Levný golfáč/sporťák pro roční dítě

51
23.5.12 20:17

levný golfáč/sportak pro roční dítě

Ahojte vsichni. Chtěla bych poradit ohledně golfového nebo sportovního kočárku pro mého ročního syna. Potřebuju nějaký levný,kvalitní, jen na přejezdy vláčkem :) Děkuji za tipy,rady,vše uvítám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
23.5.12 20:29

:nevim: …podle mě je jich plno.Pokud chcš jen do vlaku,takže na nic moc trasy a terény tak bych se koukla na mmb a koupila lepší po miminku,než levný který je nic moc a vyjde to na stejno…ale když si do googlu zadáš golfky tak ti jich vyběhne hafo,i těch levných :think: .....a co se týče sportáku tak je asi do vlaku nevhodný,neskladný víc jak golfáče…to bych vypustila.A co máš teď kočárek nevyhovuje :) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.5.12 20:33

právě mám trojkombinaci a tam je sporták a uplně na houby,nejsem s ním vubec spokojená,je hrozně velký a těžky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.5.12 20:42
@Yvettt píše:
právě mám trojkombinaci a tam je sporták a uplně na houby,nejsem s ním vubec spokojená,je hrozně velký a těžky… :(

Nemáš Dorjana :lol: Ten má velkou těžkou sportovní nástavbu.
Zatím nemám, ale dívala jsem se na Zopu (má ji kamarádka a je spokojená), ale my máme podmínku, aby byl kočár co největší, máme velké dítě.

• Citovat
  • Upravit
700
23.5.12 20:51

ahoj :mavam: taky máme tojkombinaci která je ve sporťáku naprd,tak jsem pořídila tenhle(červený) http://www.slune-cz.cz/…sign-tiny-1/ a maximální spokojenost,levný,lehký,skladný,dobře ovladatelný,polohovací do lehu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
23.5.12 20:57

@Žesťovka Ahoj prosimtě můžu se zeptat jestli se dá sklopit do uplnýho lehu?? koukám koukám a nevidim to tam napsaný. Už delší dobu hledám golfky se spojenou rukojetí a přesně tohhle by se mi mooooc líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.5.12 21:01

@Žesťovka taky jsem je měla v merku. Navíc babydesign a babypoint dělaj levný a dobrý kočárky

• Citovat
  • Upravit
5352
23.5.12 21:02

Já tedy na golfkách nešetřila a vyplatilo se. Malý v nich denně v poledne spí už rok a jsou v permanenci při cestách do města, MHD, vlakem apod… Ale moje dvě kamarádky koupily golfky velmi levně jeté a jsou obě spokojené. Já koukala, že se jeté dají velmi levně (1000 korun) sehnat i docela kvalitní golfky (třeba Mutsy EasyRider tady )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
23.5.12 21:10

@Petra1239 snad nevadí, že taky odpovím, já mám Babydesign sprinter, koupila jsem ho tady přes emimi od jedné holčiny a jsem moc spokojená. A jde do úplného lehu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.5.12 21:34

@byron
@Petra1239
Baby design Tiny se dá sklopit do úplnýho lehu,taky mi o to šlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.5.12 23:47

kupovala jsem golfky hlavně kvůli vlaku, jezdím minimálně jednou týdně. I když i s golfkama pořád používám metodu dítě do nosítka na záda spolu s batohem a golfky složené v ruce.
Mám golfky carena, použité za 800. Zvládají i terén, i když jsem to neměla v plánu. Mám je už téměř rok a pořád jsou jako nové.

• Citovat
  • Upravit
2872
24.5.12 09:55

@Žesťovka @Evulik84 Děkuju a jdu do nich teda ještě je musim někde okouknout protože to naše dítko je trošku větší ale je to přesně co jsem hledala takže děkujuuuuuu :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
24.5.12 10:47

@Petra1239 naše dcera taky není zrovna skřítek, jelikož my oba jsme dost velcí, ale kočárek je v pohodě. akorát teda jediné, co mě na něm trošku mrzí je to, že má kratší kšíry. I když je to starší typ, ty novější už to třeba mají vymakanější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
24.5.12 10:49

@Evulik84 To mi vadit nebude u sportáku má tet taky jenom okolo pasu zapnuto aby se nesesunul dolu když se vyšponuje na ramena mu je nedávám vůbec takže to je cajk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
24.5.12 10:49

@Evulik84 já ted třeba na třetí dítě musím používat kšírky ne kočárkový, ale dokoupený klasický. Těma pásama se nechce nechat připoutat a vyvádí tak, že by se tam zamotala a uškrtila… A je to mnohem lepší musím říct než ty kočárový pásy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4