Kočarek Riko Nano 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
24.11.14 18:48

Jinak zatím zkušenost nemám, ale už se to kvapem blíží, tak pak dám holky určitě vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
17.12.14 17:24
@PeBe24 píše:
@lewisia @petraw @Petrusa7 Holky tak coooo??? :-)

Ahojky, no já ještě neporadím. Malá je pořád v bříšku a kočárek v igelitu. Ale pevně věřím, že to bude OK. Jakej se vám líbil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
17.12.14 22:01

Taky čekám hočičku, máme černý :) No a v bříšku má být do 9. ledna, tak jsem moc zvědavá kdy se rozhoupe. Mě se na něm hlavně moc líbí, že je fakt velký a dobře se mi s ním manipuluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.12.14 13:07

Je celkem lehký, to máš pravdu a ta korba se mi zdá že drží dobře. No otázka je, co s tím udělá půl roku používání. Ale to jako asi u všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.12.14 13:17

Doma ho máme už od srpna. Fakt doufám, že bude dobrej. Dám určitě vědět, až budu vědět víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.1.15 14:29

Ahoj, no jo. Vůbec se jí nechce. Už jsem z toho na hlavu. Hrůza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.1.15 14:50

No já vím, ale to čekání je neskutečný :D Vědět určitě dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
9.1.15 13:25

Ne ne, pořád nic. Dneska máme termín a vůbec to nevypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.2.15 21:07

Holky, prosím, jde k tomu kočárku Riko nano koupit autosedačka Cybex nebo Maxi Cosi? Nemůžu na to sehnat adaptéry. Jak jste jinak s kočárkem spokojené? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.2.15 21:51

Právě, že jsme ho chtěli dneska objednat, ale prodavačka mě znejistila tou autosedačkou… A ty máš autosedačku riko? Já si říkala, že bychom koupili nějakou kvalitnější, ale mám strach, že to nebude pasovat… :-( Jinak já rodím už 20.2. :-D, takže moc času nemám :-D Dlouho jsme vybírali a teď, když jsme konečně vybrali, tak nevím, co s tou autosedačkou… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.2.15 02:08

Ahoj, kočárek je super. Už jsem ho konečně zaběhla. My kupovali v Ml. Boleslavi a prodavačka říkala, že se dá použít Maxi Cosi. Ale nevím, jak je to s těmi adaptery. Co tam zkusit zavolat? Pošlu odkaz na obchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.2.15 02:11

www.petto.cz obchod Liberec a MB. Zkus se tam poptat. Docela tomu rozuměli a byli fajn. Určitě poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.2.15 08:48

Díky, s paní si už píšu emaily :-) Jinak doufám, že s kočárkem budeme taky spokojení. Vzhledově se nám moc líbí, přijde mi i dost pevný fajn na ovládaní. Jen dořešit tu autosedačku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.2.15 08:50

@PeBe24 No času fakt moc nemám, já vím… byla jsem na nemocenské a bez vycházek se blbě objížděly obchody a když jsem konečně mohla ven, tak jsem zase byla nemocná, tak to tak blbě vyšlo. Ale paní nám slíbila, že do 14 dní bude, tak by se to mohlo stihnout :-) Jinak by chceme asi ten šedý, čekáme kluka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.3.15 19:33

Ja jej mam zatim použivam hlubokou korbu a jsem snim moc spokojena snadna manipulace zvladl i zavěje a užasna slida na zakrti boudičky at do ni nefouka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí