Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
sháním zkušenosti s tímto kočárkem, dostal se nám do užšího výběru, ale nejsem stále 100% rozhodnutá, proto bych ráda nějaké aktuálnější zkušenosti, našla jsem samé staré diskuze a recenze a ani těch moc není přímo na SKY. Je tu někdo, kdo ho má, jak jste s nim spokojené? Jezdit budeme jak ve městě, tak i v terénu. Ještě mám dotaz na aretaci předního kola, byť jsme se na něj byli podívat, tak toto mi uteklo - lze ho zaaretovat snadno? Vím, že paní ho zvedala a i vyndavala kolo, ale doufám, že se jinak zvedat nemusí?
Moc děkuju za cenné rady a doporučení ![]()
Nám vyhovoval maximálně, v lese, na horách, ve městě… Je obrovský, takže v případě nouze a potřeby jsem v něm vedla k dr syna i ve 4 letech. Odvozili jsme naše 3 děti (s menší pauzou, kdy ho nahradil EasyWalker Duo) a teď vozí další a stále je v super stavu, plně funkční, nevyšisovaný. Aretace je velmi snadná, jen se vytáhl cudl zezadu a bylo.
My ho máme v duo verzi, nicméně kamarádka v mono a nadáváme na to samé. Není odpružený, z novorozence v něm na kočičích hlavách vytřeseš duši. To je ale nešvar řady moderních kočárků. Jak má dítě kolem 6kg, tak tento problém přestává být problémem. Nicméně vůbec se kvůli tomu nehodí na uspávání doma, kdybys náhodou potřebovala (já třeba v hnusným počasí uspávám doma na chodbě pohupováním - mám ty kočárky dva, tak používám ten houpací). Další nešvar jsou kšíry, moc to dítě neudrží na místě, vyvlékne se, stoupne si, vystupuje za jízdy. Ale třeba budeš mít poslušné dítě bez uprchlických sklonů
. Na spaní je potřeba dokoupit polohování nožiček. Jinak ale jezdí pěkně, jsem ráda, že ho mám ve vozovém parku
. Se sporťákem budeš spokojená. Na malé miminko bych možná zvážila koupi bazarového houpáku. Alternativně bych se podívala po obdobném kočárku TFK, měl by se dát plně polohovat a má ruční brzdu.