Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte někdo tento kočárek? Došel mi nový a neumím nasadit kola, návod nikde žádný… ![]()
kočárek si ce nemám ale typuji že na kole je taková sponka?Stačí jí při nandávání stlačit ![]()
Kikoško moc jsi mi pomohla, caplik jsem našla, kočárek složen
jsem nikdy nic podobného nedělala ![]()
jen mě to napadlo já to mám u 3kolky taky
tak at se vám s ním krásně jezdí ![]()
@Ananta a mohu se zeptat, jak jsi s kočárkem spokojená? je to klasická houpací 4 kolka?
Ahoj kikoško ja tento kocarek vlastnim a muzu rict ze kazdych 14 reklamuju kola protoze vypadavaji z osky a nedrzi… doufam ze vy budete spokojena ![]()
@Ananta píše:
Nemáte někdo tento kočárek? Došel mi nový a neumím nasadit kola, návod nikde žádný…
Ahoj, můžu se zeptat, jak jste zatím spokojení? Kočárek se mi na netu moc líbí (zatím jsem neviděla naživo), ale nějak nemůžu najít žádné pořádné reference.
Ahoj jA sem kocarek mela a po 5 mesicich jsem ho vracela, protoze mi neustale odpadavaly kola, reklamovala jsem to 4× po 5 mi vratili penize. kola na kocarku vydrzela pouhych 14 dni, a pote opet zacla vypadavat nedrzrla na sve osce. ted mam kocarek od firmy boneko a musim rict ze jsem nadmiru spokojena, a s kocarkem carmen uz enchci mit nidy nic súolecneho
Jo kola jsou špatná, jsem zvědavá jestli překlepeme zimu. A je to škoda, protože jinak bych s kočárkem byla moc spokojená.