Jaký golfový kočár doporučíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
21.5.12 20:13

ahoj, pridavam se k vasi diskuzi. potrebovala bych poradit - golfky lehke (lezu hodne casto do MHD a syn uz ted ma 11 kg), polohovatelné - synovi je 9 měsíců, dlouhé a široké (mám obříka ;)), dobře ovladatelné, skladné a pokud možno do 3-4 tisíc. díky moc za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
24.5.13 22:46

Jaky golfovy kocarek pro vysoke rodice a hlavne pro velke dite, velke luzko, nebo aspon dlouhe. A ne moc drahy? Dekujii.

• Citovat
  • Upravit
3359
2.3.16 22:06

Poraďte kvalitní golfky

Ahoj, prosím o radu. Potřebuji golfky -lehký sporťák do MHD, města, obchodů…„veliký“ sporťák mám. Chtěla bych aby měl spojenou rukojeť, polohování záda i nohy - až do lehu a byl prostorný (mám velké děti), velikou sklopnou stříšku, veliký košík, pokud možno otočnou sedačku(není podmínkou, ale potěší), pevná záda (syn má 7. měsíců), nebyl moc těžký a dobře se zvedal (občas cestuji MHD), byl kvalitní (nechci kupovat již nic jiného) - cenově omezena nejsem, ale 20.000,– stát nemusí ;). Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.3.16 22:11

Mam Kiddy city move a splňuje vše. Německy výrobek, bytelne, dlouha striska, malý se mi vejde i s fusakem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.3.16 22:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
2.3.16 22:20

Tak až na polohování nohou a otočnou sedačku baby jogger citi mini čtyřkolka, používám na nákupy, MHD, vozím v kufru auta, do schodů vynesu i s dítětem, vylborné jízdní vlastnosti, velká střecha a skládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.3.16 23:20

Mam Mammas&papas Armadillo, vse ma pouze nema otocnou sedacku, jinak je super prostorny a vazi pouze 8 kg,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
2.3.16 23:44
@MarieP píše:
Ahoj, prosím o radu. Potřebuji golfky -lehký sporťák do MHD, města, obchodů…„veliký“ sporťák mám. Chtěla bych aby měl spojenou rukojeť, polohování záda i nohy - až do lehu a byl prostorný (mám velké děti), velikou sklopnou stříšku, veliký košík, pokud možno otočnou sedačku(není podmínkou, ale potěší), pevná záda (syn má 7. měsíců), nebyl moc těžký a dobře se zvedal (občas cestuji MHD), byl kvalitní (nechci kupovat již nic jiného) - cenově omezena nejsem, ale 20.000,– stát nemusí ;). Děkuji :kytka:

Za me Gesslein S4 buggy. Nema teda otocnou sedacku. Na druhou stranu se na nej da dodelat i rucni brzda na pribrzdovani z velkeho kopce. Kosik je tak standard, pri dobrym skladani tam nakup dam. Vyhoda je, ze se nesklada jako klasicky golfky, ale preklada se klasicky napul, takze neni puleno sezeni a zadicka, ale sklad jde mezi sedakem a zadicky. Vozim v tom od tech 7. mesicu na stridacku se sportakem. V pohode ho uridim jednou rukou. At uz se rozhodnes pro cokoliv, tak zkus v obchode dat dite do lezici pozice, kdyz jsem ja vybirala golfky kvuli skladnosti do letadla, tak jich spoustu melo tendenci se preklapet v lezici poloze vzad :zed:. Sed byl v poradku, ale leh byl na stabilitu katastrofa. Nedejboze kdyz jsem vyzkousela dat na riditka malou kabelku. Ani ne prebalovaci tasku (vozim jen organizer pod kocarem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
3.3.16 07:39

@bee.rush, vypadá pěkně, ale má 10 kg, to je celkem dost - ty ho zvedneš do MHD? Ručku nepotřebuji- mám na sporťáku, ten si budu nechávat na procházky do lesa atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
3.3.16 07:52

@Sabinka, hmmm - ten taky nevypadá zle :think:
@Mončičáki, noooo, ale ten je fakt krásný… :mrgreen: Jak se ti s ním jezdí? Asi jsem se zakoukala, má prací potahy?
@kittynka89, díky, ale ten nemá pevná záda a spojenou rukojeť - skládá se do deštníku, nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
3.3.16 08:20

@MarieP já jsem s ním moc spokojená, taky mám ještě velkej sporťák do terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.3.16 08:26

@MarieP
Jeszdi se s nim perfektne je snadno ovladatelny jednou rukou, prijemne padne do ruky, lehky, snadno se sklada jednou rukou, ma velkou strisku a je hlavne siroky, prostorny, mam skoro dvouletaka a spi mi v nem po obede, da se dat uplne do lehu, potah se sundat neda ale da se otrit je to otiratelny material a ja si do nej koupila vlozku, ktera se da vyprat. Za me jednoduchy bytelny kocar, prezil hory i cestu letadlem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
3.3.16 09:03

U BJ citi mini je výhoda, že kočár má nosnost 23 kg a odpružená přední kola, takže zvládne i terén. Bouda je extra velká, veze se dobře jednou rukou a dá se dokoupit madlo nebo tácek před dítě, což zrovna můj syn miluje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
3.3.16 11:16

@Mončičáki, a prosím tě co má ve výbavě (jako madlo, nánožník…) případně dá se to dokoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
3.3.16 11:28

@MarieP kdyz neni zbyti, tak ho zvednu v pohode. Dobre se nosi. On v realu ma tak o kilo, kilo a pul vic nez ostatni buggy, to je fakt. Ale uprimne ten rozdil nepoznam, jestli to je 8,8 kg nebo 9,5 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí