Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobré odpoledne, chtěla bych pořídit buď sportovní nebo golfový kočárek pro syna, sloužil by jako druhý kočárek, spíš na cestování, do města apod., Ráda bych aby byl lehký, ale zároveň bezpečný a stabilní. Nejlépe i s větším košem pod kočárkem. Polohovatelný. Nic extra drahého. Mám klasickou dvojkombinaci, je super i do terénu…ale nepraktická do auta, MHD apod.,
Koukala jsem na internet, ale nejsem schopná vybrat…recenze se různí…
Poradíte a hodíte popř. odkaz?
Děkuji předem.
Valco sport 4 jsem měla byl fajn. Nafukovací kola. polohovatelný.
My měli golfky 4baby, dají se pořídit kolem 2 000,–. Jsou polohovatelné, mají pláštěnku, poměrně velký úložný prostor, jsou lehké a poměrně dobře složitelné. Akorát mají plastová kola, takže ježděním se odřou. Vozili jsme první dítko, golfky máme doteď, takže přes pět let cca, nejsou už tak stabilní, ale použitelné jsou pořád. S ohledem na cenu / co jsme s tím dělali, slušná investice.
Já byla moc spokojená s Valco baby Snap 4. Dal se vynést i do tramvaje či autobusu. Byl stabilní, prostorný, skladný. ![]()
@PetrskaK pořídila jsem u druhého synka oyster zero.. právě skrz skladnost, lehkost atp.. když by jste nechtěla moc investovat, můžete prohledat po bazarcích, popřípadě i na soc. sítích občas vidím nabídky za rozumné peníze. Kočárek jde dát do úplného lehu, je prostorný. Dobře se ovládá. ![]()
Britax B-Agile nebo Motion, lehký, skladný a přesto stabilní a pohodlný
@PetrskaK píše:
Dobré odpoledne, chtěla bych pořídit buď sportovní nebo golfový kočárek pro syna, sloužil by jako druhý kočárek, spíš na cestování, do města apod., Ráda bych aby byl lehký, ale zároveň bezpečný a stabilní. Nejlépe i s větším košem pod kočárkem. Polohovatelný. Nic extra drahého. Mám klasickou dvojkombinaci, je super i do terénu…ale nepraktická do auta, MHD apod.,
Koukala jsem na internet, ale nejsem schopná vybrat…recenze se různí…
Poradíte a hodíte popř. odkaz?
Děkuji předem.
Já měla golfky Cam Compas a též velká spokojenost. Dají se opravdu pohodlně složit i rozložit jednou rukou a mají vysouvací rukojeť, takže se dají tahat za sebou jako kufr (ocenila jsem třeba při cestování MHD, když dcerka nechtěla sedět v kočárku a jely jsme „ve špičce“).Do města naprosto ideální. A vejdou se opravdu i do malého kufru auta-což pro mně tenkrát byla jedna z priorit.