Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jinak zatím zkušenost nemám, ale už se to kvapem blíží, tak pak dám holky určitě vědět ![]()
@PeBe24 píše:
@lewisia @petraw @Petrusa7 Holky tak coooo???
Ahojky, no já ještě neporadím. Malá je pořád v bříšku a kočárek v igelitu. Ale pevně věřím, že to bude OK. Jakej se vám líbil?
Taky čekám hočičku, máme černý
No a v bříšku má být do 9. ledna, tak jsem moc zvědavá kdy se rozhoupe. Mě se na něm hlavně moc líbí, že je fakt velký a dobře se mi s ním manipuluje
Je celkem lehký, to máš pravdu a ta korba se mi zdá že drží dobře. No otázka je, co s tím udělá půl roku používání. Ale to jako asi u všeho
Doma ho máme už od srpna. Fakt doufám, že bude dobrej. Dám určitě vědět, až budu vědět víc
Ahoj, no jo. Vůbec se jí nechce. Už jsem z toho na hlavu. Hrůza ![]()
Holky, prosím, jde k tomu kočárku Riko nano koupit autosedačka Cybex nebo Maxi Cosi? Nemůžu na to sehnat adaptéry. Jak jste jinak s kočárkem spokojené? Díky ![]()
Právě, že jsme ho chtěli dneska objednat, ale prodavačka mě znejistila tou autosedačkou… A ty máš autosedačku riko? Já si říkala, že bychom koupili nějakou kvalitnější, ale mám strach, že to nebude pasovat…
Jinak já rodím už 20.2.
, takže moc času nemám
Dlouho jsme vybírali a teď, když jsme konečně vybrali, tak nevím, co s tou autosedačkou… ![]()
Ahoj, kočárek je super. Už jsem ho konečně zaběhla. My kupovali v Ml. Boleslavi a prodavačka říkala, že se dá použít Maxi Cosi. Ale nevím, jak je to s těmi adaptery. Co tam zkusit zavolat? Pošlu odkaz na obchod
www.petto.cz obchod Liberec a MB. Zkus se tam poptat. Docela tomu rozuměli a byli fajn. Určitě poradí
Díky, s paní si už píšu emaily
Jinak doufám, že s kočárkem budeme taky spokojení. Vzhledově se nám moc líbí, přijde mi i dost pevný fajn na ovládaní. Jen dořešit tu autosedačku ![]()
@PeBe24 No času fakt moc nemám, já vím… byla jsem na nemocenské a bez vycházek se blbě objížděly obchody a když jsem konečně mohla ven, tak jsem zase byla nemocná, tak to tak blbě vyšlo. Ale paní nám slíbila, že do 14 dní bude, tak by se to mohlo stihnout
Jinak by chceme asi ten šedý, čekáme kluka…
Ja jej mam zatim použivam hlubokou korbu a jsem snim moc spokojena snadna manipulace zvladl i zavěje a užasna slida na zakrti boudičky at do ni nefouka