Thule UG pásek pro polohování zad

6914
17.12.22 19:22

Thule UG pásek pro polohování zad

Ahoj holky,
mám dotaz k tomuto kočárku. Koupili jsme ho z druhé ruky, v krásném stavu. Celkově jsem z něho nadšená, ale jedna věc, poměrně zásadní, mi strašně vadí.
Je to pásek na polohování zad, tj. sedu. Jedna věc je, že mi tento způsob nevyhovuje, ale budiž, zvykla jsem si. Co mě ale skutečně trápí je to, že mi dítě nelze napolohovat do sedu. Nečekám, že bude sedět v 90 stupních, ale nám to dítě v něm nejde skoro posadit (úhel je moc široký). Když v něm vezu dvouletou, tak se nemůže pohodlně opřít a koukat po okolí, protože je moc dole :-(
Je to chyba našeho kočárku? Pásek se zdá být v pořádku. Mohli byste mi poradit, co s tím?
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
17.12.22 19:37

@Lojzísek Sice tento kočárek nemám, ale když jsem sháněla doplňky na netu na EW, tak jedna paní nabízí popruh na vyšší zvedání zad a vím, že dělá doplňky i na Thule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
17.12.22 21:24
@Ajule31 píše:
@Lojzísek Sice tento kočárek nemám, ale když jsem sháněla doplňky na netu na EW, tak jedna paní nabízí popruh na vyšší zvedání zad a vím, že dělá doplňky i na Thule.

Děkuju moc, vypadá to dobře! Že by můj problém řešili i druzí? Pak má ale kočárek velký nedostatek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.12.22 19:14

@Lojzísek Já jsem řešila zase zvedání nožiček a přišlo mi to jako hoodně velký nedostatek :D Naštěstí jsem narazila na paní co vše šije na náš kočárek, tak jsem si ho krásně “vytunila” pod´e svých představ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
18.12.22 19:35
@Ajule31 píše:
@Lojzísek Já jsem řešila zase zvedání nožiček a přišlo mi to jako hoodně velký nedostatek :D Naštěstí jsem narazila na paní co vše šije na náš kočárek, tak jsem si ho krásně “vytunila” pod´e svých představ :dance:

Zvedání nožiček máme pořešené pomocí 3D tiskárny. Zítra se chci podívat, jestli to skutečně není nějaké porouchané. Kdyby ne, asi objednám ten pásek, ale jsem strašně zklamaná. Všichni se rozplývají nad úžasným kočárem… Za ty prachy :-( Škoda, že se mi neozval někdo, kdo ho má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.12.22 21:52

Já měla pro mimino napřed trojkombinaci Britax Smile 3, kde jsem dlouho měla korbu, a pak uz třeba mesic jezdil syn i ve sporťáku a pak jsem si koupila i Thule. A můžu říct, že na zacatku jsem byla strašně nešťastná! Oproti Britaxu nešlo úplně posadit, navíc nešly dát ani rovně nožičky, oboje mi hodně vadilo a jsou to přesně ty věci, na který si tady stezujete. Dokoupila jsem přímo na Thule pásek - v návodu bylo upínání jinde než u vás - a téměř vůbec to nepomohlo. Na ty nožičky to pomohlo, ale to narozdil od pásku za 150 stalo 600. Ale po čase (když jsme kocar přestali střídat) si syn zvyknul a teď v něm sedí normálně a nepřijde mu, že by moc ležel (je mu rok) a zas já jsem si rychle zvykla jak kocar krásně jede a na ruční brzdu a jak hezky zvládá horší terén. Nicméně Britax mi přijde lepší, jenže se s ním nedá sportovat:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
18.12.22 23:11
@Fojtisek píše:
Já měla pro mimino napřed trojkombinaci Britax Smile 3, kde jsem dlouho měla korbu, a pak uz třeba mesic jezdil syn i ve sporťáku a pak jsem si koupila i Thule. A můžu říct, že na zacatku jsem byla strašně nešťastná! Oproti Britaxu nešlo úplně posadit, navíc nešly dát ani rovně nožičky, oboje mi hodně vadilo a jsou to přesně ty věci, na který si tady stezujete. Dokoupila jsem přímo na Thule pásek - v návodu bylo upínání jinde než u vás - a téměř vůbec to nepomohlo. Na ty nožičky to pomohlo, ale to narozdil od pásku za 150 stalo 600. Ale po čase (když jsme kocar přestali střídat) si syn zvyknul a teď v něm sedí normálně a nepřijde mu, že by moc ležel (je mu rok) a zas já jsem si rychle zvykla jak kocar krásně jede a na ruční brzdu a jak hezky zvládá horší terén. Nicméně Britax mi přijde lepší, jenže se s ním nedá sportovat:/

Děkuju za reakci.. No, já jsem z toho docela nešťastná a mám chuť ten slavný kočárek shodit ze skály :mrgreen:
Mám pocit, že syn z kočárku nevidí (kouká jakoby vzhůru místo před sebe), bude mu rok. Dcera 2.5 se v něm taky nemůže pořádně uvelebit, nejezdí se jí pohodlně. Budu muset koupit ten pásek, snad to pomůže, jinak se ho asi zbavíme. Navíc mě manipulace s tím páskem doslova vytáčí :-( Nožičky jsme pořešili asi za 300 a spokojenost. Bez opory by teď třetina fusaku visela dolů. Za mne zatím nedomyšlený zmetek, škoda, že jsem to nevyčetla v recenzích. Všude jsem jen viděla samou chválu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2913
30.12.22 17:48

Kocarek mam a je uzasny, lituji kazdeho ujeteho kilometru s jeho predchudcem. Pasek do uplneho sedu mame, ale pouzivame tak v 10 % jizd. Obecne pasek na polohovani zad je naprosto user friendly :palec: Polohovani nozicek jsem pouzivala rekneme v tech 8-14 mesicich dost. Pak uz tolik ne. Uprimne ten kocarek “miluju”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
30.12.22 21:02
@Maggdallena píše:
Kocarek mam a je uzasny, lituji kazdeho ujeteho kilometru s jeho predchudcem. Pasek do uplneho sedu mame, ale pouzivame tak v 10 % jizd. Obecne pasek na polohovani zad je naprosto user friendly :palec: Polohovani nozicek jsem pouzivala rekneme v tech 8-14 mesicich dost. Pak uz tolik ne. Uprimne ten kocarek “miluju”.

Děkuju za příspěvek. Upřímně, já dnes přemýšlela, že půjde z domu. Jsem rozhodnutá na 90% :-( Strašně smutná a naštvaná zároveň. Nevím, jestli nemáme vadný typ. Když dítě „posadím“ do nejvyšší možné polohy zad (co pásek dovolí), je prostě v takovém pololehu a nevidí před sebe. Dvouleté dceři to není pohodlné, chce prostě vidět, pořád se kroutí, snaží se předklonit. Náš roční zrovna tak čučí „do nebe“. Předtím jsme měli nějaký obyč. sporťák. Jasně, jízdní vlastnosti nesrovnatelné, ale dítě prostě bylo „u země“ a mohlo koukat kolem sebe. Takhle kolem nás projde kočka a dítě ji nemá šanci vidět, o nějakých kytičkách nemluvě. Přídatný pásek jsem koupila, nejde tam připnout, zřejmě máme trochu jiný typ kočárku :-( Jsem vážně nešťastná, jestli někdo může poradit, budu ráda. Klidně piště a doporučujte jiné značky kočárků, tomuhle u nás zvoní hrana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí