Kočárek Expander Mondo 2014 - recenze a zkušenosti

2041
6.7.14 22:06

Kočárek Expander Mondo 2014

:mavam: Prosím o radu nebo zkušenost s tímto kočárkem :mavam:
 http://babycar.cz/…ey-line.html

Uvažuji o koupi a nikde nejsou žádné recenze. Předem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
16.9.14 12:18

Ahojky, taky se mi moc líbí stejně jako Bexa line. A bohužel ani na jeden jsem nenašla nikde recenzi :( Oba jsou to letošní kočárky, tak je asi moc maminek ještě nemá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
16.9.14 13:11

U nás nakonec zvítězil úplně jiný :think: kvůli podvozku :think:
Ale recenze pořád nikde, škoda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.9.14 15:51

A můžu se zeptat jaký? Dívám se po kočárcích už asi 2 měsíce a pořád si nějak nemůžu vybrat :( Diskuzí jsem přečetla už asi milion a taky mi to moc nepomohlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.9.14 10:56

:mavam: chtěla jsem x-landera ale ten manžel zavrhnul :zed:
Teď máme Baby Merc Zipy-Q 2014 :dance: a už jsem zvědavá jak se s ním bude jezdit, protože je to taky letošní novinka bez recenzí :nevim:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.9.14 17:32

Taky asi nakonec zvolím Baby Merc, ale Neo. Viděla jsem ho v pátek u nás v jednom obchodě a červeno šedá kombinace je prostě bomba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.1.15 20:58

DOPORUČUJI

Dobrý den, máme Expander Mondo doma, cca 5měsíců, z toho skoro 2 měsíce jej používáme pro malého a jsme s ním maximálně spokojení. Koupili jsme jej, protože jsme oba vysocí a udělali jsme dobře, osvědčil se. Nemusíme se do kočárku hrbit, ručka je příjemně vysoko. Nafukovací kola jsou v terénu skvělá a stačí pak zaaretovat v blatě či sněhu a dobře se s ním jede. Vnější materiál je taky příjemný, nechytá moc špínu, je lehce odolný lehkému dešti, v případě klasického deště je tam pak samozřejmě pláštěnka.
Včera jsme jely trochu rally-po polní cestě rozryté kopyty koní a všechno to kočár i s malým zvládl.
Můžu jednoznačně doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
22.1.15 11:52

Taky uvažuji o tomto kočárku..Zítra je jedu do Náchoda omrknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.1.15 18:20

@paul2 Dobrý večer, potěšil mně váš příspěvek o kočárku expander mondo, zvažujeme jeho koupi, miminko čekáme v půlce května, vnitřní rozměr korby má být 80cm, odpovídá to? jsem vyšší postavy a nechci se k miminku hrbit, madlo má být kolem 120cm? nemáte detailnější foto prosím? ještě dotaz na houpavost :-) některé tyto konstrukce dobře houpaji, ale neviděla jsem ho naživo, tak netuším. děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.1.15 22:08

Na tomhle videu je to hezky vidět
https://www.youtube.com/watch?…

Jaké vyšší postavy jste? já 194 cm, žena 185. Já si nemohu stěžovat, když potřebuji, dám madlo na nejvyšší možnost, ale to opravu vyjímečně-hodně zvedání předních kol apod, běžne to nemám na maximu.
Houpe velmi dobře, dá se to nastavit možnosti pérování-viz video. Má vyšší „světlost podvozku“, takže s ním v pohodě projedete po polní cestě kde jsou koleje.-)) Tím že je vyšší, tak samozřejmě těžiště má trochu víš, ale není vratký, nemáme z něj vůbec takový pocit.
Kdyby něco ptejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
27.1.15 09:04

Minulý týden jsem tento kočárek viděla v Náchodě, vzhledově byl opravdu moc krásný, velký prostorná korbička…ale s mými 164cm jsem přez něj pomalu neviděla :D Je opravdu vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.15 16:17

@paul2 děkuji za info, já mám 178cm, manžel 185cm, takže to by mělo být ok :-)
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
6.2.15 10:04

Dobrý den můžete mě prosím přeměřit ložnou plochu ve sportáku?? není ten sporták příliš malý?? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.3.15 15:59

@macina25 je jeden z největších na trhu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
10.3.15 17:53

@Markouš ahoj děkuji, ale ložná plocha ve sportáku je nějakých 87cm!! 8o
To je teda pěkně na prd, když člověk přechází z hluboké která má 85cm na sporták, který je jen o 2cm delší. Moc se mě líbil, ale nakonec jsem koupila jinný…větší a stejně krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí