Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My koupili, pouzivame zatim hlubokou korbu… začnu pozitivním: je vyšší, super pro vyšší lidi, ale nižší také povozí, rukojeť se jednoduse nastaví
. Má velikou korbu, zavíratelný kos se mi také líbí, jelikož každý nekouká, co si tam zrovna vezeš za bordýlek,
aretace koleček je velmi vydařená, dá se s ním prakticky na místě točit jak je libo, je lehoučký a tak se velmi snadno unese i do schodů a do kopce se dá vytlačit
opravdu jednoduše se skládá a je malý po složení, k tomu má jen jeden uchytek na korby a tak se lehce manipuluje při rozkládání kočárku, či přenášení dítěte nebo jen otáčení korby kvůli slunku. Větrání je také super a polohovatelná opěrka v korbě pro mimina se mi rovněž moc líbí. No předností má více, jen nedostatek za mě teda je trochu nestabilita, pokud člověk jede po šikmém terénu, má pocit, že se mu kočárek převrátí. Zda tomu tak je nehodlám zkoušet
dále při používání hluboké korby je kočárek více zatížen na zadní kolečka a tak ta přední někdy nedoléhají a létají vzduchem… to se ale možná upraví, až bude malá těžší a zatíží kočárek celý… dále uvidím, zda vydrží, nebo se pokazí, ale zatím tedy klady převládají nad zápory a tedy jsem spokojená ![]()
Jinak mame trojkombinaci a se sedackou jsme spokojeni, mala v ni je moc rada a chodim v ni i vencit psa abych netahala celou korbu trikrat denne po schodech a je to super.. jen nasadim a jedu, pak lehce vytahnu a nesu… fajn vec na kratke zalezitosti a jinak barvu mamez kolekce flower ten sedy s barevnyma kytkama a vsem se opravdu moc libi, kam jdeme, tam na nas koukaji a obdivuji, ze takovy jeste nikdy nevideli ![]()
A jeste jsem si vsimla jednoho dotazu ![]()
korba drží zatím pevně, nemáme problém… naopak je super to, že se to lehce nasezuje i sundava a je to prakticke… aspon prozatím, jak to bude dále se uvidí ![]()
Tak náš malý má už přes 6kg a ty přední kolečka nám lítají jen občas, moc si toho nevšímám, jen někdy je to fakt viditelné. S hlubokým jsme spokojení hodně, ale sporťák už 3× reklamujeme
Zatím jsme ho tedy nepoužili ale při převzetí jsme si všimli, že se špatně polohují záda.
Ale jo, uznali ji, jen to bylo pokaždé prostě zase špatné… poprvé to ani neopravili, protože ten sporťák, když je sundaný z kočárku tak polohuje, ale problém dělá, když je zacvaknutý na podvozku… jim to šlo, tak to poslali zpátky, že je to ok. Podruhé nám dali nový, ale levá strana ok, ale pravá zase nešla zacvaknout, takže teď je to potřetí v reklamaci…
Také jsme koupili tento kočárek jelikož se mi moc líbil. Máme ho v černošedé s bílým podvozkem. Používáme měsíc a už 2× byl na reklamaci a teď nás čeká třetí a to už kočárek budu vracet jelikož na to nemám nervy a chci ať mi kočárek vydrží i na sporťák. Když jsme ho kupovali bylo nám řečeno jaká je to kvalita ale už teď mám na to svůj názor. A za takovou kvalitu bych zaplatila max. 5 tisíc a ne 10. Celkem smutné. Třeba jsme trefili jen na vadný kus ale nevím.
Poprvé jsme reklamovali přední kolečka jedno bylo neustále ve vzduchu a šlo to špatně s nimi složit. Kočárek opravili přivezla jsem ho domů a ještě ten den nám upadlo zadní kolečko a ted nám praskl disk na druhém zadním kolečku. ![]()
Dobrý den,
jsem už více méně rozhodnutá pro kočárek Riko Nano, nicméně bych ho ráda vyzkoušela a viděla na vlastní oči. Nevíte kde ho mají v Praze, pokud tu tedy je?
Případně pokud by nějaká maminka z Prahy měla a nechala by mě ho okouknout? ![]()
@Petra1990Petra http://chytramama.com/ zavolejte do tohoto obchodu, většinu kočárku mají na objednávku, ale možná budou mit skladem. Propadne se s nimi zkus domluvit, jestli by ten kočárek nepřivezli a kdyby se vám nelíbil, tak si ho nevezmete. Pán i paní jsou hrozne milý a my jsme to právě takhle udělali ikdyz s jinou značkou, kterou prodávají. Kočárek jsme nakonec koupili
Taky o nem hodne premyslim. Byla jsem se kouknout v Liberci v Pettu a neuveritelne mne natchnul. Hlavne vyskou a vahou a ja jelikoz jsem antytechnickej clovek tak me oslovila jednoducha manipulace ![]()
Ahoj holky, sháním tento kočarek z druhé ruky, tak se chci zeptat jestli nekdo neprodáváte nebo se nechystáte prodávat ![]()
Ahoj holky, nevíte někdo, kde by se dal omrknout v Olomouckém/Moravskoslezském kraji?
Ahoj holky, taky chci pořídit kočárek Riko nano. Už vozíte? Jaké máte zkušenosti?
Tak ode dneska objednany kocarek za tri tydny si pro nej pujdeme na prodejnu moc se tesim ![]()