je fajn a splní všechny požadavky pro tazatele, neznám ho. Jen jsem chtěla říct, že bych raději vyměnila auto za rodinné, než řešit kočár, prostor a bezpečnost při případné nehodě, kdy bych měla kočár nějak přichycený vedle sedačky..

@Vitr966 to řešení je, taky máme víc aut, nemusíme aspoň vymýšlet, kdo kdy které potřebuje, to je taky fajn. Ale fakt je to pro mě tohle milionkrát pohodlnější, i když zrovna náš model vypadá, jak vypadá :lol: zas aspoň nebudu mít výčitky, kdybych ho odřela :lol: a muži zůstalo i jeho auto, na které je pyšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
11.12.24 12:47

@Rukavice Tak mně přijde zbytečné kvůli 7 měsícům kupovat další auto. Naše děti déle v korbě nebyly nikdy. A skladné golfky na cestování se dají pak sehnat vždy.

Psala jsi: S výběrem malého kočárku nepomohu, ale volila bych cestu většího auta a kvalitního kočárku, vhodného pro dítě i matku.

Proto jsem se ptala, co je nevhodného na tom Jane Slalom, protože ten je ok. Mají problém se psem, nebo spíš tou klecí :)
Já bych kombíkem s dítětem a vetsim psem na dovolenou jet taky nechtěla, ale na to se zakladatel neptal:)

• Citovat
  • Upravit
13
11.12.24 14:27

@kocourGarfield Rakev na věci mě napadla taky, to ještě uvidím jak se budeme vejít :D
Stejnak bych chtěl ještě oddělit psa od kočárku, ať se nezraní po cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.12.24 14:34

@Rukavice Já jsem na svoje auto taky pyšný, hlavně to není úplný základ a je trochu ojedinělý :D
Zatím dáme klec do druhého auta, uvidíme jak vedle toho vleze kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18243
11.12.24 15:07

@Vitr966 A co vejce s podvozkem Doona? Pokud v tom to mimino není hodiny, tak je to prostorove nejméně narocne řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.12.24 17:18

@bertoldina Na to jsem koukal. Cenově trochu vyšší než bychom chtěli a chceme i korbičku, kvůli výletům a případně návštěvám rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí