Jaký golfový kočár doporučíte?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Missy_X
21.5.12 13:59

Jaký golfový kočár doporučíte?

Ahoj holky :kytka:

sháním pro synka nějaký pěkný golfky (zatím mu jsou teda 4 měsíce ale je tak dlouhej že hlubový kočárek mu dlouho nebude říkat pane, máme sice trojkombinaci takže i sporťák, ale sháním něco praktičtějšího a hlavně LEHČÍHO :lol: ), barva je mi celkem jedno jen žádnou červenou, oranžovou, žlutou nebo třeba růžovou - klasika holčičí barvičky. :P

Byla bych ráda aby jste s kočárkem měli osobní zkušenost a byl vhodný na to projíždění spíše po městě. Na venkov se moc nedostaneme. :potlesk:
Cena je mi taky jedno!! :potlesk:

Děkuji a přeji krásný zbytek dne. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
918
21.5.12 14:03

já mám cybex onyx a quinny zapp xtra. Za mě můžu doporučit oba dva :lol:
Jsme maximálně spokojená s obouma. Spíš záleží jaké jsou Tvé požadavky na skladnost, jestli ho budeš někde nosit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
21.5.12 14:06

@veverik no určitě i nosit, třeba poštu máme do schodů, do mhd mi taky nikdo nemusí pomáhat o toto mi jde :) a hlavně skladnost do auta je pro mě důležitá :lol:

• Citovat
  • Upravit
736
21.5.12 14:09

Pro nesedící dítě a město ti doporučuji Maclaren Techno XT/XLR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
21.5.12 14:10

Tak oba co jsem psala jsou na nošení lehké. Onyx se mi ale snadněji popadne :) Nemám problém ani jeden z nich vynést se 14m dítětem do druhého patra. Nákupní košík se mi zdá lepší u Quinny, sice na první pohled působí menší, ale vždycky do něj narvu víc jak do cybexu :lol:
No a skladnost do auta. Quinny je asi bezkonkurenčí. Je trošku nevýhoda že u xtra neposkládáš sesačku s podvozkem, musíš ji sudnat, ale udělá se z ní placka a u mi dáváme do dvojité podlahy. Cybex je celkem dlouhý na dýlku, skládá se jako klasický golfák. Oba jsme schopna jednoduše během par sekund rozložit. Cybex i s dítětem v ruce :lol: na quinny zatím potřebuju obě ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
21.5.12 14:16

@veverik ten quinny je super :) teď jsem se koukala na něj na netu a dost se mi i líbí :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7576
21.5.12 14:16

Tak golfky bych ti určitě doporučila Jané NanuQ, jsou bezvadné a lehoučké, polohovatelné, mají bytelná a venká kolečka. Ale pro nesedídí dítě bych určitě volila hlubokou korbu, aby bylo na rovném a pak bych na nějakou dobu volila sporťák. Ať pak golfky :kytka:

@Missy_X píše:
@veverik no určitě i nosit, třeba poštu máme do schodů, do mhd mi taky nikdo nemusí pomáhat o toto mi jde :) a hlavně skladnost do auta je pro mě důležitá :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
21.5.12 14:17

Pokud chceš levnější variantu…něco lehkého, skladného,neporuchového, tak my máme espiro magic…je ve spoustě barvách…rukojeť má spojenou. Cena kolem 3600,– Trošku pruží (houpe), jde skoro do lehu a má polohování neomezené, čili si můžeš vybrat jakýkoliv stupeň polohy zad. Ale je jen po směru jízdy… My tento kočárek máme jako doplňkový v autě na přejíždění, složený sám stojí. Ale určitě jsou lepší a vymakanější kočárky, záleží asi na představě, co by měl kočárek zvládnout a pak možná peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.5.12 14:23

Taky doporučuji Maclaren Techno XT. Jsem s ním nadmíru spokojená. Jde do úplného lehu a malý v něm spí od svých osmi měsíců denně v poledne třeba i tři hodiny na balkóně až do teď a to je mu víc než rok a půl. Lituju, že jsem ho neměla pro něj už jako pro miminko. Na popojíždění po obchoďáku by byl určitě lepší a pro dítě pohodlnější, než nacvaknutá autosedačka. Je schválen pro dítě již od narození.
Váží jen 6,9 kg, takže super! Má výbornou multifunkční boudičku, která zastíní a přitom odvětrá celý kočárek a má i štítek proti větru. V ceně je pláštěnka. Na golfky je špičkově odpružený. Je to jeden z nejvyšších golfových kočárků na trhu, má výsuvná madla atd. atd. Skladný je do deštníku, co jsem chtěla, kvůli místu v kufru kombíku.
Když jsem vybírala, tak jsem jako záložní řešení měla ještě Cybex Topaz (pokud chceš spojenou rukojeť tak Cybex Callisto) ale v obchodě se mi zdálo, že Maclaren je výrazně kvalitněji zpracován a i materál je výrazně lepší. Cena byla sice vyšší, ale já ho koupila v akci nákupy s MArianne s 30procentní slevou, takže mě vyšel stejně draho jako Callisto :palec: Teď jsem si na něj nechala ušít vložku a moc mu to sluší :-)
Jo madlo není v ceně a po měsíci ježdění bez něj jsem si zvykla na to, že tam není. Malému vůbec nechybělo a pohodlněji se nastupovalo. Ale už jsem ho měla objednané, tak když přišlo, tak ho používám. Ale myslím že kupovat ho není nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
21.5.12 14:29

Tak pokud je ti jedno cena tak tento http://www.babypark.cz/…us-all-black
Polohovatelná rukojetˇ,otáčecí korba,malý a placatý po složení ,výborně lehký a velmi dobře odpružený a můžeš si vabrat několik variant barviček na boudu http://www.babypark.cz/…boo-bee-plus?…
Po rozkliknutí sjedˇještě trochu dolů jsou tam další barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.5.12 14:38

Příspěvek upraven 21.06.16 v 22:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
21.5.12 15:09

Já mám cybex calisto do mesta a jezdeni MHD a po centru a super ma teda hlavne skvele vyresenou boudicku velkou, male vadilo kdyz ji sviti do oci lehky je ale skladnost nic moc… potom mam quinny zapp a ten je super na nakupy a do obchodaku a skladnost jedna basen ale nejde polohovat coz je pro bezne jezdeni nevyhoda. uvazovala jsem puvodne i o buga boo ale ta cena me odradila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.5.12 19:37

Ja mužu doporučit kočarek zn. BABYPOINT SOLAR je opravdu super a je v hodny i do horšich terenu. Měla jsem tu čest to porovnat s jinima značkama jak od sebe s prvni malou tak i od kamošek a tak musim řict že ten solar byl nej a ne jen muj nazor ale i kamošek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
21.5.12 19:42
@Missy_X píše:
@veverik ten quinny je super :) teď jsem se koukala na něj na netu a dost se mi i líbí :) :kytka:

jj quinny je super. Skkadnost opravdu bezkonkurenčni. Diky tomu polohovani jsme ho použivali cca od 3m na občasne vylety. Ale tim, že nema pevna zada neni vhodny pro miminka na dlouhou dobu. Je hodně prostorny, zkoušela jsem do něj dvouletou sestřenku a ještě měla rezervu.
Až budu na PC, mužu Ti sem hodit nějaka fota. Hlavně toho „nafukovaciho“ košiku. Hodně čtu, jak ma maly košik, ale a jsem do něj schopna bez problemu narvat 3× 1,5l lahve, aventku, pliny, ubrousky, krabičky se svačo u :-)

a ty ten golfak, chceš použivat misto velkeho kočaru na denni ježdeni už ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.5.12 19:44

I za mě jednoznačně Maclaren Techno XT, pohodlné, lehké, ověřené, skladné. Navíc designově pěkné, s bohatým příslušenstvím, které se dá dokoupit (slunečník, taška pro transport, vložky na sedačku apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí