Babypoint Mark Q - zkušenosti

5230
21.5.12 17:03

Babypoint Mark Q - zkušenosti

Ahojky,
hodně se mi líbí tyto golfky: http://www.detskyraj.cz/…rtner-plus-2 , pročetla jsem diskuze a mám pár nesrovnalostí.
Jak je to s opěrkou zad? Dočetla jsem se, že není pevná, co to znamená? Jako, že je to jen látka?
Taky jsem četla, že se překlápějí, je to tak?
A ještě jak je to s „terénem“ myšleno, park, zpevněná cesta apod.
Moc dík, a kdyby měl někdo další zkušenosti, budu za ně ráda. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Babypoint Mark 4?

Přidejte zkušenost s Babypoint Mark 4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
21.5.12 17:54

Mám Marka 4, nemá spojenou rukojeť. Používám je na nákupy a popojíždění pro 15 měsíční větší slečnu, ale záda se mi zdají pevná dost. Zatím se mi rozhodně nepřeklopily, ale mám čtyřkolku. Jela jsem s nima po trávě, po hlíně s kamenama a to zvládly, ale kdyby to měla být delší cesta, tak vezmu sporťák. Jinak se dají krásně objemout a zvednout a to i smojí skoro 14 kilovou slečnou. Za mě je velký plus, jak jsou prostorný a skladný, ale maj blbej košík a v krámě prokluzujou na těch leštěných dlaždičkách, ale to je zanedbatelný, protože jsem je koupila nové za 2400Kč, tak po nich nechci zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.2.14 12:36

zkušenost s polohováním jako u Mark Q 4

Dobrý den, oživuji diskusi, nechce se mi zakládat nové téma, je tu podobných spousta..tak mi snad nějaká zkušenější mamina poradí…
existují golfky, popř. lehký sporťák, kde by bylo polohování tak jednoduché jako u Mark Q 4? Měli jsme pro dceru, byl super, už ale dosluhuje, pro malého bych chtěla nový a marně hledám stejný typ, kde by se polohovalo tak jednoduše…spustit opěrku zad a zvednout nožičky a zacvaknout :potlesk:. My jsme opravdu hodně využili, dcera spala prakticky jen v kočáru.
Kočárky, co se mi líbí buď nemají polohování nožiček vůbec nebo nějaké podivné..přídavná destička (Britax) nebo popruh k madlu (Lira).
Děkuji moc za tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4