Kočárek Espiro: Atlantic versus GTX

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.3.12 14:26

Kočárek Espiro: Atlantic versus GTX

Ahoj holky, rozhoduji se mezi Espiro Atlantic a GTX. Byla bych moc ráda, za zkušenosti, vady, připomínky a tak.
Jak jste spokojeni? díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro Atlantic?

Přidejte zkušenost s Espiro Atlantic
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5761
28.3.12 14:41

Máme Atlantic a jsem nadmíru spokojená. Jen co bych mu vytkla, tak že se přední otáčecí kolečka začaly „zasekávat“…no někdy s nimi válčím, ale chceme je zkusit namazat :nevim: . Mluvili jsme o tom i v prodejně a to prý některá tyto kolečka dělávají a je jedno jestli je to Espiro či nějaký jiný kočárek. Jinak je bezva a jezdí se s ním pohodlně :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 14:49

Ahoj, já mám Espiro GTX a jsem spokojená. Zatim ho používám jen 4 měsíce, ale jezdim každý den cca 6 hodin. Žádný problém nenastal. Já doporučuji. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
28.3.12 15:21

GTX bez debat,drandíme už 13 měs a jsem spokojená.Je super že se dá všechno přehazovat.Je velice jednoduchý a prostorný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 18:55

Tak to jste mě holky pomohly :mrgreen: - tak nevím dál, hihi.. a máte k tomu i ty Espiro autosedačky?

A skládáte některá už sportáček? dá se to složit celé, nebo se ta sportovní korbička musí sundat - některé kočárky to tak mají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 18:55
@Monika_1192 píše:
Máme Atlantic a jsem nadmíru spokojená. Jen co bych mu vytkla, tak že se přední otáčecí kolečka začaly „zasekávat“…no někdy s nimi válčím, ale chceme je zkusit namazat :nevim: . Mluvili jsme o tom i v prodejně a to prý některá tyto kolečka dělávají a je jedno jestli je to Espiro či nějaký jiný kočárek. Jinak je bezva a jezdí se s ním pohodlně :pankac: :kytka:

Tak třeba vážně namazání pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
28.3.12 19:04
@Labužník pajinka2202 píše:
Tak třeba vážně namazání pomůže :)

to doufám :think: :lol: …jinak…Espiro autosedačku máme…a já už bych do ní nešla. Malý už má 5 měsíců a ačkoli ho tam nějak nacpu, tak je mu už docela malá. Doporučovala bych jinou a větší ;) Kočárek se skládá krásně, ale nevím ještě jak sporťáček, ale myslím, že nebude třeba sportovní korbu sundávat :nevim: Jinak co je u Atlantic mínus a u GTX plus, tak je to, že u sporťáku nemá Atlantic možnost jízdy protisměru, což GTX ano :roll: Ale pokud si na tom nelpíš… :P ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
28.3.12 19:09

Já jsem spokojená se vším,autosedačka,korbička,sporťák.GTX.Super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
28.3.12 19:10

A co me u te autosedačky potesilo je zmensovaci polstarek,protoze maly byl malinkaty a bez toho polstarku bych ho tam ani nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 20:04

A k tomu jsou ty autosedačky multi, že? ta Neo na to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
29.3.12 10:27

Tak to nemám přehled :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.3.12 11:22

Máme Atlantic, celkově spokojenost - větší hluboká korbička (což se nám fakt přes zimu hodilo), větší košík, ale chybí mi ta přehazovací rukojeť (hlavně teď u sporťáku), sporťák se trochu hůř skládá do auta a celkově ten podvozek není moc skladný. Ale s velkým kufrem žádný problém :) No a ty přední kolečka, jak už tu bylo zmíněno.. ale dají se zamknout a je to :D Autosedačku máme, je to ta Multi a syn v ní jezdí do teď (skoro 9m).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
29.3.12 12:17
@e-v-k píše:
Máme Atlantic, celkově spokojenost - větší hluboká korbička (což se nám fakt přes zimu hodilo), větší košík, ale chybí mi ta přehazovací rukojeť (hlavně teď u sporťáku), sporťák se trochu hůř skládá do auta a celkově ten podvozek není moc skladný. Ale s velkým kufrem žádný problém :) No a ty přední kolečka, jak už tu bylo zmíněno.. ale dají se zamknout a je to :D Autosedačku máme, je to ta Multi a syn v ní jezdí do teď (skoro 9m).

K těm kolečkům…my když je zamkneme, tak se většinou stane, že i přes to se stále otáčejí :cert: :D Už jsme zvažovali reklamaci, ale nemůžeme být momentálně bez kočárku, tak snad se nám to podaří nějak vyřešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 21:16

Tak já fakt nevím.. u Atlanticu mi přijdou hezčí výběr barev než u GTX. GTX má hezčí podvozek a každý říká, že je skladnější..
co holky košíky pod kočárkem? Atlantic každý píše, jak je velký, prostorný, GTX malý..
Jak Vám jdou na kočárky nasazovat autosedačky?
A prosím prosím, změříte mi skutečně jak jsou velké korby? vnitřek?

Moc moc moc děkuji!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.12 08:30

Holky, prosím prosím, mohla bych poprosit, jestli byste mi mohly změřit, kdo máte Atlantic a kdo GTX šířku kočárku u koleček, já jen vybírám.. prý ten Atlantic se nevleze do užších výtahů (ten je u našich), tak mě to zajímá a na netu jsem našla u prodejců, že to je stejně.. což je divný.. i v jednom krámě mě na to prodavačka upozorňovala..

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4