Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, prosím o radu. Uvažuji o koupi golfek a nevím si rady. Moje kritéria: lehké (abych je sama zvedla do MHD), polohovatelné (záda i nožičky nejlépe do lehu), pevné (aby to nebyl vyloženě hrkáč), skladné do auta. Dceři je rok a není kočárková, takže ji často nosím, ale když se jí chce spát, tak se kočárek hodí. Jenže často to dopadá tak, že tlačím sporťák a dceru mám v nosítku, takže bych lehčí kočárek uvítala. Díky moc za vaše rady.
ahoj, ja mam golfky koelstra simba. nie su tu moc zname, ale vazia 6 kil, polohovatelny chrbat az do lahu, hlboka strieska, cize netreba zakryvat pred slnieckom, polohovatelne aj nozicky, klasicke dazdnikove skladanie, odpruzene vsetky kolieska, velmi lahko sa ovladaju. som nimi absolutne nadsena a spokojna. vysli ma aj s dovozom z holandska 100 eur. cize cca 2500 czk. ![]()
Já doporučím svoji oblíbenou značku
http://www.slune-cz.cz/…ini/diamante
Ale stěmito zkušenosti nemám všichni kupují jen pliko P3,ale to už není moc malý kočárek.
Já mám golfky caretero spacer a jsem s nimi max. spokojená. Mají trošku větší kolečka než jiné golfky, tak jsou i trochu pohodlnější pro dítě. Nejdou úplně do lehu do rovna, ale malý má 9 měsíců a spává v nich v pohodě.
http://www.babyfox.cz/…2-modr%C3%BD
A já ho teda i s malý (10kg) v pohodě vynesu do schodů i do prvního patra.
Za mě Chicco multiway, používáme je zhruba od půl roka, polohovatelné do lehu (i když ne úplně rovného) i s polohováním nožiček
děkuji za odpovědi. zalíbili se mi ty koelstra simba, ale našla jsem nejlevnější za 3900Kč. Mohu se zeptat, kde jste je tak levně pořídila? Děkuji
Dobrý den @soldi - můžu se zeptat, kde přesně jste Koelstru kupovala? Znám babycare.nl, ale ti mi nepřijdou příliš spolehliví… Děkuji! ![]()
@aninkas presne z tej stranky
. preco Vam nepridu spolahlivy? inak aj ceske internetove obchody ponukaju tieto kociky.
A este by som dodala- nasla som ju aj v bazaroch, takze aj tam by sa asi dalo ![]()
Dekuji za info, kamaradka tam chtela objednavat Bugaboo a na mail se ji ani neozvali, tak proto
V CR myslite kocarky Lucianek? To pak ale neni za 100€
Ti maji za 3990. Bazary zkouknu, jeste dotaz, z toho babycare.nl mate model 2012? Ani vlastne moc nevim, jake jsou rozdily mezi 2011 a 2012?? ![]()
A jak jste jinak spokojena? Dobre se skladaji? Nehrkaji kolecka? Je vysoka rukojet? A co material potahu? Polohovani zadicek je na zipy nebo je tam nejake „udelatko“? A daji se polohovat nozicky?
Mam asi 200 dalsich dotazu ;D Moc dekuji za zkusenosti!
@aninkas hej, hej, v cr su taakmer dvojnasobne drahe. u nas na sr sa nedaju zas zohnat vobec ![]()
neviem, preco sa kamoske neozvali na mail, ale ja aj moje zname sme s nimi nikdy problem nemali, takze kvoli jednej neodpovedi na mail by som ich urcite nezavrhla ako nespolahlivych ![]()
a spokojna som s nimi velmi. fakt su az prekvapujuco dobre.
skladaju sa super, nic neseka ani nedrhne, idu uplne hladko.
koliecka nehrkaju a to som s nimi sla na dovolenke cez piesok, chodime s nimi stale po lesoch a vsetko zvladaju v pohode.
rukovat je tak akurat, ja mam 170 a staci mi.
material je taky nylonovy, klasicky, nic extra, dobre sa cisti ![]()
polohovanie noziciek je, su tam take packy, alebo ako by som to nazvala ![]()
maju dlhu strechu na golfky, co je super.
su velmi lahke a dobre ovladatelne.
kludne sa pytajte ![]()
@soldi Moc děkuji za informace - potřebovala bych vědět hlavně toto: jak je vysoká rukojeť od země, pokud se nedá vytáhnout, potřebuji alespoň 107cm. Pak jak se polohují zádíčka - je to na zipy, pásky nebo je tam speciální madlo, které se zmáčkne a celé se to napolohuje? Mohla bych eventuálně poprosit o fotku toho polohování? Můj syn není schopný usnout v kočárku, který se polohuje jen tak trochu/do půlky - prostě se rukama přitáhne za rám a sedí si v kočárku, i když je na leháro! :/ Tak jestli jde Simba až do lehu, že by se nemohl sám zvednout
Děkuji moc! ![]()
@aninkas kocik vozim v aute, tak skusim zajtra nezabudnut a pomerat ![]()
chrbat sa polohuje zboku na takych kolajnickach a ma 4 polohy. ide takmer uplne do lahu.
Jé, tak to by bylo dobré, to se asi zaaretuje v té poloze napevno a když je připoutaný pásy, tak se sám nezvedne, že? ![]()