Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, rozhoduji se mezi Espiro Atlantic a GTX. Byla bych moc ráda, za zkušenosti, vady, připomínky a tak.
Jak jste spokojeni? díky.
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro AtlanticMáme Atlantic a jsem nadmíru spokojená. Jen co bych mu vytkla, tak že se přední otáčecí kolečka začaly „zasekávat“…no někdy s nimi válčím, ale chceme je zkusit namazat
. Mluvili jsme o tom i v prodejně a to prý některá tyto kolečka dělávají a je jedno jestli je to Espiro či nějaký jiný kočárek. Jinak je bezva a jezdí se s ním pohodlně
![]()
Ahoj, já mám Espiro GTX a jsem spokojená. Zatim ho používám jen 4 měsíce, ale jezdim každý den cca 6 hodin. Žádný problém nenastal. Já doporučuji.
![]()
GTX bez debat,drandíme už 13 měs a jsem spokojená.Je super že se dá všechno přehazovat.Je velice jednoduchý a prostorný.
Tak to jste mě holky pomohly
- tak nevím dál, hihi.. a máte k tomu i ty Espiro autosedačky?
A skládáte některá už sportáček? dá se to složit celé, nebo se ta sportovní korbička musí sundat - některé kočárky to tak mají..
@Monika_1192 píše:
Máme Atlantic a jsem nadmíru spokojená. Jen co bych mu vytkla, tak že se přední otáčecí kolečka začaly „zasekávat“…no někdy s nimi válčím, ale chceme je zkusit namazat. Mluvili jsme o tom i v prodejně a to prý některá tyto kolečka dělávají a je jedno jestli je to Espiro či nějaký jiný kočárek. Jinak je bezva a jezdí se s ním pohodlně
![]()
Tak třeba vážně namazání pomůže ![]()
@Labužník pajinka2202 píše:
Tak třeba vážně namazání pomůže
to doufám
…jinak…Espiro autosedačku máme…a já už bych do ní nešla. Malý už má 5 měsíců a ačkoli ho tam nějak nacpu, tak je mu už docela malá. Doporučovala bych jinou a větší
Kočárek se skládá krásně, ale nevím ještě jak sporťáček, ale myslím, že nebude třeba sportovní korbu sundávat
Jinak co je u Atlantic mínus a u GTX plus, tak je to, že u sporťáku nemá Atlantic možnost jízdy protisměru, což GTX ano
Ale pokud si na tom nelpíš…
![]()
Já jsem spokojená se vším,autosedačka,korbička,sporťák.GTX.Super.
A co me u te autosedačky potesilo je zmensovaci polstarek,protoze maly byl malinkaty a bez toho polstarku bych ho tam ani nevidela.
Máme Atlantic, celkově spokojenost - větší hluboká korbička (což se nám fakt přes zimu hodilo), větší košík, ale chybí mi ta přehazovací rukojeť (hlavně teď u sporťáku), sporťák se trochu hůř skládá do auta a celkově ten podvozek není moc skladný. Ale s velkým kufrem žádný problém
No a ty přední kolečka, jak už tu bylo zmíněno.. ale dají se zamknout a je to
Autosedačku máme, je to ta Multi a syn v ní jezdí do teď (skoro 9m).
@e-v-k píše:
Máme Atlantic, celkově spokojenost - větší hluboká korbička (což se nám fakt přes zimu hodilo), větší košík, ale chybí mi ta přehazovací rukojeť (hlavně teď u sporťáku), sporťák se trochu hůř skládá do auta a celkově ten podvozek není moc skladný. Ale s velkým kufrem žádný problémNo a ty přední kolečka, jak už tu bylo zmíněno.. ale dají se zamknout a je to
Autosedačku máme, je to ta Multi a syn v ní jezdí do teď (skoro 9m).
K těm kolečkům…my když je zamkneme, tak se většinou stane, že i přes to se stále otáčejí
Už jsme zvažovali reklamaci, ale nemůžeme být momentálně bez kočárku, tak snad se nám to podaří nějak vyřešit ![]()
Tak já fakt nevím.. u Atlanticu mi přijdou hezčí výběr barev než u GTX. GTX má hezčí podvozek a každý říká, že je skladnější..
co holky košíky pod kočárkem? Atlantic každý píše, jak je velký, prostorný, GTX malý..
Jak Vám jdou na kočárky nasazovat autosedačky?
A prosím prosím, změříte mi skutečně jak jsou velké korby? vnitřek?
Moc moc moc děkuji!!! ![]()
Holky, prosím prosím, mohla bych poprosit, jestli byste mi mohly změřit, kdo máte Atlantic a kdo GTX šířku kočárku u koleček, já jen vybírám.. prý ten Atlantic se nevleze do užších výtahů (ten je u našich), tak mě to zajímá a na netu jsem našla u prodejců, že to je stejně.. což je divný.. i v jednom krámě mě na to prodavačka upozorňovala..
Děkuji.