Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s kočárkem Emmaljunga edge s podvozkem combi duo s (viz obrázek)? Konečně jsme se ve výběru pohnuli dopředu a volíme už jenom mezi dvěma kočárky. Na Hartan (Topline S) je recenzí spousta, ale na Emmaljungu nic moc nemůžu najít. Já bych raději šla právě do ní, ale mám trochu strach, abychom nezaplatili pouze za značku a nebyli pak zklamaní. Tak ještě pečlivě zvažujeme. Budu vděčná za názory.
Díky ![]()
Kvalitou jsou oba dost podobné a dobré, asi bych koukala hlavně na výšku. Emmaljunga je hodně dole, jak korba tak sporťák. Hartan je naopak výš. Takže zvažuj ohýbání ke kočárku a tvojí/tatínkovu výšku. Pokud jste menší hlasuju pro Emmaljungu ![]()
Recenzí na emmaljungu je spousta v němčině a angličtině, s google překladačem v pohodě
Jedna z věcí co jsem v nich přečetla jsou kola - rozhodně brát ty terénní, buď černá nebo s bílou linkou, ale ne ty tenké, rychle se opotřebují.
@Aletheia Děkuju, vše jsem si prošla, jak recenze v Aj, tak jsem se byla na kočárky podívat, ale nevybrala jsem nakonec ani jeden =(. Jsme právěže docela vysocí a i když u sporťáku mi až tak nevadí, že je kočárek níž, Emmaljunga je vysloveně extrém. U hartanu se mi zase nepozdávají kolečka. Musíme hledat dál - nakonec asi koupím zvlášť hluboký kočárek a zvlášť sportovní.