Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, chtěka jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s kočárkem Inglesina Otutto. Moc děkuji za odpovědi
Máte zkušenost s Inglesina Otutto?
Přidejte zkušenost s Inglesina OtuttoEmajko, podívej se na jedinou diskuzi, která o Inglesině otutto na emiminu zatím byla.
Dobry den, radi bychom koupili inglesinu trilogy system na podvozku ergo bike.Mate prosim nekdo zkusenost se sportovni nastavbou (sedackou), jak velke decko se Vam tam veslo, pripada mi docela mala, tak furt premyslim, jestli do toho jit. Dekuji za rady.;-)
Ahoj, asi nedokážu poradit úplně přesně- měla sem pro malou inglesinu avio trio, což je malinký kočárek, je jí 2 a půl a ještě se do sporťáku vejde, my už ho tedy používáme jen ve výjimečných případech, ale šlo by to, nekupovali jsme ani golfky.:-)Pro druhé mimi ale už inglesinu nechci, i když je to moje srdeční záležitost. ![]()
By se mi prave libilo, kdyby aspon do tech 2 let nam ten sporťák vydrzel, bude na tom houpacim podvozku a chci to na hory a tak..a to klasika sportak ani golfka nejsou..A proc by si do ni uz nesla? Dekuju za postrehy ![]()
@Gabinaa83 máme inglesinu ottuto 2013 a spokojenost, do sporťáku se v pohodě vejde i můj skoro dvouletý syn. Teď čekáme druhé miminko a kočárek měnit nebudu, byla jsem spokojená a to nemám ani ten houpací podvozek.
Houpací povozek a obecně Inglesina je super. Koupili jsme z druhé ruky před pěti roky a aktuálně v ní mám už třetí dítě. S kočárem nebyl doteď jediný problém. Byť je ten podvozek velký, tak je úzký a projedu každými dveřmi. S nafukovacími koly se dá do jakéhokoli terénu. Kočár je na svoji velikost lehký. A oproti různým polským šmejdům se dá děsně jednoduše a rychle rozložit a vejde se do každého auta.
Jo akorát ten sporťák se mi zdá lehce nepohodlný, ale my máme asi něco trochu jiného - je to korbička rozložitelná na sporťák. Ten sporťák je dostatečně velký, ale dítě z něj má tendenci zadečkem vyklouzávat. Ale možná je to opravdu jen chyba staršího modelu.
@akcinaj Sem prave cetla, ze ze sportaku deti klouzou dolu, ze neni prostorna sedacka a ma tendence se preklapet atd…tak rada slysim, ze si ho nechavate i pro druhe mimčo a je spokojenost ![]()
@Gabinaa83 no nevím mě nikdy nikam neklouzal, chodili jsme často i na procházky lesní cestou, na tom obyč podvozku. A opravdu bez problémů. A syn má přes 13 kg a 90 cm, takže zǎdný drobeček není ![]()
@Gabinaa83 jeśtě mě napadá v tom sporťaku jsou pásy na poutání, tak jak může klouzat ![]()
@akcinaj Tak to jen ráda slyším!!!
Bylo to někde v nějaké recenzi, že tam mrňouse drží právě jen ty pásy, které se zařezávají. ![]()
@akcinaj http://www.detskezbozi.com/…-darek9.html?…
Ja se pobláznila do této ![]()
@Gabinaa83 vypadá skoro stejně, jen ten podvozek je golfový, ale ten ty vlastně nechceš viď. Hele za mě opravdu dobrý kočárek, a že jsem se s ním najezdila. Kubík do roka přes den jinak jak v jezdícím kočárku nespinkal ![]()