Kočarek Riko Nano 2014

23
2.7.14 07:32

Kočarek Riko Nano 2014

Ahojky chtěla jsem se zeptat zda někdo tento rok kupoval kočarek Riko nano 2014 a kdyžtak kde nejlepe ve Zlinskem nebo Moravskoslezkem kraji popřipadě Polsko a kolik vas vyšel? Děkuji moc i třeba za odkazy na prodejny. V dara baby ve valaškem mezřiči už jsme byli dvakrat a ani jednou ho tam neměli. Ja bych ho chtěla ještě vidět než ho koupime. Děkuji moc :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
3.7.14 19:57

Ahoj, já jdu teda taky do Rika nano, narazila jsem na něj i ve Valmezu, ale i v Polsku, ale ohledně případné reklamace budu kupovat raději v česku. Je super, lehký a hlavně prostorný a co nejvíce oceňuji je i vyšší, takže nehrozí nějaké hluboké předklony do kočárku, takže ocení především i vyšší rodiče. Ohledně cen u nás stojí dvojkombinace 9.990,– v Polsku dvojkombinace(ale měli zrovna akcii)8.400,– ale jak říkám kdyby něco, tak jezdit reklamovat kočárek do Polska nehodlám. Ještě bych řekla, že od stejného výrobce je kočárek expander, akorát je jinak barevně laděn. Je stejný ve výšce, šířce, i hloubce akorát má podvozek s černým rámem, nebo šedým. Ale za mě, už jsem rozhodnutá riko nano :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
31.7.14 17:27

Ahoj holky, taky se mi moc líbí tento kočárek…nevíte náhodou, kde ho omrknout v plzeňském kraji?? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
16.9.14 13:41

Ahoj holky. Chci se zeptat, jestli jste nakonec pořídili? My ho koupili včera, fakt se mi zdá fajn. Jen doufám, že bude fungovat jak má. Nikde se mi nějak nedaří dohledat nějakou recenzi. Tak snad nebudu nakonec zklamaná, ale v těch vozítkách aby e prase vyznalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.9.14 13:01

Ahoj holky, tak jsem se na kočárek Riko nano byla dnes podívat a jsem nadšená, krásně se ovládá, je prostorný, vysoký a jednoduše se skládá. Jen ten menší košík mě mrzí. Koupila jste si tento kočárek nějaká? Případně, jaké máte zkušenosti? Trochu se bojím, že to je Polský kočárek. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.9.14 13:16

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde jste se byli na kočárek podívat? Podle obrázku na internetu se mi zdál košík dost velký. Ale ve skutečnosti je tedy malý?
Děkuju za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.9.14 15:25

Já se byla podívat dnes v Liberci- obchod petto.cz (Pražská ulice), je trochu menší než u ostatních kočárků, ale zase se dá zavřít, což u ostatních nejde. Jinak jsem z kočárku RN nadšená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.9.14 15:36

Já na něj pořád koukám :).Co se mi trochu nezdá je, že když už sedí dítě ve sporťáku a je otočený po směru jízdy, tak na něj není boudičkou vidět :-( Zase se dá krásně v létě větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
17.9.14 21:24

My jsme ho koupili. Zatím neporadím s nějakými vlastními zkušenostmi. Mrňous je ještě v břichu :D Ale vypadal vážně dobře. Košík je opravdu trochu menší, ale jak psala marrys, zase je zavírací. No já stejně žádný velký nákupy sama absolvovat nehodlám a na těch pár běžných drobností bude myslím dostačující. Větrání u sporťáku taky řadím mezi velké plusy. U mě hlavně zvítězila jednoduchá manipulace, jelikož musím dost často jezdit autem a velikost hluboké korby. Další plus pro nás je výška. Nejsme žádní drobci, takže ocením, že se nebudu muset tolik ohýbat. Ostatní kočárky, které jsem si postavila vedle na porovnání mi přišli tak trochu jak na panenky :dance: No tak doufám, že nebudu výběrem zklamaná. Snad se tu objeví někdo, kdo už ho používá a poreferuje nám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
17.9.14 21:25

Jo a my byli v Ml. Boleslavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.9.14 12:44

Já pořád váhám jestli koupit nebo ne. Miminko čekáme v půlce listopadu, tak mám ještě chvilku. Třeba někdo ještě napíše nějaké zkušenosti.
Pátrala jsem na netu a našla tohle: http://otzovik.com/…1026182.html
Není to česky, ale dá se tam dát přeložit a něco se z toho pochopí.
Psali tam, že se v korbičce sráží voda a potom je stále vlhko odspodu. A pak jsem ještě někde četla, že v horším terénu dítě skoro vyklopili. Jo a ještě jsem někde četla, že se nevejde do výtahu či co.
No trochu mě to odradilo, ale stále o něm uvažuji. Hodně se mi líbí :? Tak nevím, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.9.14 12:45

Jakou jste koupili barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.9.14 12:54

Výtah nemáme, takže jsem v klidu, horší terén??? No samozřejmě je otázka, kam s tím kočárem chceš jezdit, ale pokud nejsi milovník polních cest, tak bych to taky tak hrozně neviděla s vodou nevím, co si o tom myslet :-(
Koupili jsme černý.
 http://www.kifik.cz/…riko-nano-03

No kdybys něco ještě zjistila, dej vědět a pak napiš, jak jsi se rozhodla.
V listopadu? Tiše závidím :D, to už uteče rychle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.9.14 13:08

Ono to těhotenství uteklo celé nějak rychle a teď zjišťuji, že bych měla začít něco nakupovat :-) Je toho hodně pro ty prcky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.9.14 15:00

@Petrusa7 To máš pravdu. Je toho opravdu moc. Aby se v tom prase vyznalo :lol: no a jak se těšíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí