Které jsou nejlepší? Jazz, Lira 4 nebo Espiro Magic 4?

2746
20.5.12 21:48

Které jsou nejlepší? Jazz, Lira 4, Espiro magic 4.

Ahoj holky, vím, že diskuzí na téma golfky je hodně, ale nepodařilo se mi nikde najít žádné info o golfkách Jazz. Taky mě zajímají vaše zkušenosti s výškou rukojetí. Pak také u Espiro magic a Lira 4.
Měřím cca 175cm, přítel 185cm, tak nevím, jestli nejsou pro nás tyto golfky příliš nízké :think: :think:.
Pokud byste věděly o jiných (cena do 4tis.), které mají vyšší madla a vypadají obdobně, sem s nimi…díky moc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7512
20.5.12 22:10

Ahoj! Tak my máme Espiro a maximální spokojenost. :palec: Výškově jsme stejně jako vy, takže si nemyslím, že by byl problém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
20.5.12 22:18

Muffinko, a máte tu spojenou rukojeť? Je polohovatelná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
20.5.12 22:52

My máme Espiro magic 4, polohovatelná rukojet není, spojená je. Já mám 170 cm a manžel o 10cm více. Jezdí s nima úplně v pohodě :think: I když je pravda, že někdy zapackne o kočár a já taky :think: Několikrát jsem já nebo manžel stoupli při chůzi na brzdu,což není zrovna dobré :D ale dá se to přežít. Asi neumíme chodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.5.12 23:46

My máme Lira 4, měřím 160 cm a i pro mě se mi zdá rukojeť nízko, ale jinak jsem spokojená, jezdíme i v horším terénu (lesopark,polní cesta), na rukojeti věším spoustu tašek, s košíkem jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
21.5.12 06:39

Tak my máme taky Liru a rukojeť mi tedy přijde dost nízko, měřím 177 cm. Ale tak jezdit se s tím dá docela v pohodě a hlavně já tento kočárek mám jen na krátké popojíždění, takže mi to až tak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
21.5.12 07:21

@Klarinetka1 Jak už psala Kamak - spojená, nepolohovatelná. Ale manžel má 190cm a taky s tim jezdí. :)

@kamak :mrgreen: S tim kopáním do brzdy…nám se to nestává, ale tchán to dělá taky furt! :zed: Takže se stane, že ten kočárek za jízdy zabrzdí a strašně se tomu diví. :roll: :mrgreen: Takže neformulovala bych to, že neumíte chodit, ale že máte jinej styl chůze. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.7.12 13:35

Zdravím holky :lol: Já si objednala včera espiro magic 4, potom co jsem si zde přečetla stovky příspěvků, jsem se pro něj rozhodla. Prvně jsem strááášně chtěla callisto, ale ta cena je pro mě přemrštěná, tak jsem hledala něco, co by mě zaujalo a hele… Jen nevím, jestli jdou zádíčka dát do úplného lehu - nebo aspoň skoro lehu, mám totiž X-lander, s obrovskýma pružinama na všech 4kolech, do terénu je bezkonkurenční, s polohováním do lehu už je to horší,,, ale…kdykoliv, kamkoliv chci jet, ať už autem či MHD, nastává problém, buď sundat kola a narvat celkem těžký kočár do kufru auta, nebo zkusit autobus a možná Vám někdo dovnitř pomůže :P No takže jsem se rozhodla pro espiro, snad nebudu litovat, bydlím na vesnici a tiše doufám, že menší terén zvládne v poho, nemám tím na mysli túru v Krkonoších :D Ale teď pojedem do Čech a snad polní či lesní cestu v pohodě zvládnem - no jinak mě můj drahý přizabije asi :P Nedá na X-landera dopustit, ale jedna věc je jasná, děti už máme dvě, pojedem Oplem - sedan, kde když sbalím X-lander, nic jiného se nám tam nevejde, ani tašky ani odrážedlo pro starší dítko…Ještě mám trošku obavy, malý bude mít teprv 6měsíců, ale je moooc šikovný, nejraději by už seděl, tak proto se ptám, na to polohování. dík a přeji krásný víkend 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
akmitaf
29.12.12 13:45

Dobrý den jen jsem se chtěla zeptat jak jste spokojeni s kočárkem espiro magic 4 po delší době. Taky by mě zajímal jestli jste jej testovali v terénu a ve sněhu. Už dva měsíce sháním golfky a pořád se nemůžu rozhodnout. Jsem chodící katastrofa. Předem moc děkuji za pomoc :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4