Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte vsichni. Chtěla bych poradit ohledně golfového nebo sportovního kočárku pro mého ročního syna. Potřebuju nějaký levný,kvalitní, jen na přejezdy vláčkem
Děkuji za tipy,rady,vše uvítám ![]()
…podle mě je jich plno.Pokud chcš jen do vlaku,takže na nic moc trasy a terény tak bych se koukla na mmb a koupila lepší po miminku,než levný který je nic moc a vyjde to na stejno…ale když si do googlu zadáš golfky tak ti jich vyběhne hafo,i těch levných
.....a co se týče sportáku tak je asi do vlaku nevhodný,neskladný víc jak golfáče…to bych vypustila.A co máš teď kočárek nevyhovuje
?
právě mám trojkombinaci a tam je sporták a uplně na houby,nejsem s ním vubec spokojená,je hrozně velký a těžky… ![]()
@Yvettt píše:
právě mám trojkombinaci a tam je sporták a uplně na houby,nejsem s ním vubec spokojená,je hrozně velký a těžky…
Nemáš Dorjana
Ten má velkou těžkou sportovní nástavbu.
Zatím nemám, ale dívala jsem se na Zopu (má ji kamarádka a je spokojená), ale my máme podmínku, aby byl kočár co největší, máme velké dítě.
ahoj
taky máme tojkombinaci která je ve sporťáku naprd,tak jsem pořídila tenhle(červený) http://www.slune-cz.cz/…sign-tiny-1/ a maximální spokojenost,levný,lehký,skladný,dobře ovladatelný,polohovací do lehu
![]()
@Žesťovka Ahoj prosimtě můžu se zeptat jestli se dá sklopit do uplnýho lehu?? koukám koukám a nevidim to tam napsaný. Už delší dobu hledám golfky se spojenou rukojetí a přesně tohhle by se mi mooooc líbilo.
@Žesťovka taky jsem je měla v merku. Navíc babydesign a babypoint dělaj levný a dobrý kočárky
Já tedy na golfkách nešetřila a vyplatilo se. Malý v nich denně v poledne spí už rok a jsou v permanenci při cestách do města, MHD, vlakem apod… Ale moje dvě kamarádky koupily golfky velmi levně jeté a jsou obě spokojené. Já koukala, že se jeté dají velmi levně (1000 korun) sehnat i docela kvalitní golfky (třeba Mutsy EasyRider tady )
@Petra1239 snad nevadí, že taky odpovím, já mám Babydesign sprinter, koupila jsem ho tady přes emimi od jedné holčiny a jsem moc spokojená. A jde do úplného lehu. ![]()
@byron
@Petra1239
Baby design Tiny se dá sklopit do úplnýho lehu,taky mi o to šlo ![]()
kupovala jsem golfky hlavně kvůli vlaku, jezdím minimálně jednou týdně. I když i s golfkama pořád používám metodu dítě do nosítka na záda spolu s batohem a golfky složené v ruce.
Mám golfky carena, použité za 800. Zvládají i terén, i když jsem to neměla v plánu. Mám je už téměř rok a pořád jsou jako nové.
@Žesťovka @Evulik84 Děkuju a jdu do nich teda ještě je musim někde okouknout protože to naše dítko je trošku větší ale je to přesně co jsem hledala takže děkujuuuuuu
![]()
@Petra1239 naše dcera taky není zrovna skřítek, jelikož my oba jsme dost velcí, ale kočárek je v pohodě. akorát teda jediné, co mě na něm trošku mrzí je to, že má kratší kšíry. I když je to starší typ, ty novější už to třeba mají vymakanější.
@Evulik84 To mi vadit nebude u sportáku má tet taky jenom okolo pasu zapnuto aby se nesesunul dolu když se vyšponuje na ramena mu je nedávám vůbec takže to je cajk ![]()
@Evulik84 já ted třeba na třetí dítě musím používat kšírky ne kočárkový, ale dokoupený klasický. Těma pásama se nechce nechat připoutat a vyvádí tak, že by se tam zamotala a uškrtila… A je to mnohem lepší musím říct než ty kočárový pásy