Kočarek Riko Nano 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
17.12.14 17:24
@PeBe24 píše:
@lewisia @petraw @Petrusa7 Holky tak coooo??? :-)

Ahojky, no já ještě neporadím. Malá je pořád v bříšku a kočárek v igelitu. Ale pevně věřím, že to bude OK. Jakej se vám líbil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
17.12.14 22:01

Taky čekám hočičku, máme černý :) No a v bříšku má být do 9. ledna, tak jsem moc zvědavá kdy se rozhoupe. Mě se na něm hlavně moc líbí, že je fakt velký a dobře se mi s ním manipuluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.12.14 13:07

Je celkem lehký, to máš pravdu a ta korba se mi zdá že drží dobře. No otázka je, co s tím udělá půl roku používání. Ale to jako asi u všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.12.14 13:17

Doma ho máme už od srpna. Fakt doufám, že bude dobrej. Dám určitě vědět, až budu vědět víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.1.15 14:29

Ahoj, no jo. Vůbec se jí nechce. Už jsem z toho na hlavu. Hrůza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.1.15 14:50

No já vím, ale to čekání je neskutečný :D Vědět určitě dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
9.1.15 13:25

Ne ne, pořád nic. Dneska máme termín a vůbec to nevypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.2.15 21:07

Holky, prosím, jde k tomu kočárku Riko nano koupit autosedačka Cybex nebo Maxi Cosi? Nemůžu na to sehnat adaptéry. Jak jste jinak s kočárkem spokojené? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.2.15 21:51

Právě, že jsme ho chtěli dneska objednat, ale prodavačka mě znejistila tou autosedačkou… A ty máš autosedačku riko? Já si říkala, že bychom koupili nějakou kvalitnější, ale mám strach, že to nebude pasovat… :-( Jinak já rodím už 20.2. :-D, takže moc času nemám :-D Dlouho jsme vybírali a teď, když jsme konečně vybrali, tak nevím, co s tou autosedačkou… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.2.15 02:08

Ahoj, kočárek je super. Už jsem ho konečně zaběhla. My kupovali v Ml. Boleslavi a prodavačka říkala, že se dá použít Maxi Cosi. Ale nevím, jak je to s těmi adaptery. Co tam zkusit zavolat? Pošlu odkaz na obchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.2.15 02:11

www.petto.cz obchod Liberec a MB. Zkus se tam poptat. Docela tomu rozuměli a byli fajn. Určitě poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.2.15 08:48

Díky, s paní si už píšu emaily :-) Jinak doufám, že s kočárkem budeme taky spokojení. Vzhledově se nám moc líbí, přijde mi i dost pevný fajn na ovládaní. Jen dořešit tu autosedačku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.2.15 08:50

@PeBe24 No času fakt moc nemám, já vím… byla jsem na nemocenské a bez vycházek se blbě objížděly obchody a když jsem konečně mohla ven, tak jsem zase byla nemocná, tak to tak blbě vyšlo. Ale paní nám slíbila, že do 14 dní bude, tak by se to mohlo stihnout :-) Jinak by chceme asi ten šedý, čekáme kluka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.3.15 19:33

Ja jej mam zatim použivam hlubokou korbu a jsem snim moc spokojena snadna manipulace zvladl i zavěje a užasna slida na zakrti boudičky at do ni nefouka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.5.15 20:03

My koupili, pouzivame zatim hlubokou korbu… začnu pozitivním: je vyšší, super pro vyšší lidi, ale nižší také povozí, rukojeť se jednoduse nastaví :). Má velikou korbu, zavíratelný kos se mi také líbí, jelikož každý nekouká, co si tam zrovna vezeš za bordýlek, :D aretace koleček je velmi vydařená, dá se s ním prakticky na místě točit jak je libo, je lehoučký a tak se velmi snadno unese i do schodů a do kopce se dá vytlačit :D opravdu jednoduše se skládá a je malý po složení, k tomu má jen jeden uchytek na korby a tak se lehce manipuluje při rozkládání kočárku, či přenášení dítěte nebo jen otáčení korby kvůli slunku. Větrání je také super a polohovatelná opěrka v korbě pro mimina se mi rovněž moc líbí. No předností má více, jen nedostatek za mě teda je trochu nestabilita, pokud člověk jede po šikmém terénu, má pocit, že se mu kočárek převrátí. Zda tomu tak je nehodlám zkoušet :D dále při používání hluboké korby je kočárek více zatížen na zadní kolečka a tak ta přední někdy nedoléhají a létají vzduchem… to se ale možná upraví, až bude malá těžší a zatíží kočárek celý… dále uvidím, zda vydrží, nebo se pokazí, ale zatím tedy klady převládají nad zápory a tedy jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí